הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדאי לרכוש מולטי טריינר

thruster

משתמש פעיל
421
83
נק' מוניטין:
110
421
83
ביד 2 סביבות ה-600-700 שקל עם פולי עליון וכל מיני כאלה, יש לציין שכבר יש לי ראק, ספה, צלחות, מוט, דאמבלים וכו' אני רק רואה את זה בתור תוספת להמשך לאחר שאסיים SS נגיד או סתם להוסיף תרגיל פולי עליון, זה כדאי לבודי בילדינג?

למה? הרי אנשים משתמשים ב"מכונות" בחדר כושר ומשלבים אותם בתוכניות, אז איך זה בזבוז כסף?
כי אתה יכול להוסיף נפח ממקבילים, מתח, כל מיני וריאציות של המורכבים, אז זה פשוט לא נחוץ לטעמו, גם אני לא חושב שזה כלכך נחוץ, אם אתה רוצה אתה יכול לבנות פולי עליון על הכלוב שלך זה לא כזה מסובך, אבל זה גם לא כזה נחוץ.

• פותח/ת השרשור
כי אתה יכול להוסיף נפח ממקבילים, מתח, כל מיני וריאציות של המורכבים, אז זה פשוט לא נחוץ לטעמו, גם אני לא חושב שזה כלכך נחוץ, אם אתה רוצה אתה יכול לבנות פולי עליון על הכלוב שלך זה לא כזה מסובך, אבל זה גם לא כזה נחוץ.
ומקבילים נחוץ לקנות? כי אין לי.

אין שום דבר פסול בזה לדעתי אם יש לך את הכסף המיותר.. אבל (!) הייתי מעדיף את הכסף להשקיע בעוד פלטות או ציוד לחדר כושר הביתי מאשר את זה.

• פותח/ת השרשור
אין שום דבר פסול בזה לדעתי אם יש לך את הכסף המיותר.. אבל (!) הייתי מעדיף את הכסף להשקיע בעוד פלטות או ציוד לחדר כושר הביתי מאשר את זה.
זה לא כסף מיותר זה כסף שלי פרטי שאני רוצה להשקיע בחדר כושר שלי, מה אתה מתכוון בציוד לחדר כושר הביתי, תרגיל כמו פולי עליון במולטי טריינר זה לא נקרא ציוד לחדר כושר?

זה לא כסף מיותר זה כסף שלי פרטי
לא חשבתי שזה כסף ששוכב על הרצפה באיזה מחסן נטוש.
הכוונה הייתה שאם יש כסף מיותר אז למה לא.
אבל אם התקציב מוגבל, יש דברים יותר חשובים לדעתי לקנות לחדר הכושר הביתי. אלא אם יש לך כבר הכל.

אני מתכוון לפלטות נוספות, דאמבלים, מגנזיום, רצפה ובטוח שיש עוד דברים..

• פותח/ת השרשור
לא חשבתי שזה כסף ששוכב על הרצפה באיזה מחסן נטוש.
הכוונה הייתה שאם יש כסף מיותר אז למה לא.
אבל אם התקציב מוגבל, יש דברים יותר חשובים לדעתי לקנות לחדר הכושר הביתי. אלא אם יש לך כבר הכל.

אני מתכוון לפלטות נוספות, דאמבלים, מגנזיום, רצפה ובטוח שיש עוד דברים..
אגיד לך מה יש לי תגיע לי מה צריך, אם אתה יכול כמובן

יש לי:
סטנד לסקאווט (לא מחובר, משהו איכותי שזה מגיע עם 2 סטנדים כזה מסאל ספורט)
ספה מתכווננת עם פרפרים ומחזיקי מוט לבנץ'
4 דאמבלים
100+- קילו בצלחות
2 משקולות של 5 קילו
חגורה להוספת משקל
מתח
שטיחי גומי בכל אזור האימון ותוספת עץ לדדליפט יש
מוט ארוך רגיל שוקל 10 קילו
כפפות
לגבי מוזיקה הזמנתי כבר מגבר ויש לי 2 רמקולים רציניים
מאוורר יש

סטנד לסקאווט (לא מחובר, משהו איכותי שזה מגיע עם 2 סטנדים כזה מסאל ספורט)
מה קורה אם אתה נכשל? יש מוטות ביטחון או משהו?

מוט רגיל שוקל 10 קילו
למה לא מוט של 20 קג ?

😏

ספה מתכווננת עם פרפרים ומחזיקי מוט לבנץ'
4 דאמבלים
100+- קילו בצלחות
100 קג יכול להספיק לך בבנץ ופרס לתקופה אבל סקוואט ודד בד"כ עוברים מהר את המשקלים האלה, הייתי ממליץ להוסיף עוד 40 קג לפחות.

• פותח/ת השרשור
מה קורה אם אתה נכשל? יש מוטות ביטחון או משהו?

בינתיים בחיים לא נכשלתי בסקאווט אני כרגע עומד על 82.5kg תכנית SS עם נפח, אבל אם זה קורה אז יש ספוטר שעוזר.
למה לא מוט של 20 קג ?
כי זה לא מוט אולימפי, רק אולימפי הוא 20 ק"ג.

😏
:D

100 קג יכול להספיק לך בבנץ ופרס לתקופה אבל סקוואט ודד בד"כ עוברים מהר את המשקלים האלה, הייתי ממליץ להוסיף עוד 40 קג לפחות.[
בסדר
/QUOTE]
עניתי באדום, אתה חושב שיש לי הכל? להביא עוד צלחות וזהו? כרגע המשקל הכי גבוהה שאני מרים זה בסקאווט כמו שכתבתי לך אז אין לי לחץ

אוטוטו אתה ב 100 קג. תצטרך עוד משקל במילא.
ממליץ על מוט אולימפי כי במשקלים גבוהים יותר אני בספק אם המוט של ה 10 קג יחזיק מעמד ולא יתעקם.

• פותח/ת השרשור
אוטוטו אתה ב 100 קג. תצטרך עוד משקל במילא.
ממליץ על מוט אולימפי כי במשקלים גבוהים יותר אני בספק אם המוט של ה 10 קג יחזיק מעמד ולא יתעקם.
אתה יודע שאם אני קונה מוט אולימפי צריך לקנות עוד צלחות אולימפיות עזוב זה סיפור מהתחת ויקר רצח, המוט לא יתעקם ב-100 קילו אל תגזים חח

אתה יודע שאם אני קונה מוט אולימפי צריך לקנות עוד צלחות אולימפיות עזוב זה סיפור מהתחת ויקר רצח, המוט לא יתעקם ב-100 קילו אל תגזים חח
לא דיברתי על 100 קג.
בכל אופן זאת כבר בחירה שלך, אני רק ממליץ..
יש כאן עוד אנשים עם חדר כושר ביתי, אני בטוח שיוכלו לייעץ לגביי העניין הזה טוב יותר.

@alalalal @Ohad

• פותח/ת השרשור
לא דיברתי על 100 קג.
בכל אופן זאת כבר בחירה שלך, אני רק ממליץ..
יש כאן עוד אנשים עם חדר כושר ביתי, אני בטוח שיוכלו לייעץ לגביי העניין הזה טוב יותר.

@alalalal @Ohad
שמע אחי אני אחרי שאסיים את הSS ב-140 קילו סקאווט נגיד ו160 דדליפט (סתם זורם מספרים) אני רוצה לעבור לתכנית של בודיבילדר, המטרה שלי היא לפתח גוף לא להתחיל להרים ולהתחרות בתחרויות (לפחות לא כרגע). בגלל זה שאלתי מה עוד יוסיף לעתיד ולעכשיו.

ב800 שקל קניתי ביד 2 ראק פלוס פולי עליון מחובר , תחסוך את הכסף ותיקנה בנייתם מוט אולמפי ופלטות אולמפיות שיתאים לך למוטות ביטחון.

• פותח/ת השרשור
ב800 שקל קניתי ביד ראק פלוס פולי עליון מחובר , תחסוך את הכסף ותיקנה בנייתם מוט אולמפי ופלטות אולמפיות שיתאים לך למוטות ביטחון.
מה מוטות ביטחון ? אין לי כלוב יש לי 2 סטנדים כאלה לסקאווט

מה מוטות ביטחון ? אין לי כלוב יש לי 2 סטנדים כאלה לסקאווט
אז זה עוד סיבה לחסוך כסף , תאמין לי שאתה תגיע למשקלים כבדים הימאס לך לחכות למישהו שהשמור עליך בבנץ או בסקאווט ותוכל לחסוך לעצמך הרבה כאב ראש עם רק תקנה ראק (ואם אתה רוצה יש גם כאלה עם פולי עליון מובנה.)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית