cm punk הפסיד בקרה הבכורה שלו ב UFC

אתה לא יכול להשוות ביניהם לבין ברוק, הניסיון שיש להם בעמידה ובMMA הוא הרבה יותר גדול
אני מסכים איתך לגמרי לגבי המשפט השני, תראה מה כתבתי הודעה לפני זה

הבחור נלחם בMMA,הבחור צריך להיות מוכן לכך שיהיה יותר מרק היאבקות.
מקגרגור לפחות עובד הרבה על הקרקע שלו,למרות שנזכר מאוחר כבר.
לסנר יכל לשפר את העמידה שלו מזמן(8 שנים שבהם הוא ON OFF בUFC הם יותר ממספיק).

הבחור נלחם בMMA,הבחור צריך להיות מוכן לכך שיהיה יותר מרק היאבקות.
מקגרגור לפחות עובד הרבה על הקרקע שלו,למרות שנזכר מאוחר כבר.
לסנר יכל לשפר את העמידה שלו מזמן(8 שנים שבהם הוא ON OFF בUFC הם יותר ממספיק).
אין ויכוח אני לא מצדיק אותו או את הסטייל לחימה שלו
יש אנשים שזה יכול לעבוד להם (בקרוב יהיה קרב אליפות לאחד מהם - מאיה) אבל הם מעטים.
בגדול כשהשם שלך הוא ברוק לסנר ואתה מקבל מיליונים על כל קרב אתה לא מוכרח לשפר את העמידה שלך, הרי הוא לא חותר לקרב אליפות אלא לכסף

נערך לאחרונה:
הבחור ששיפר את העמידה שלו פלאים זה וורדום. הוא התחיל כגרפלר bjj ובשנים אחרונות העמידה שלו בין הטובים במשקל כבד.

הבחור ששיפר את העמידה שלו פלאים זה וורדום. הוא התחיל כגרפלר bjj ובשנים אחרונות העמידה שלו בין הטובים במשקל כבד.

Daniel Cormier
Tyron Woodley
Johnny Henderson
להמשיך? כל אחד מהם הגיע מהיאבקות וללא ספק שלטו בצורה דומיננטית בקטגוריות שלהם עם סטרייקינג מרשים.
אני אמשיך לומר שלסנר לא זכה בכבוד בעיניי בכמות המועטת שהיה בזירה.

Daniel Cormier
Tyron Woodley
Johnny Henderson
להמשיך? כל אחד מהם הגיע מהיאבקות וללא ספק שלטו בצורה דומיננטית בקטגוריות שלהם עם סטרייקינג מרשים.
אני אמשיך לומר שלסנר לא זכה בכבוד בעיניי בכמות המועטת שהיה בזירה.

הוא זכה ב UFC כשהוא היה בסכנת חיים מתמדת וחלק נכבד מזמנו בילה בבית חולים.
אם לא היה הקשקוש הזה עם העלק אף אחד לא מזריק חוץ מלסנר, אני לא מאמין שיש מישהו שעכשיו היה יכול לעצור אותו.

@Hamster
השם השלישי , מי זה?
חוץ מקורמיה אף אחד לא היה דומיננטי. וודלי רק זכה באליפות , צריך גם לשמור עליה. גם האופוזיציה שלו לא משהו. נצחונות שלו ב ko זה חלק קטן , לרוב הוא זכה בהחלטות. סטיבן טומפסון הרבה יותר דומיננטי בעמידה.

מקגרגור לא אפס על הקרקע, דיאז פשוט לוחם ג׳יאוג׳יטסו מהטובים שהיו אי פעם ביואפסי וגם קטגוריה משקל יותר כבדה מקונור ושאתה מתכונן לקרב עמידה חצי שנה ומחליפים לך יריב תוך יום וזה הופך לקרב על הקרקע זה מפתיע ומבאס ולוחם חכם יידע לא להכנס למצבים כאלו מלכתחילה כמו שעשה בקרב השני.
מקגרגור פשוט פחות טוב על הקרקע מאשר בעמידה אבל אני מאמין שמול לוחמים בקטגוריה שלו ואני מדבר על הטופ , הוא יוכל לצאת כמעט מכל סיטואציה בקרקע.

לגני לסנר, הקרב מול האנט לא ייצג הרבה לדעתי לשניהם סוג של נגמר האויר פשוט ללסנר נשאר עוד קצת כוח מאחורי האגרופים שלו.
אבל אני חושב שביואפסי לפעמים מכניסים אנשים יש להם משהו אחד ברמה הכי גבוהה שיש ולא תמיד יש להם ממש את כל הארגז כלים , ללסנר יש פצצות ומאונט מפחיד בגלל שהוא כל כך כבד וחזק וזה הופך אותו ללוחם מספיק טוב בשביל להשתמש בכלים שלו ולהיות אלוף , בנישה הזאת הוא הכי טוב במשקל כבד וזה מספיק וזה ראוי להערכה.

מקגרגור שכב תחת צ׳ד מנדס במשך שתי סיבובים ולא הצליח לעשות הרבה נגד לוחם קטן שיצא ללא מחנה אימונים. מקגרגור לא טוב על הקרקע וזה עוד בעדינות.

@Hamster
השם השלישי , מי זה?
חוץ מקורמיה אף אחד לא היה דומיננטי. וודלי רק זכה באליפות , צריך גם לשמור עליה. גם האופוזיציה שלו לא משהו. נצחונות שלו ב ko זה חלק קטן , לרוב הוא זכה בהחלטות. סטיבן טומפסון הרבה יותר דומיננטי בעמידה.

Hendricks* טעות שלי.
Woodley הוא סטרייקר מצויין אם תסתכל על הקרבות שלו.

ראיתי הרבה קרבות שלו, לא אוהב ( זה לא עושה אותו לוחם רע חלילה).
דרך אגב ביג ריג ( הנדריקס) סטרייקר לא רע בכלל.
אנטוני ג'ונסון סטרייקר חזק, דוס סנטוס מצויין באיגרוף,אלדו ואחרון ברשימה של זה מקגרגור.

ראית את הקרב?
מה אתה מדבר שטויות, אתה מתאמן בMMA או אפילו BJJ?
כל פעם chad ניסה חניקה על קונור וקונור יצא ממנה בצורה טובה מאוד, זה לא משנה הכמות זמן על הרצפה
DC VS SILVA 3 סיבובים על הקרקע זה אומר שסילבה לא יודע קרקע? בבקשה.

מה אתה מדבר שטויות, אתה מתאמן בMMA או אפילו BJJ?
כל פעם chad ניסה חניקה על קונור וקונור יצא ממנה בצורה טובה מאוד, זה לא משנה הכמות זמן על הרצפה
DC VS SILVA 3 סיבובים על הקרקע זה אומר שסילבה לא יודע קרקע? בבקשה.
שטויות ?
קונור שכב כמו זונה מתחת ללוחם קטן ממנו שיצא לקרב ללא מחנה אימונים. ראינו גם את קונור תוך דקה נתן את הגב לדיאז ונכנע.
כל מה שאמרת על סילבה זה המצאה שלך בלבד.
אה כן, התאמנתי בהיאבקות חופשית כמה שנים ואני מבין מה קורה בקרקע.

שטויות ?
קונור שכב כמו זונה מתחת ללוחם קטן ממנו שיצא לקרב ללא מחנה אימונים. ראינו גם את קונור תוך דקה נתן את הגב לדיאז ונכנע.
כל מה שאמרת על סילבה זה המצאה שלך בלבד.
אה כן, התאמנתי בהיאבקות חופשית כמה שנים ואני מבין מה קורה בקרקע.
אה הוא הביא את הגב לדיאז, אבל לפני שהביא את הגב לדיאז הוא השתחרר בצורה יפה מהחניקה שדיאז ניסה, ומה לגבי סוף הסיבוב הראשון? גם אז קונור לא ידע קרקע, הבנתי.
מה הקשר מחנה אימונים, זה לא מוריד מהרמה של הלוחם.
קונור חגורה חומה אם אני לא טועה בBJJ ובקרוב שחורה, להגיד שהוא לא יודע או אפס בקרקע זה פשוט טמטום

אה הוא הביא את הגב לדיאז, אבל לפני שהביא את הגב לדיאז הוא השתחרר בצורה יפה מהחניקה שדיאז ניסה, ומה לגבי סוף הסיבוב הראשון? גם אז קונור לא ידע קרקע, הבנתי.
קונור חגורה חומה אם אני לא טועה בBJJ ובקרוב שחורה, להגיד שהוא לא יודע או אפס בקרקע זה פשוט טמטום

רוב החגורות בUFC ניתנות באמת על עניין פורמלי ומהר מאוד,הוא קיבל את החומה בכלל על שניצח בKO. חגורות בBJJ ניתנות על פי מינימום זמן בנוסף לכישרון,תראה דוגמה לBJJ טוב אצל BJ Pen.

חמודיק
תלמד לנהל שיחה , הקביעות שלך על שטויות וטמטום רק מראה על בעיה אצלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית