עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בחיטוב היו ימים שאכלתי גם פעמיים ביום.עדיף באמת להימנע מלאכול טונה כל יום? בגלל הכספית או משהו כזה?
יש לך רגישות ללקטוז?וחלב, קראתי באיזה מקום שליטר חלב כל יום גם לא הכי בריא שיש
נא הסברחלב זה מקור חלבון גרוע עוד לפני שהתייחסנו להשמצות העדכניות
בחיטוב היו ימים שאכלתי גם פעמיים ביום.
יש כל כך הרבה חרא מסביב, סלמנולה שדוחפים במוצרים מדף בסיסיים.. אז טונה זה הדבר האחרון שהייתי דואג לגביו.
אם כי פעם אני מודה שאכלתי פחות.
יש לך רגישות ללקטוז?
אין מחקר חד משמעי בנושא, העצה שלי היא - שאם אתה לא רגיש ללקטוז תהנה מהחלב כל עוד זה נכנס לך בערכים.
בליטר חלב יש 30 גרם חלבון, וזה יחסית זול גם.
צריך לקחת בחשבון את הפחמימה, אם נמצאים בחיטוב ומתכוונים להיות בדל פחמימה.
גבנ"ץ זה המקור החלבי המועדף על רביםאין לי רגישות, אני מת על החלב
יש עוד מקורות חלבון עשירים כמו חזה עוף קוטג חלב וביצים שתוכל להמליץ לי?
גבנ"ץ זה המקור החלבי המועדף על רבים
תכולת חלבון גבוהה יחסית ל-100 גרם מוצר (ככל שאחוז השומן בגבנ"ץ נמוך יותר, כך בד"כ יש בה יותר חלבון)
רק שים לב שהיא מכילה די הרבה נתרן, אז לא להפריז בצריכה
יש כספית, אך ממש מעט. כמות כה קטנה שכמעט ולא ניתן להתייחס אליה כממשיתאמרו שבישראל אין כספית אז אני חושב שאין מה לדאוג.
גם בחלבון מהצומח יש את כל חומצות האמינו (זה לא חלבון "חסר") אבל לא בכמות מלאה כמו שבחלבון מהחיזה נכון שעדיף לאכול חלבון מהחי במקום חלבון משקדים ואגוזים לדוגמא?
תוכל לפרט קצת יותר מה ההבדל בין חלבון מהצומח לחלבון מהחי אם לשניהם יש את כל חומצות האמינו ?גם בחלבון מהצומח יש את כל חומצות האמינו (זה לא חלבון "חסר") אבל לא בכמות מלאה כמו שבחלבון מהחי
בגדול, אם תאכל את רוב כמות החלבון מהחי זה בסדר
חלב כמובן נחשב למקור מהחי
נא הסבר
כתבתי את ההסבר שלי משפט אחד לאחר המשפט שנתקעתם עליו:איך חלב זה מקור חלבון גרוע?
הכמויות של כל אחת מהן. בצומח יש לפחות חומצות אמינו אחת מתוך תשע חומצות האמינו ההכרחיות שאינה נמצאת בכמות מספקת כדי להיקרא חלבון מלא. אך כמו שדניאל הסביר, לא בהכרח חסרה לגמרי חומצת אמינו בחלבון מהצומח.תוכל לפרט קצת יותר מה ההבדל בין חלבון מהצומח לחלבון מהחי אם לשניהם יש את כל חומצות האמינו ?
בערכיו של חלב ניגר. בגבינות רזות וקשות הדבר אחרת. אני תמיד בעד גבנ"ץ 😃הערכים של חלב פשוט אינם מספקים מתאמן שצריך כמות חלבון גבוהה ביום, בעיניי
הגוף זקוק לכל חומצות האמינו כדי לגדול ולהתחזקאוקי .. ומבחינת בנייה/שמירת שריר מה ההבדל אם זה חלבון מהצומח או חלבון מהחי ?
את זה אני מבין ..הגוף זקוק לכל חומצות האמינו כדי לגדול ולהתחזק
אפשר להגיע למצב שבו צורכים את כל חומצות האמינו מהצומח, אבל זה דורש תפריט ספציפי ויכלול באופן יחסי הרבה פחמימה.את זה אני מבין ..
אבל @Daniel Barack אמר שגם בחלבון מהצומח יש את כל חומצות האמינו
השאלה היא מז"א "לא בכמות מלאה כמו בחלבון מהחי" ?
גבנ"ץ זה המקור החלבי המועדף על רבים
תכולת חלבון גבוהה יחסית ל-100 גרם מוצר (ככל שאחוז השומן בגבנ"ץ נמוך יותר, כך בד"כ יש בה יותר חלבון)
רק שים לב שהיא מכילה די הרבה נתרן, אז לא להפריז בצריכה