הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מתארגן לסייקל שני, חומרים וחוות דעת

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
אהלן, סיימתי סייקל ראשון לפני חודשיים, ומתכנן עוד שבועיים / שלוש תלוי בבדיקות דם החוזרות להתחיל סייקל שני.

הסייקל הראשון היה באורך 12 שבועות שכלל

טסט פרופ 1-12 ( התחיל מי 600 מ"ג שבועי ועלה בחודש האחרון ל 750 מ"ג שבועי )
פרווירון 1-12
מסטרון 6-12 ( 600 מ"ג שבועי)
וויני - 1-6

חשוב לציין שעליתי המון בכוח וכמו כן עליתי כ 12 קילו משקל גוף ( שמתוכם נשמרו 8 קילו חודשיים אחרי ההפסקה).

הPCT בוצע עם כלומיד + פרגניל.

המטרה של הסייקל השני היא לעלות בנפח של הגוף, כוח לא חשוב לי יותר מדי כי המשקלי עבודה שלי גבוהים גם ככה ולא מרגיש שאני צריך לעלות עוד במשקלים, אפילו עכשיו חודשיים אחרי לא איבדתי כימעט מהכוח שקיבלתי במהלך הסייקל.
בעקרון כמו כולם אני רוצה לעלות כמה שיותר נקי כמובן שזה יהיה כרוך בנוזלים, אבל אין מה לעשות זה משהו ידוע, עוד משהו חשוב לי זה לא לאבד מהליבידו כי זה דבר שממש מפריע לי מנטלית ומבאס לי את הצורה .

אז ככה :

1-16 - טסט אנטט ( 750 מ"ג שבועי)
1-16 בולדנון ( 650 מ"ג שבועי)
1-16 פרווירון
ארידימקס לפי הצורך.

מה דעתכם ? סייקל כזה יתו לי בהכרח עליה נקיה ? ומבחינת מסה נקיה האם כדי אוליי לשלב חומרים אחרים ?
כמובן שהרוב זה תזונה תזונה תזונה אני יודע את זה, אבל פשוט חשוב לי לדעת מה דעתכם על ההרכב הנ"ל ?

עריכה: שחכתי לציין פרוטוקול PCT רגיל הפעם.

תודה !

המטרה של הסייקל השני היא לעלות בנפח של הגוף, כוח לא חשוב לי יותר מדי כי המשקלי עבודה שלי גבוהים גם ככה ולא מרגיש שאני צריך לעלות עוד במשקלים
אתה סותר את עצמך. עליה בכוח=עליה במאסה. אתה חושב, כנראה, שרק עליה במשקלי העבודה משמעותה עליה בכוח. אבל לא, גם עליה במספר הסטים או החזרות באותו משקל העבודה, משמעותה עליה בכוח. כל אדם שרוצה להתקדם במאסה צריך להתקדם בכוח. תוכנית אימונים לסייקל צריכה להיות הגיונית ומאוזנת ולהתבסס על תרגילים מורכבים בעצימות גבוהה ונפח משלים הולך וגובר כלל שהסייקל מתקדם.

אפילו עכשיו חודשיים אחרי לא איבדתי כימעט מהכוח שקיבלתי במהלך הסייקל
מעולה. זה מדד טוב להתאוששות כללית של הגוף ושימור הישגים

בעקרון כמו כולם אני רוצה לעלות כמה שיותר נקי

כמובן שהרוב זה תזונה תזונה תזונה אני יודע את זה

מה דעתכם ? סייקל כזה יתו לי בהכרח עליה נקיה
ענית לעצמך - תזונה. שילוב אירובי גם יעזור והפחתת צריכת נתרן, אבל לא כמו שתזונה משחקת פה תפקיד חשוב.

עוד משהו חשוב לי זה לא לאבד מהליבידו כי זה דבר שממש מפריע לי מנטלית ומבאס לי את הצורה .
עליה באנדרוגניות בסייקל מבוילה לעלייה בליבידו.
הטסט בכמות למול הבולד ישמור על ליבידו גבוה
עריכה: שחכתי לציין פרוטוקול PCT רגיל הפעם.
ומה לגבי פרגניל במהלך סייקל?
אבל פשוט חשוב לי לדעת מה דעתכם על ההרכב הנ"ל ?
סך הכל תכנון טוב. את הבולד תעלה ל-800mg ותפסיק את השימוש בו בשבוע ה-12, כדי שתוכל לבצע PCT מסונכרן בין האסטרים

• פותח/ת השרשור
דניאל תודה ימלך !!!
כמובן פרגניל מהשבוע ה3, השאלה אם להמשיך מעבר לשבוע ה 16 ? כאילו בגלל האסטר הגבוה של הבולד חשבתי פרגניל עד שבוע 17 אוליי עדיף ?
ראיתי שרשמת להפסיק בולד בשבוע 12, זה בגלל שהוא נשאר יותר זמן מי הטסט בגוף ?
תודה !

• פותח/ת השרשור
איך שמרת על התוצאות של הסייקל אחריי חודשיים בלי חומרים ?
בעקרון נשקלתי שוב אתמול והייתי 89.1 קילו ( בסוף הסייקל הגעתי ל 94) אז כרגע זה עומד על 5 קילו פחות כחודשיים + אחרי, אני מנסה כמה שיותר לשמור על אירובי איכותי, ותזונה מפחמימות טובות וכמות חלבון גבוה, לא הורדתי כמעט במשקלי עבודה ( הורדתי אוליי 5-10% במקסימום), ומתמיד לשקול את האוכל ולא לגעת בכלל בצ'יטים ובדגש על אלכוהול ( בירה פעם בשבועיים).
אני יודע שעוד חודש אוליי ארד עוד קילו אבל זה הרבה יותר טוב מנקודת ההתחלה שלי בסייקל ( 81.5 קילו).
אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות לך בפרטי שיהיה יותר רלוונטי.

עריכה :
כמו כן @Daniel Barack
התארגנתי כבר על הבולד ועל האנטט, לפי מה שראיתי הבודל של וורטקס הוא בעל אסטר קצת, איך אני משלב אותו בדיוק עם האנטט ( גם של וורטקס).

חשבתי על 1cc מכל אחד מהם פעם ביומיים ( ראשון, שלישי, חמישי, שבת, שני וכו'...) אני יודע שזה לא כל כך אפקטיבי לאנטט אבל הבולד לאומת זאת בעלת אסטר קצת ואני לא רוצה תנודות.
החומרים הם לפי 250MG ל 1CC

• פותח/ת השרשור
אין לי תמונה כל כך של הקופסא כי אני מחוץ לבית, ביקשתי מחבר של לי תמונה של הבקבוקון

6222407.jpg

6562348.jpg

הבולד עם האסטר האופייני לו. זה לא בולד קצר אלא ארוך
לכן אתה יכול להזריק פעמים בשבוע עם הטסט במרווחי זמן שווים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית