עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה? הרי אנשים משתמשים ב"מכונות" בחדר כושר ומשלבים אותם בתוכניות, אז איך זה בזבוז כסף?חבל על הכסף
כי אתה יכול להוסיף נפח ממקבילים, מתח, כל מיני וריאציות של המורכבים, אז זה פשוט לא נחוץ לטעמו, גם אני לא חושב שזה כלכך נחוץ, אם אתה רוצה אתה יכול לבנות פולי עליון על הכלוב שלך זה לא כזה מסובך, אבל זה גם לא כזה נחוץ.למה? הרי אנשים משתמשים ב"מכונות" בחדר כושר ומשלבים אותם בתוכניות, אז איך זה בזבוז כסף?
ומקבילים נחוץ לקנות? כי אין לי.כי אתה יכול להוסיף נפח ממקבילים, מתח, כל מיני וריאציות של המורכבים, אז זה פשוט לא נחוץ לטעמו, גם אני לא חושב שזה כלכך נחוץ, אם אתה רוצה אתה יכול לבנות פולי עליון על הכלוב שלך זה לא כזה מסובך, אבל זה גם לא כזה נחוץ.
כן, לדעתי חובה.ומקבילים נחוץ לקנות? כי אין לי.
זה דווקא דבר טוב.ומקבילים נחוץ לקנות? כי אין לי.
זה לא כסף מיותר זה כסף שלי פרטי שאני רוצה להשקיע בחדר כושר שלי, מה אתה מתכוון בציוד לחדר כושר הביתי, תרגיל כמו פולי עליון במולטי טריינר זה לא נקרא ציוד לחדר כושר?אין שום דבר פסול בזה לדעתי אם יש לך את הכסף המיותר.. אבל (!) הייתי מעדיף את הכסף להשקיע בעוד פלטות או ציוד לחדר כושר הביתי מאשר את זה.
לא חשבתי שזה כסף ששוכב על הרצפה באיזה מחסן נטוש.זה לא כסף מיותר זה כסף שלי פרטי
אגיד לך מה יש לי תגיע לי מה צריך, אם אתה יכול כמובןלא חשבתי שזה כסף ששוכב על הרצפה באיזה מחסן נטוש.
הכוונה הייתה שאם יש כסף מיותר אז למה לא.
אבל אם התקציב מוגבל, יש דברים יותר חשובים לדעתי לקנות לחדר הכושר הביתי. אלא אם יש לך כבר הכל.
אני מתכוון לפלטות נוספות, דאמבלים, מגנזיום, רצפה ובטוח שיש עוד דברים..
מה קורה אם אתה נכשל? יש מוטות ביטחון או משהו?סטנד לסקאווט (לא מחובר, משהו איכותי שזה מגיע עם 2 סטנדים כזה מסאל ספורט)
למה לא מוט של 20 קג ?מוט רגיל שוקל 10 קילו
😏כפפות
100 קג יכול להספיק לך בבנץ ופרס לתקופה אבל סקוואט ודד בד"כ עוברים מהר את המשקלים האלה, הייתי ממליץ להוסיף עוד 40 קג לפחות.ספה מתכווננת עם פרפרים ומחזיקי מוט לבנץ'
4 דאמבלים
100+- קילו בצלחות
מה קורה אם אתה נכשל? יש מוטות ביטחון או משהו?
בינתיים בחיים לא נכשלתי בסקאווט אני כרגע עומד על 82.5kg תכנית SS עם נפח, אבל אם זה קורה אז יש ספוטר שעוזר.
למה לא מוט של 20 קג ?
כי זה לא מוט אולימפי, רק אולימפי הוא 20 ק"ג.
😏
:D
100 קג יכול להספיק לך בבנץ ופרס לתקופה אבל סקוואט ודד בד"כ עוברים מהר את המשקלים האלה, הייתי ממליץ להוסיף עוד 40 קג לפחות.[
בסדר
/QUOTE]
עניתי באדום, אתה חושב שיש לי הכל? להביא עוד צלחות וזהו? כרגע המשקל הכי גבוהה שאני מרים זה בסקאווט כמו שכתבתי לך אז אין לי לחץ
אתה יודע שאם אני קונה מוט אולימפי צריך לקנות עוד צלחות אולימפיות עזוב זה סיפור מהתחת ויקר רצח, המוט לא יתעקם ב-100 קילו אל תגזים חחאוטוטו אתה ב 100 קג. תצטרך עוד משקל במילא.
ממליץ על מוט אולימפי כי במשקלים גבוהים יותר אני בספק אם המוט של ה 10 קג יחזיק מעמד ולא יתעקם.
שמע אחי אני אחרי שאסיים את הSS ב-140 קילו סקאווט נגיד ו160 דדליפט (סתם זורם מספרים) אני רוצה לעבור לתכנית של בודיבילדר, המטרה שלי היא לפתח גוף לא להתחיל להרים ולהתחרות בתחרויות (לפחות לא כרגע). בגלל זה שאלתי מה עוד יוסיף לעתיד ולעכשיו.
מה מוטות ביטחון ? אין לי כלוב יש לי 2 סטנדים כאלה לסקאווטב800 שקל קניתי ביד ראק פלוס פולי עליון מחובר , תחסוך את הכסף ותיקנה בנייתם מוט אולמפי ופלטות אולמפיות שיתאים לך למוטות ביטחון.
אז זה עוד סיבה לחסוך כסף , תאמין לי שאתה תגיע למשקלים כבדים הימאס לך לחכות למישהו שהשמור עליך בבנץ או בסקאווט ותוכל לחסוך לעצמך הרבה כאב ראש עם רק תקנה ראק (ואם אתה רוצה יש גם כאלה עם פולי עליון מובנה.)מה מוטות ביטחון ? אין לי כלוב יש לי 2 סטנדים כאלה לסקאווט