הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טוב,חזרתי מהרופא ספורט...

• פותח/ת השרשור
הקטע,שהוא הרופא ספורט של מכבי חייפה,ד''ר אבהרם ברבר,או משהו כזה,שהיה נראה רציני.
ושוב,אני לא מזלזל בו,הוא מבין יותר ממני כנראה,הוא למד 300 שנה או משהו כזה,אבל כנראה לפני 300 שנה.

כנראה שהוא לא למד לחשוב. אל תתן לתארים לבלבל אותך. תואר בפני עצמו לא שווה כלום. זה שהוא רופא ספורט של מכבי אומר בערך שום דבר.

• פותח/ת השרשור
כן אה,המנוי שלי כנראה הולך להיות קפוא לזמן הקרוב,לא תלוי בי,אני לא גר לבד עדיין.
קיצר,יהיה טוב יהיה טוב.

הקטע,שהוא הרופא ספורט של מכבי חייפה,ד''ר אבהרם ברבר,או משהו כזה,שהיה נראה רציני.
ושוב,אני לא מזלזל בו,הוא מבין יותר ממני כנראה,הוא למד 300 שנה או משהו כזה,אבל כנראה לפני 300 שנה.

אולי בגלל זה יניב קטן כל הזמן פצוע

• פותח/ת השרשור
לא הולך לשום רופא אחר,אם רופא אחר יהיה באותו מצב הלך עליי,בכלל עד גיל 18.

חחחח, לא שהמקרה שלך מצחיק אבל מה שהבנתי מהסיפור זה שלרופא לא היה שמץ של מושג מה הבעיה והוא היה צריך לזיין לך את השכל קצת כדי שזה יראה כאילו לא באת אליו סתם ושהוא מבין משהו מהחיים שלו, עצוב שזאת הרמה בארץ... "רופא ספורט" עלק, רופא ספורט שאפילו לא יודע מה זה תוספי תזונה, האמת שכמה שאני חושב על זה יותר ככה אני מתעצבן יותר, פשוט גועל נפש. אני הייתי מפרסם את הסיפור הזה יחד עם השם של הרופא בכל פורום שקשור לספורט כדי שהוא יוכל לשכוח מלקוחות. באמת שאני מרחם על מכבי חיפה עם רופא רפה שכל שכזה.

לא פלא שמכבי חיפה סיימו את הקמפיין בצ'מפיונס עם 0 שערים ו0 נקודות עם רופא כזה אפס.

קולדפייר, אז איך אפשר לדעת אם הרופא טוב או לא?

אולי זה קצת לא קשור
אבל איך זה שיש רופא,שההתמחות שהוא עבר עליה הוא בנושא פציעות ספורט.
הוא אמור לדעת קצת על מסביב הספורט,על תוספי התזונה,התרגילים השונים,פיזיולוגיה של תרגילים והיתרונות.
קצת צורם לא?

עצוב עצוב, אבל יש לי ניסיון דומה עם הרופא ספורט של מאוחדת, הוא אמר שאסור לי להתאמן בגלל שיהיה לי CPK וקריטנין גבוה יחסית, ושלח אותי לעשות אקו כליות:s59:

ברצינות, הייתי בוחן אותו בטלפון, שואל אותו אם סקוואט הורס את הברכיים וקצת על תזונה בשביל לראות מה הוא שווה, חבל על הכסף.

אני לא מבין.
איך בן אדם כזה הופך להיות רופא ספורט? מה הוא למד במשך שנים? ואז עוד לוקח מאות שקלים על פגישה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית