הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לגיטימיות להחלפת מוצר

• פותח/ת השרשור INON
  • פורסם בתאריך

INON

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
רכשתי לפני שלושה שבועות מוצרים לסייקל חיטוב בסך כללי של מעל *אין לציין עלויות* ואתמול התברר לי שאחד המוצרים ( כדורים אוראליים ) פוגע לי בצורה קשה בכבד לכן פניתי למי שקניתי ממנו להחליף את הכדורים בנוזל להזרקה, הבחור סירב וטען שנמדיניות שלו היא לא לבצע החזרה / החלפה של מוצרים.
האם הטענה שלו צודקת למרות שהראיתי לו את תוצאות הבדיקת דם שמוכיחה שהרצון לבצע החלפה למוצר היא משום פגיעה בריאותית ולא משום פגיעה באיכות המוצר שרכשתי ?

• פותח/ת השרשור
ספציפית למקרה שלך מעבר לויני בהזרקה לא ישנה דבר. אותה רעילות
אז אני אפסיק עם הויני לגמרי.הייתה ממליץ על משהו אחר במקום הויני להשלמה לסייקל של הטסט ? או שטסט לבד זה מספיק? ( המטרה היא חיטוב וירידה באחוזיי שומן,כמובן שזה מגיע יחד עם תזונה מותאמת והרבה אירובי)

• פותח/ת השרשור
כבר עניתי לך על זה באשכול השני שפתחת
כתבת לי שאין צורך בשום ויני אבל לא הרחבת האם יש צורך בתוסף אחר במקומו להשלמת הסייקל , מצטער אם אני נודניק אבל אני חדש בנושא הזה ואני מעוניין ללמוד את הנושא כרגע אני רק מסתמך כל ייעוץ של אנשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית