עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואו, המחיר הרבה מעבר לטווח שחשבתי עליו..אלה שלי
והן עושות עבודה טובה
On ear לדעתי. Over ear בדרך כלל קצת גדולות ומסורבלות מדי בשביל אימון. און איר מכסות לך ממש רק את האוזן, ועם אחיזה טובה הן לא אמורות ליפולתודה רבה!
אשמח לעוד המלצה לפני שאתה רוכש אתם
אגב, דעות על הJBL E40 BT?
הם ממש זולות
טוב, אני צריך שאלה הרבה יותר פשוטה. מצאתי כמה דגמים.
עכשיו השאלה-
over ear או on ear?
בטח כבר הספקת לקנות, אבל זה בדיוק הדגם שקניתי.On ear לדעתי. Over ear בדרך כלל קצת גדולות ומסורבלות מדי בשביל אימון. און איר מכסות לך ממש רק את האוזן, ועם אחיזה טובה הן לא אמורות ליפול
BLUEDIO T3 PLUS – אוזניות אלחוטיות מעולות! - צדק צרכני!
אחי תקרא ותפנים,נגמרו הימים שמשלמים סתם על מותג
בטח כבר הספקת לקנות, אבל זה בדיוק הדגם שקניתי.
הוא עושה עבודה טובה
בזבוז כסף ידידי , יש באיביי אוזניות של BLUEDIO ב60 שח ,אטומות איכות מדהימה יפות ונוחות .הגיעו האוזניות והבטחתי ביקורת אז הנה:
1. אני קניתי אותם במחיר הכי זול שהיה בזאפ שזה 470 ש"ח. בדיעבד, יש באילת ב360 בקניון. אז מומלץ לקנות באילת.
2. האוזניות נראות מעולה, מרגישות טוב ביד.
3. הצליל טיפה שטוח. אין הרבה באסים.
4. אין בידוד כלפי רעשים חיצוניים. כל אחד יוכל לשמוע מה אתם שומעים ולהפך.
5. הכפתורים וכל ההתעסקות דרך האוזניות מאוד נוחה.
6. נוחות על האוזן ולא נופלות במהלך האימון אם לא מגזימים בתנועות.
בכללי דיי מרוצה, יש להן סטייל יפה. טיפה מבואס שיכולתי לקנות אותך ביותר זול, אבל זו
הייתה גם ככה מתנה של ההורים לשנה החדשה 🤩
ב60 ש"ח? שלח קישור אני עכשיו אקנהבזבוז כסף ידידי , יש באיביי אוזניות של BLUEDIO ב60 שח ,אטומות איכות מדהימה יפות ונוחות .
BLUEDIO H-Turbine Bluetooth 4.1 Wireless stereo headphone headset -black New | eBay
קניתי פעם אחת במחיר הזה ופעם השנייה ב65 אבל אני לא מוצא תחפש אולי תמצא .
קניתי פעם שנייה כי חבר שבר לי אותם לא בגלל תקלה או משהו ,גם כל החברים שלי קנו ומאוד מרוצים
תקנה ולא תצטער חבר
הוא לא נשבר בקלות ,חבר בלי רגש פתח אותן לצדדים חשב שזה מגומיזה הדגם שנשבר בקלות?
הוא לא נשבר בקלות ,חבר בלי רגש פתח אותן לצדדים חשב שזה מגומי