הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אילו סדרות תוצרת חול רצוי לראות?

מרוב כמות הסדרות שיש היום קשה לדעת מה להמליץ לך. לדוגמא איזה הרגשה אתה רוצה לחוות בזמן הסדרה? שמחה,תקווה,דרמה,פחד וכו. אני אישית הייתי ממליץ על: נמלטים,המתים המהלכים,מראה שחורה,ברון(סדרה שוודית),black sails,sons of anarchy. כולם מכילים אלמנטים של דרמה ופשע ומעוררים אותך לחשוב לגבי העתיד. לגבי סדרות ישראליות: עבודה ערבית ועספור ללא ספק בטופ של הרשימה.
אמריקאים מוציאים כל כך הרבה סדרות בלי מחשבה או סיבה.
חבל על הזמן לראות סדרה גרועה- אם אתה לא מתחבר מהפרק הראשון, תעבור סדרה כי לא כולם אוהבים אותו דבר.

אם אתה לא מתחבר מהפרק הראשון,
לא שופטים סדרה מהפרק הראשון. פשוט טעות.
כלכך הרבה סדרות אתה לא מבין מה הולך בכלל בפרק הראשון ורק אחריי כמה פרקים זה נהיה מרתק.
דוגמא הכי טובה,משחקי הכס.

MD House כאילו דה איך אף אחד לא המליץ?
The walking dead
כתבתי רשימה בלוג שלי בערך כבר פעמיים אבל לא נורא..
Sherlock - מעולה 10/10
Fargo-11/10 כל פרק זה עולם ומלואו.
Breaking bad-כל עונה זה משתפר. 9/10
Game of thrones - 10/10 אתה כן מעוניין לצפות.
Better call Saul-10/10 נהדר, אפשר לראות גם בלי לראות שובר שורות קודם לכן.
True detective-10/10 מדהים מדהים מדהים.
וכמו שציין הבחור מעליי, עונה שניה פח.
Outlander-9/10 לחובבי הדרמה וימי הביניים.
Orphan Black-8/10 סדרה נחמדה בסה"כ.
Daredevil-8/10 העלילה סבירה ואקשן טוב, אני פשוט לא חובב של אקשן.
Luther-9/10 מאוד נהניתי.
The leftovers-9/10. אחלה סדרה,חבל שלא עשו עונה שנייה.
Under the dome-8/10 מתחיל להיות מצוץ מהתחת לקראת עונה שלישית.
The Blacklist-10/10 רואים פרק שניים ופשוט נמשכים לעלילה. מתח מעולה.
תמיד חשבתי שרק לסביות רואות אורפן בלאק חחחחח

לא שופטים סדרה מהפרק הראשון. פשוט טעות.
כלכך הרבה סדרות אתה לא מבין מה הולך בכלל בפרק הראשון ורק אחריי כמה פרקים זה נהיה מרתק.
דוגמא הכי טובה,משחקי הכס.
ראיתי את כל משחקי הכס. היו רגעים טובים. בדיוק כמו ספרטקוס וסופרנוס וכו.
הזמן שלי שווה יותר, לכן כל פרק צריך להפנט אותי אחרת אני מרגיש בזבוז זמן- אם ראית את המתים המהלכים אתה תבין על מה אני מדבר,
לראות סדרה כדי לשרוף זמן או כי בין 5 פרקים 2 היו טובים 2 בסדר ואחד לא משהו- לא לטעמי. יש סדרות שהן טובות מהסוף להתחלה, לדוגמא עספור,נמלטים ועבודה ערבית. ויש סדרות שנופלות אחרי עונה או שתיים לדוגמא מנטליסט,היו פעם היה ועוד הרבה.
יש כל כך הרבה סדרות ולכל אדם טעם שונה, אפילו אחרי 5 פרקים שנאתי את דר האוס. אז למה להמשיך לשרוף את הזמן? כמה פרקים אתה צריך לראות כדי להבין שאתה לא אוהב סדרה? לדעתי אחד.

הזמן שלי שווה יותר, לכן כל פרק צריך להפנט אותי אחרת אני מרגיש בזבוז זמן- אם ראית את המתים המהלכים אתה תבין על מה אני מדבר,
לראות סדרה כדי לשרוף זמן או כי בין 5 פרקים 2 היו טובים 2 בסדר ואחד לא משהו- לא לטעמי. יש סדרות שהן טובות מהסוף להתחלה, לדוגמא עספור,נמלטים ועבודה ערבית. ויש סדרות שנופלות אחרי עונה או שתיים לדוגמא מנטליסט,היו פעם היה ועוד הרבה.
יש כל כך הרבה סדרות ולכל אדם טעם שונה, אפילו אחרי 5 פרקים שנאתי את דר האוס. אז למה להמשיך לשרוף את הזמן? כמה פרקים אתה צריך לראות כדי להבין שאתה לא אוהב סדרה? לדעתי אחד.
אתה אומר שלמשחקי הכס היו "רגעים טובים" כמו לסדרות מעולות אחרות.
אז איך בדיוק זה שולל את מה שאמרתי? ואל תגיד לי שהפרק הראשון היפנט אותך.

אתה אומר שלמשחקי הכס היו "רגעים טובים" כמו לסדרות מעולות אחרות.
אז איך בדיוק זה שולל את מה שאמרתי? ואל תגיד לי שהפרק הראשון היפנט אותך.
מהסיבה הזאת לא המלצתי על משחקי הכס,הסופרנוס,האבודים,תקשרו לסול,תיקים באפלה ועוד. כולם סדרות "סבבה". המליצו עליהם, הם לא בזבוז זמן אבל גם לא גורמות לך לאחר לעבודה כי ראית את הסדרה עד אור הבוקר. יש סדרות שזה פיזית קשה להפסיק לצפות, ויש כאלות שחוזרות על עצמן לדוגמא סופרנטורל ומנטליסט. תקשרו לסול לדוגמא סדרה לא רעה לגמרי אבל יחסית לשובר שורות היא לא שווה את הזמן.
נגיד שיש לאדם X זמן לראות משהו שיגרום לו להרגיש טוב ולהשתחרר. אתה יכול להמליץ לו על חניבעל(שהיא סדרה יחודיית אבל מאוד מאוד כבדה), או אתה יכול להמליץ לו על עבודה ערבית(קומדיה קצרה וקלילה). לכן כדי להמליץ צריך בכלל לדעת את הבן אדם, ואת הזאנר שהוא יתחבר אליו.

אני שולל את מה שאמרת בזאת שאני לא חושב שצריך לראות יותר מפרק אחד כדי להבין אם הסדרה מתאימה לבן אדם. לא צריך להכריח את עצמך לראות משהו שנמצא בTOP של IMBD וכולם ממליצים עליו, אם אתה לא מוצא אפילו משהו קטן אחרי הפרק הראשון. לכולם טעם שונה לכן אין סיבה שאני יגיד שסדרה מסוימת מתאימה לכולם כשאני לא יודע מה הבן אדם אוהב.. יש אנשים שסדרות קודרות עושות להם את זה,יש כאלו שכיף להם לשחק אותה רופא או חוקר,ויש כאלה ששונאים לחשוב ולחבר חוטים כשזה נוגע לעלילה מסובכת.
זה כמו ללכת לדייט ולהזמין קילו בשר ולגלות שהבחורה היא טבעונית.
בסוף הרבה אנשים המליצו לו מגוון של סדרות בלי אפילו לקרוא את מה שהוא כתב: " אקדים ואומר שיש כמה סדרות מחול שאני לא מעוניין לצפות בהן,בינהם משחקי הכס,דקסטר." ואחרי זה אני רואה משחקי הכס... כאילו מה הטעם להמליץ על משהו אם הבן אדם בפירוש כתב שהוא לא מעוניין לראות את הסדרה? זה כמו לשכנע בחורה לנסות אנאלי 🤮

מהסיבה הזאת לא המלצתי על משחקי הכס,הסופרנוס,האבודים,תקשרו לסול,תיקים באפלה ועוד. כולם סדרות "סבבה". המליצו עליהם, הם לא בזבוז זמן אבל גם לא גורמות לך לאחר לעבודה כי ראית את הסדרה עד אור הבוקר. יש סדרות שזה פיזית קשה להפסיק לצפות, ויש כאלות שחוזרות על עצמן לדוגמא סופרנטורל ומנטליסט. תקשרו לסול לדוגמא סדרה לא רעה לגמרי אבל יחסית לשובר שורות היא לא שווה את הזמן.
נגיד שיש לאדם X זמן לראות משהו שיגרום לו להרגיש טוב ולהשתחרר. אתה יכול להמליץ לו על חניבעל(שהיא סדרה יחודיית אבל מאוד מאוד כבדה), או אתה יכול להמליץ לו על עבודה ערבית(קומדיה קצרה וקלילה). לכן כדי להמליץ צריך בכלל לדעת את הבן אדם, ואת הזאנר שהוא יתחבר אליו.

אני שולל את מה שאמרת בזאת שאני לא חושב שצריך לראות יותר מפרק אחד כדי להבין אם הסדרה מתאימה לבן אדם. לא צריך להכריח את עצמך לראות משהו שנמצא בTOP של IMBD וכולם ממליצים עליו, אם אתה לא מוצא אפילו משהו קטן אחרי הפרק הראשון. לכולם טעם שונה לכן אין סיבה שאני יגיד שסדרה מסוימת מתאימה לכולם כשאני לא יודע מה הבן אדם אוהב.. יש אנשים שסדרות קודרות עושות להם את זה,יש כאלו שכיף להם לשחק אותה רופא או חוקר,ויש כאלה ששונאים לחשוב ולחבר חוטים כשזה נוגע לעלילה מסובכת.
זה כמו ללכת לדייט ולהזמין קילו בשר ולגלות שהבחורה היא טבעונית.
בסוף הרבה אנשים המליצו לו מגוון של סדרות בלי אפילו לקרוא את מה שהוא כתב: " אקדים ואומר שיש כמה סדרות מחול שאני לא מעוניין לצפות בהן,בינהם משחקי הכס,דקסטר." ואחרי זה אני רואה משחקי הכס... כאילו מה הטעם להמליץ על משהו אם הבן אדם בפירוש כתב שהוא לא מעוניין לראות את הסדרה? זה כמו לשכנע בחורה לנסות אנאלי 🤮
בסדר,הבנתי אותך. אבל אני לא מבין מה הקטע שלך לראות סדרות כאילו זה איזו מירוץ וכל שניה בחיים שלך זה זהב.
אז מידי פעם ככה מידי פעם ככה,ביג דיל.
ולפי הגישה שלך הייתי ממליץ לראות פארגו אם עדיין לא ראית. 😃

"הנותרים" לא רע- the leftovers
הדרך האדומה מעולה
ריי דונובן פצצה
Mr robot גם טוב

בסדר,הבנתי אותך. אבל אני לא מבין מה הקטע שלך לראות סדרות כאילו זה איזו מירוץ וכל שניה בחיים שלך זה זהב.
אז מידי פעם ככה מידי פעם ככה,ביג דיל.
ולפי הגישה שלך הייתי ממליץ לראות פארגו אם עדיין לא ראית. 😃

אני מנסה לחסוך לבחור את הזמן ושידלג על סדרות שהם בינוניות. ובו נודע שיש הרבה מדי סדרות שהן בינוניות 🫤
אנאלוגית זה כמו ללמד מתחיל SS, להסביר לו כל דבר בפירוט בתזונה ובאימונים או לתת לו FBW כדי לגמור איתו מהר יותר. הוא יגיע להישגים בכל מקרה, רק בעזרת השיטה שלך הוא יחסוך הרבה זמן.
תודה על ההמלצה, ראיתי את הסרט לא ידעתי שיש גם סדרה ☝️

לאחרונה סיימתי לראות UTOPIA למי שמכיר, ובו נגיד שרק מי שאהב חינבעל ומראה שחורה יחתבר לאאוגניקה שיש שם.

• הקטקטים
  • נילס הולגרסון
  • טוב-טוב הגמד
  • מקרון-1
  • רטבוטריקים
סדרות מופת כל אחת ואחת! חובה לצפות!!

@Tom @coldfire
סדרה ענקית קטקטים. סדרה על החיים. טיפטיפ והדוד האלכוהוליסט שלה טועמת את החיים בעזרת טיפטיפון טייפקאסט של אלפא ממשפחת חוטבי עצים, נאפו בן העשירים המנוזל שמנסה לגנוב את ליבה...
וכמובן מונגהההה... 🤡

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם,את האמת ממש נהניתי מהטריילר של ''המתים המהלכים'',אז אני הולך לצפות בו כשיהיה זמן.
תודה רבה,שבוע טוב וחג שמח.

לא מסכים.
בכול סדרה יש רגעים שמשעממים את הצופים עד ליאוש (דיבורי בריאן-ג'יימי ביערות בעונה 3) ויש רגעים שמשאירים אותך עם פה פעור יומיים אחרי (הארדהום), אין סדרה שבאמת 100% מהזמן תהיה מהופנט לדעתי.
סצנה משעממת לאדם אחד יכולה להיות גם סצנה מדהימה לאדם אחר.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 חברה שלי התחילה לראות אז הצטרפתי.
אז חצי לסבית. 😁

זה מלא פרקים.. שווה את הזמן שלי? 😕
כן זו סדרה ממש טובה. כל פרק עוסק בחולה אחר, זה מבוסס על מקרים אמיתיים וזה ממש מעניין. בנוסף לזה יש עלילה של השחקנים הראשיים וזה מעניין.
ובנוסף לבנוסף, יו ממש חתיך.
ו-13.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית