נק' מוניטין:
17
- 167
- 17
אהלן, סיימתי סייקל ראשון לפני חודשיים, ומתכנן עוד שבועיים / שלוש תלוי בבדיקות דם החוזרות להתחיל סייקל שני.
הסייקל הראשון היה באורך 12 שבועות שכלל
טסט פרופ 1-12 ( התחיל מי 600 מ"ג שבועי ועלה בחודש האחרון ל 750 מ"ג שבועי )
פרווירון 1-12
מסטרון 6-12 ( 600 מ"ג שבועי)
וויני - 1-6
חשוב לציין שעליתי המון בכוח וכמו כן עליתי כ 12 קילו משקל גוף ( שמתוכם נשמרו 8 קילו חודשיים אחרי ההפסקה).
הPCT בוצע עם כלומיד + פרגניל.
המטרה של הסייקל השני היא לעלות בנפח של הגוף, כוח לא חשוב לי יותר מדי כי המשקלי עבודה שלי גבוהים גם ככה ולא מרגיש שאני צריך לעלות עוד במשקלים, אפילו עכשיו חודשיים אחרי לא איבדתי כימעט מהכוח שקיבלתי במהלך הסייקל.
בעקרון כמו כולם אני רוצה לעלות כמה שיותר נקי כמובן שזה יהיה כרוך בנוזלים, אבל אין מה לעשות זה משהו ידוע, עוד משהו חשוב לי זה לא לאבד מהליבידו כי זה דבר שממש מפריע לי מנטלית ומבאס לי את הצורה .
אז ככה :
1-16 - טסט אנטט ( 750 מ"ג שבועי)
1-16 בולדנון ( 650 מ"ג שבועי)
1-16 פרווירון
ארידימקס לפי הצורך.
מה דעתכם ? סייקל כזה יתו לי בהכרח עליה נקיה ? ומבחינת מסה נקיה האם כדי אוליי לשלב חומרים אחרים ?
כמובן שהרוב זה תזונה תזונה תזונה אני יודע את זה, אבל פשוט חשוב לי לדעת מה דעתכם על ההרכב הנ"ל ?
עריכה: שחכתי לציין פרוטוקול PCT רגיל הפעם.
תודה !
הסייקל הראשון היה באורך 12 שבועות שכלל
טסט פרופ 1-12 ( התחיל מי 600 מ"ג שבועי ועלה בחודש האחרון ל 750 מ"ג שבועי )
פרווירון 1-12
מסטרון 6-12 ( 600 מ"ג שבועי)
וויני - 1-6
חשוב לציין שעליתי המון בכוח וכמו כן עליתי כ 12 קילו משקל גוף ( שמתוכם נשמרו 8 קילו חודשיים אחרי ההפסקה).
הPCT בוצע עם כלומיד + פרגניל.
המטרה של הסייקל השני היא לעלות בנפח של הגוף, כוח לא חשוב לי יותר מדי כי המשקלי עבודה שלי גבוהים גם ככה ולא מרגיש שאני צריך לעלות עוד במשקלים, אפילו עכשיו חודשיים אחרי לא איבדתי כימעט מהכוח שקיבלתי במהלך הסייקל.
בעקרון כמו כולם אני רוצה לעלות כמה שיותר נקי כמובן שזה יהיה כרוך בנוזלים, אבל אין מה לעשות זה משהו ידוע, עוד משהו חשוב לי זה לא לאבד מהליבידו כי זה דבר שממש מפריע לי מנטלית ומבאס לי את הצורה .
אז ככה :
1-16 - טסט אנטט ( 750 מ"ג שבועי)
1-16 בולדנון ( 650 מ"ג שבועי)
1-16 פרווירון
ארידימקס לפי הצורך.
מה דעתכם ? סייקל כזה יתו לי בהכרח עליה נקיה ? ומבחינת מסה נקיה האם כדי אוליי לשלב חומרים אחרים ?
כמובן שהרוב זה תזונה תזונה תזונה אני יודע את זה, אבל פשוט חשוב לי לדעת מה דעתכם על ההרכב הנ"ל ?
עריכה: שחכתי לציין פרוטוקול PCT רגיל הפעם.
תודה !