הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית שאלה לגבי תוכנית אימונים AB

Bdfffrrr

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
A
חזה-
בנצ פרס רגיל-4 סטים 8 חזרות.
בנ'צ פרס בשיפוע חיובי- 4 סטים 10 חזרות.
פרפר בקרוס אובר-4 סטים 10 חזרות.
כתפיים-
לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות יד
-3 סטים 8 חזרות.
הרחקה לצדדים-3 סטים 10 חזרות.
חטירה עם מוט דבל-יו-3 חזרות 12 חזרות.
יד אחורית-
פשיטה במכונה-3 סטים 12 חזרות.
לחיצה צרפתית-3 סטים 10 חזרות.

B
רגליים-
סקוואטים-4 סטים 8 חזרות.
כפיפות ברכיים-3 סטים 10 חזרות.
לחיצת תאומים-3 סטים 12 חזרות.
גב-
מתח-4 סטים מקסימום חזרות.
פולי עליון באחיזה רחבה-4 סטים 8-10 חזרות.
חטירה יד יד-4 סטים 12 חזרות.
יד קדמית-
כפיפות מרפקים עם מוט בעמידה-3 סטים 8 חזרות.
צין אפס-3 סטים מקסימום חזרות.

זאת התוכנית אם למישהו יש משהו לתקן ולעזור אני אשמח נורא ☺

*חשוב לציין שאני בן 14 אז תרגילים כמו דדליפט ובנט אובר אני כנראה לא יעשה...

אף מתאמן מתחיל לא מוכן לקבל את העובדה שהוא לא צריך כל כך הרבה תרגילים ולא משנה מה המטרה שלו. 3-4 תרגילים באימון 3 פעמים בשבוע יהיה הכי טוב בשבילך. אני מבין שכשאתה רק נרשם למכון בא לך לעשות כל דבר אפשרי ולהתאמן שם 5 שעות ביום אבל זה גם משהו שיביא אותך למצב שתוך שבועיים ימאס לך ולא משנה אם אתה בטוח שתשקיע שנים מעכשיו. וגם אתה פשוט לא תתקדם כי זה לא נפח שמתאים לך. אני אישית לא הייתי מתאמן בתכנית שכתבת לא משנה מה הרמה שלי. קח תכנית fbw או ss ותראה איך אתה פשוט גדל בקצב מהיר והמוטיבציה לא נגמרת לך כל כך מהר כי אתה גם רואה תוצאות וגם כל אימון יש לך מטרה והיא להשתפר. לא יודע מי הביא לך אץ התכנית הזאת אבל היא לא טובה לכלום. תתעקש לעשות מה שנראה לך מושך לא תגיע לכלום, תעשה הכל לפי מה שכבר מוכח כיעיל על אלפי אנשים- תראה תוצאות מעולות. הבחירה בידיך

• פותח/ת השרשור
אף מתאמן מתחיל לא מוכן לקבל את העובדה שהוא לא צריך כל כך הרבה תרגילים ולא משנה מה המטרה שלו. 3-4 תרגילים באימון 3 פעמים בשבוע יהיה הכי טוב בשבילך. אני מבין שכשאתה רק נרשם למכון בא לך לעשות כל דבר אפשרי ולהתאמן שם 5 שעות ביום אבל זה גם משהו שיביא אותך למצב שתוך שבועיים ימאס לך ולא משנה אם אתה בטוח שתשקיע שנים מעכשיו. וגם אתה פשוט לא תתקדם כי זה לא נפח שמתאים לך. אני אישית לא הייתי מתאמן בתכנית שכתבת לא משנה מה הרמה שלי. קח תכנית fbw או ss ותראה איך אתה פשוט גדל בקצב מהיר והמוטיבציה לא נגמרת לך כל כך מהר כי אתה גם רואה תוצאות וגם כל אימון יש לך מטרה והיא להשתפר. לא יודע מי הביא לך אץ התכנית הזאת אבל היא לא טובה לכלום. תתעקש לעשות מה שנראה לך מושך לא תגיע לכלום, תעשה הכל לפי מה שכבר מוכח כיעיל על אלפי אנשים- תראה תוצאות מעולות. הבחירה בידיך
הייתי בss כמה חודשיים...

• פותח/ת השרשור
כמה אתה מרים? אכלת כמו שצריך? אני מנחש שלא. אם אתה לא אוכל כמו שצריך שום תוכנית לא תעבוד לך.
כן אני אוכל ואני עולה במשקלים יפה...אני לא מבין אתה מדבר כאילו אתה מכיר אותי...
ואני עדיין לא מבין מה רע בתוכנית

• פותח/ת השרשור
תוכניות מצויינות 3 סטים לרגליים...יפה מאוד
אתה בא לבלבל תמוח ולהתנשא או לקבל עצות? אומרים לך שזה מיותר לעשות כל כך הרבה סטים וחזרות במיוחד בגילך. אתה משתמש בחומרים שאתה צריך כל כך הרבה סטים וחזרות אני לא מבין?! רוצה תתאמן ככה רק אל תבוא לבכות אחרי זה שאתה לא גדל ולא עולה במשקלים כמו רוב הילדים שחזרו לפה כדי לתקן את ביזבוז הזמן שלהם בגלל אגו.. ומה הבעיה לעשות דדליפט ובנט אובר בגילך?

• פותח/ת השרשור
אתה בא לבלבל תמוח ולהתנשא או לקבל עצות? אומרים לך שזה מיותר לעשות כל כך הרבה סטים וחזרות במיוחד בגילך. אתה משתמש בחומרים שאתה צריך כל כך הרבה סטים וחזרות אני לא מבין?! רוצה תתאמן ככה רק אל תבוא לבכות אחרי זה שאתה לא גדל ולא עולה במשקלים כמו רוב הילדים שחזרו לפה כדי לתקן את ביזבוז הזמן שלהם בגלל אגו.. ומה הבעיה לעשות דדליפט ובנט אובר בגילך?
אבל גם בתוכניות אימונים במכון שהמאמנים נותנים בחיים לא ראיתי שמאמן נותן אימון רגליים עם שלושה סטים בלבד..

אבל גם בתוכניות אימונים במכון שהמאמנים נותנים בחיים לא ראיתי שמאמן נותן אימון רגליים עם שלושה סטים בלבד..
תמשיך להקשיב לליצני ווינגייט נראה לאן תגיע. אמרתי לך, תנסה לבד תתוכנית תראה לבד שזה סתם בזבוז של זמן ואפילו יכול לגרום לפציעה. אתה לא רובוט.. השרירים שלך חייבים לנוח כדי לגדול וכמות כזאת של סטים וחזרות רק תפגע בהתפתחות ובהתקדמות שלך. לפעמים קצת זה הרבה יותר מועיל מהרבה. בהמשך, כשתגיע למשקלי עבודה מכובדים, תעשה מה שבא לך אבל בינתיים אתה סתם תבזבז תזמן וחבל.

• פותח/ת השרשור
תמשיך להקשיב לליצני ווינגייט נראה לאן תגיע. אמרתי לך, תנסה לבד תתוכנית תראה לבד שזה סתם בזבוז של זמן ואפילו יכול לגרום לפציעה.
אבל אם אני מקפיד...עושה את התרגילים כמו שצריך,דואג שמאמן מוסמך ידאג שאני יעשה את התרגילים ואוכל נכון אז למה שאני לא יגדל ויתפתח?

עזוב עכשיו תמאמנים האלה שלרובם אין מושג מה הם עושים ואם מאמן נתן לך כזאת תוכנית עמוסה לילד בגילך הוא חתיכת חרא חסר אחריות שלא מעניינת אותו הבריאות שלך וזה שתפצע. תאכל גם כמו בהמה זה לא יעזור לך להתקדם לשום מקום כי התוכנית פשוט עמוסה מידי נקודה. במקום להיות עקשן, תוריד סטים וחזרות ותראה איך תתקדם יפה במידה ותאכל כמו שצריך. אם בא לך להמשיך להתעקש, תעשה את התוכנית הזאת שהביאו לך ותיראה לבד למה זה יוביל.

• פותח/ת השרשור
עזוב עכשיו תמאמנים האלה שלרובם אין מושג מה הם עושים ואם מאמן נתן לך כזאת תוכנית עמוסה לילד בגילך הוא חתיכת חרא חסר אחריות שלא מעניינת אותו הבריאות שלך וזה שתפצע. תאכל גם כמו בהמה זה לא יעזור לך להתקדם לשום מקום כי התוכנית פשוט עמוסה מידי נקודה. במקום להיות עקשן, תוריד סטים וחזרות ותראה איך תתקדם יפה במידה ותאכל כמו שצריך. אם בא לך להמשיך להתעקש, תעשה את התוכנית הזאת שהביאו לך ותיראה לבד למה זה יוביל.
מאמן לא נתן לי את התוכנית...הוא נתן לי משהו עם פחות או יותר אותו נפח ושיניתי טיפה דברים...
ואם אני יבוא למכון עם תוכנית של 4 סטים לחזה אני יסיים את האימון תוך חצי שעה וזה לא נראה לי הגיוני כל כך...ורגע למה הגיל משנה?
וחוץ מזה אני חושב שמשקלי העבודה שלי לא רעים לגילי...
16.30 כל צד בבנצ על מוט של 20.
זה נראה לך נורא כל כך?

חצי שעה? אני רוצה לראות שתסיים אימון תוך חצי שעה עם משקל כבד כשתצטרך לנוח 3 דקות מינימום בין הסטים וכשיש לך סקוואט דדליפט ובנצ פרס כבדים באותו אימון. בקיצור ידידי בחירה שלך רוצה קח את העצה שלי ושל אלכס רוצה קח את העצות של לייצני וינגייט. בסופו של דבר באתה שאלת שאלה קיבלת תשובות תעשה מה שבראש שלך

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית