B Banned משתמש פעיל 518 104 נק' מוניטין: 146 0 518 104 21/9/16 #1 מה אתם חושבים על נטפליקס? הוציאה הרבה סדרות איכות בזמן האחרון ומקווה שימשיך כך סיימתי לראות ביומיים stranger things ואני כרגע בעונה 2 של narcos
מה אתם חושבים על נטפליקס? הוציאה הרבה סדרות איכות בזמן האחרון ומקווה שימשיך כך סיימתי לראות ביומיים stranger things ואני כרגע בעונה 2 של narcos
MasterSplitter משתמש משקיע 7,794 6,163 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 18,773 0 7,794 6,163 21/9/16 #2 אני מנוי כבר למעלה משנה (אוסטרליה) ודי מרוצה. מי שמוצא מה לראות זה מעולה, ואני מאמין שגם בארץ המחיר מצחיק ביחס לYES / HOT. המינוס היחידי (כאן באוסטרליה) שהם מעדכנים תוכן בקצב מאוד איטי, כלומר אני צורך תוכן ׁ(שמעניין אותי) יותר מהר ממה שהם מעדכנים. בעיקר סרטים חדשים יחסית.
אני מנוי כבר למעלה משנה (אוסטרליה) ודי מרוצה. מי שמוצא מה לראות זה מעולה, ואני מאמין שגם בארץ המחיר מצחיק ביחס לYES / HOT. המינוס היחידי (כאן באוסטרליה) שהם מעדכנים תוכן בקצב מאוד איטי, כלומר אני צורך תוכן ׁ(שמעניין אותי) יותר מהר ממה שהם מעדכנים. בעיקר סרטים חדשים יחסית.
DarY משתמש משקיע 3,705 2,496 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 16,104 0 3,705 2,496 21/9/16 #3 יש לי חבר שהוא ואשתו דוברים אנגלית ברמה גבוהה אז הם משתמשים בזה במקום יס\הוט ומרוצים מאוד.. אבל הבנתי שיש היום גם אופציה של סלקום TV שגם דיי זולה
יש לי חבר שהוא ואשתו דוברים אנגלית ברמה גבוהה אז הם משתמשים בזה במקום יס\הוט ומרוצים מאוד.. אבל הבנתי שיש היום גם אופציה של סלקום TV שגם דיי זולה