הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך גיינר טוב (לא אוהב חלב)

• פותח/ת השרשור Mute
  • פורסם בתאריך

Mute

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
9
66
3
בעקרון אחרי הגיוס ירדתי משהו כמו 8-9 קילו מהסיבה הפשוטה שאין לי מה לאכול בצבא כל כך.

ירדתי מ6 ארוחות ביום ל3-4 במקרה הטוב והאימונים מרגישים לשווא.

אף פעם לא באמת הצלחתי לשתות גיינר כי אני לא אוהב חלב, וכנראה יש שם משהו שאני לא אוהב. זתומרת כשניסיתי לשתות עם מים זה עדיין הגעיל אותי. קניתי DYMATIZE ELITE בננה בזמנו ופשוט לא יכולתי לשתות את זה ב כ ל ל.

השאהל אם יש המלצות לגיינר שהולך טוב עם מים ולא מרגישים חלב/חלבי. אולי טעם תות? לא יודע. אם מישהו מכיר את הנושא ויכול לעזור, אשמח.

בעקרון אחרי הגיוס ירדתי משהו כמו 8-9 קילו מהסיבה הפשוטה שאין לי מה לאכול בצבא כל כך.

ירדתי מ6 ארוחות ביום ל3-4 במקרה הטוב והאימונים מרגישים לשווא.

אף פעם לא באמת הצלחתי לשתות גיינר כי אני לא אוהב חלב, וכנראה יש שם משהו שאני לא אוהב. זתומרת כשניסיתי לשתות עם מים זה עדיין הגעיל אותי. קניתי DYMATIZE ELITE בננה בזמנו ופשוט לא יכולתי לשתות את זה ב כ ל ל.

השאהל אם יש המלצות לגיינר שהולך טוב עם מים ולא מרגישים חלב/חלבי. אולי טעם תות? לא יודע. אם מישהו מכיר את הנושא ויכול לעזור, אשמח.

אני עם מים הכי זרם לי טעם קפה, לא יודע אם יש גיינר אבל חלבון יש של סופר אפקט בטעם קפה..
הוא חזק כל כך שגם עם מים הטעם שלו טוב,
הבעיה שאם אתה מתאמן מאוחר הקפאין עלול להפריע לך בשינה(תלוי כמובן איך משפיע עליך באופן אישי)

אל תיקח טעמים עדינים כי הם מזעזעים עם מים
כמו וניל תות בננה עוגיות.

טעם שוקו מידי פעם נחמד עם חלב אבל גם לא להיט... מקווה שעזר לך במשהו..

• פותח/ת השרשור
אני עם מים הכי זרם לי טעם קפה, לא יודע אם יש גיינר אבל חלבון יש של סופר אפקט בטעם קפה..
הוא חזק כל כך שגם עם מים הטעם שלו טוב,
הבעיה שאם אתה מתאמן מאוחר הקפאין עלול להפריע לך בשינה(תלוי כמובן איך משפיע עליך באופן אישי)

אל תיקח טעמים עדינים כי הם מזעזעים עם מים
כמו וניל תות בננה עוגיות.

טעם שוקו מידי פעם נחמד עם חלב אבל גם לא להיט... מקווה שעזר לך במשהו..
גם על קפה אני לא מת. אני שוקל פשוט להביא מלא אוכל מהבית אבל זה בעייתי.

איזה עוד טעמים אתה ממליץ?

גם על קפה אני לא מת. אני שוקל פשוט להביא מלא אוכל מהבית אבל זה בעייתי.

איזה עוד טעמים אתה ממליץ?

טעם שוקו בדרך כלל הוא הכי זורם עם מים קצת טעם אטום כמו שוקו סויה כזה זה מרגיש אבל זה סבבה אחי,
אל תנסה את כל הטעמים המוזרים האלו של תות ושוקולד לבן בחברות שפחות חזקות כי זה יהיה נפילה ולקראת הסוף אתה תסבול,
תלך על טעמים פשוטים אחי
שוקו
קפה
בננה תלוי איזה סוג חלבון
אלה הטעמים שהכי זורמים עם מים...

אתה יכול ללכת לאמינושופ ולנסות לטעום שם הם אתה גם תטעם שם עם מים ככה שזה רלוונטי לך בעיקר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית