- פותח/ת השרשור
מחירים?אז זה עוד סיבה לחסוך כסף , תאמין לי שאתה תגיע למשקלים כבדים הימאס לך לחכות למישהו שהשמור עליך בבנץ או בסקאווט ותוכל לחסוך לעצמך הרבה כאב ראש עם רק תקנה ראק (ואם אתה רוצה יש גם כאלה עם פולי עליון מובנה.)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחירים?אז זה עוד סיבה לחסוך כסף , תאמין לי שאתה תגיע למשקלים כבדים הימאס לך לחכות למישהו שהשמור עליך בבנץ או בסקאווט ותוכל לחסוך לעצמך הרבה כאב ראש עם רק תקנה ראק (ואם אתה רוצה יש גם כאלה עם פולי עליון מובנה.)
ראק כמו זה שאני קניתי יש ב1500-1200 מהחנות ,אני קניתי יד שנייה והייתי צריך ללכת לאיזה קיבוץ נידח כדיי לקנות אחד ב800 , מוט עלה לי 250
אולמפיות קניתי 125 KG ב12 שקל לקילו ,1500 . ככה הכול יצא לי 2550 .
![]()
ראק כזה? נראלי בזבוז כשיש 2 סטנדים ולהשקיע באולימפי בכלל נראה לי בזבוז אם אני מסתדר עם מוט רגיל וצלחות רגילות
סבבה אבל אין לי מושג איפה קונים דבר כזה, ואם אפשר להביא כלוב ב-1500 גם אפשרי לי אבל קשה למצואלא שלי זה ממש ראק שאפשר להזיז וכזה ותאמין לי זה לא בזבוז זמן זה יעזור לך להתקדמם ולהיתאמן בlongrun , מעבר לבטיחות אני יכול לעשות תרגלים שונים שלא יכולתי לעשות לפני שקבלתי את הדבר הזה
![]()
הראק שלך עם מוטות ביטחון ? לא הצלחתי לראותחפש ביד שתיים או (בכול אתר אחר) זה לוקח קצת זמן אבל זה שווה את זה
איפה ? יש מצב אתה מסמן לי ? סליחה על החפירה הזו אבל אני מנסה לראות ולא מוצא.כן השניים אלו שבתחתית