הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רק בגלל שרונאלדו מקדם את זה - אני חייב לשאול

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
רונאלדו מקדם מוצר כושר חדש
כנראה חרטה נראה סוג של EMS

Training Gear SIXPAD Official UK

אני מניח את זה פה לדיון רק בגלל שרונאלדו מקדם את זה, אז אולי זה לא בולשיט טהור והתקדמנו משהו טכנולוגית
כנראה שלא אתן לכם להחליט 😃

• פותח/ת השרשור
יש להם איזה הסבר על הטכנולוגיה מישהו הסתכך קרא ?
אני לא מבין בזה וגם מאמין שזה בטח שטות אבל אי אפפשר לדעת אולי הטכנולוגיה שלנו התקדמה מספיק כבר חח

יש להם איזה הסבר על הטכנולוגיה מישהו הסתכך קרא ?
אני לא מבין בזה וגם מאמין שזה בטח שטות אבל אי אפפשר לדעת אולי הטכנולוגיה שלנו התקדמה מספיק כבר חח
ברגע שאתה רואה "טכנולוגיה חדשה/נית" בתחום הספורט, ניתן לקבוע שזה חרטא.
תוסיף את המילה ABS, קיבלת יותר חרטא וכנראה גם תוספת למחיר.
תוסיף סלבריטי כלשהו שמפרסם את זה (כי כשאין תוצאות למכור, צריך למכור שם) וחסכת את הצורך בהסברים.

לדעתי העתיד בתחום הזה כמו בערך בכל תחום אחר בחיים הוא טכנולוגי. כן יגיע היום שבעזרת טכנולוגיה יהיה אפשר להגיע להישגים, הטכנולוגיה שיש היום עדיין לא מספיק בטוחה לדעתי, וגם המפעילים שלה (ems) מאוד חובבנים ממה שיצא לי לקרוא.

• פותח/ת השרשור
לגבי EMS בהתחלה משרד הבריאות היה נגדם לאחר חודש מתברר שזה אפילו מומלץ עדיין ברוב העולם הדעות חלוקות
אבל ללא ספק טכנולוגיה מתקדמת

עכשיו לעיניין רונאלדו הוא באמת אחד הספוראי על הכי שיש
וסוג של רול מודל תלוי את מי שואלים
למרות שהוא מקבל מיליונים על לשווק את זה - אתם בטוחים שהוא לא היה מקדם מוצר ספורטיבי שבאמת עובד ?
זה ממש יכול לפגוע לו בשם - ולהפוך אותו למה שקרא לינקולס קייג בסרטים חחח

אבל ללא ספק טכנולוגיה מתקדמת

עכשיו לעיניין רונאלדו הוא באמת אחד הספוראי על הכי שיש
וסוג של רול מודל תלוי את מי שואלים
למרות שהוא מקבל מיליונים על לשווק את זה - אתם בטוחים שהוא לא היה מקדם מוצר ספורטיבי שבאמת עובד ?
דבר ראשון הטכנולוגיה הזאת בכלל לא מתקדמת. היא נוסתה על ספורטאי עילית ברוסיה בשנות ה80 ויש סיבה שהם זנחו אותה.
בנוסף, לרונאלדו יש עוד דברים שהוא עושה חוץ מחלטורות בקידום מוצרים. אני בטוח שלא אכפת לו אם זה עובד או לא. הוא מבצע את האימונים שלו בצורה אחרת לגמרי. שהוא שם את הצעצוע הזה בכמה אימונים ואומר שזה משפר פלאים, אף אחד לא יכול להכחיש את זה. אתה ה"דפוק" גנטית שזה לא עובד עליו.

טוב אחי, אני בדיוק כמוך מאמין שזה בולשיט, אבל לא אגיד את זה לפני ניסיון / צפייה בניסיון של מישהו אחר / כל הוכחה שזה לא עובד.
א) מי אמר לך שאין לי?
ב) ספציפית על ems אפשר להגיד הכל, כאילו.. חוץ מזה שזה עובד וב20 דק מחליף חדכ. שאת זה גם אפשר להגיד אבל זה שקר

רונלדו מפרסם גם את HOT??! חברת כבלים ואינטרנט של עולם שלישי...פה נגמר הדיון!
אני אישית מעדיף את המוצר הזה :

רק בגלל שרונאלדו מפרסם אותם,אתה חושב שהמוצר אמת ...
המפרסמים עושים את שלהם אחרי הכל כנראה,לא מאמין שיש אנשים שמאמינים על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית