הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עומס על הכבד?

• פותח/ת השרשור avivos
  • פורסם בתאריך

avivos

משתמש מתחיל
113
11
נק' מוניטין:
13
113
11
התחלתי לשלב בסייקל לאחרונה דיאנבול לתקופה של 5 שבועות 30 מג ביום
עכשיו כשלקחתי טסט לא היו בכלל תופעות לוואי, רק לאחר כמה ימים עם שימוש של דיבול התחילו התופעות שכוללות בנתיים:
הרגשה כללית לא טובה
בחילות ללא הקאות
ואי תיאבון כמעט ובכלל לא בא לי לאכול כלום

קיימים עוד תופעות לוואי שכיחות כמו שיער יתר שצמח לי לאחרונה אבל אפשר לסבול אותם..

דרך אגב אני משתמש בטודקה 1.5 ג ביום ו3 כדורים של liv ds 52, האם קיים חשש לפגיעה בכבד מבחינת התופעות שיש לי כרגע?

גם לי הייתה אותה הבעיה, יש אנשים שלא מתאים להם דיבול, לסם יש השפעה פסיכולוגית חזקה וגורם להרגשה לא טובה ומצב רוח ירוד ולפעמים גם חרדה... תפסיק את השימוש לתמיד

• פותח/ת השרשור
גם לי הייתה אותה הבעיה, יש אנשים שלא מתאים להם דיבול, לסם יש השפעה פסיכולוגית חזקה וגורם להרגשה לא טובה ומצב רוח ירוד ולפעמים גם חרדה... תפסיק את השימוש לתמיד

זה לא ממש משנה לי אם יש לו השפעות פסיכולוגיות כי לקחתי בחשבון שזה חלק מהתופעות לוואי
השאלה שלי לגבי העומסים על הכבד,האם עם התופעות שציינתי קיים חשש לעומס על הכבד?

אוראלים חזקים, ודיבול ביניהם, עלולים לגרום למה שאתה מתאר.

לגבי הצרבות - תיקח אומפרזול, 1 כדור של 20mg ביום. זו תרופה ללא מרשם, ניתן לקנות בבתי המרקחת

לגבי העייפות - זה בגלל העומס שנגרם לכבד זה לא עומס בלתי הפיך או קשה, אתה תתאושש מכך עם סיום השימוש בדיבול. ההרגשה אף עשויה לפחות בהמשך. נסה לשלב קפאין לפני אימון בכדי לקבל מרץ.

לגבי התיאבון - זה נגרם בשל שינוי חד בחומציות הקיבה. השימוש באומפרזול עשוי בהחלט לשפר את ההרגשה ועימה התיאבון. מלבד זאת, אם ממש קשה, תוכל לשלב אוכל נוזלי (שייקים ביתיים) על בסיס שיבולת שועל טחונה ואבקת חלבון, בכדי להגיע לכמות הקלוריות הנדרשת

• פותח/ת השרשור
אוראלים חזקים, ודיבול ביניהם, עלולים לגרום למה שאתה מתאר.

לגבי הצרבות - תיקח אומפרזול, 1 כדור של 20mg ביום. זו תרופה ללא מרשם, ניתן לקנות בבתי המרקחת

לגבי העייפות - זה בגלל העומס שנגרם לכבד זה לא עומס בלתי הפיך או קשה, אתה תתאושש מכך עם סיום השימוש בדיבול. ההרגשה אף עשויה לפחות בהמשך. נסה לשלב קפאין לפני אימון בכדי לקבל מרץ.

לגבי התיאבון - זה נגרם בשל שינוי חד בחומציות הקיבה. השימוש באומפרזול עשוי בהחלט לשפר את ההרגשה ועימה התיאבון. מלבד זאת, אם ממש קשה, תוכל לשלב אוכל נוזלי (שייקים ביתיים) על בסיס שיבולת שועל טחונה ואבקת חלבון, בכדי להגיע לכמות הקלוריות הנדרשת

לא קיים צרבות , יש פשוט הרגשה כללית לא טובה ובחילות
ומה כן התסמינים שאני צריך לפחד מהם עקב עומס על הכבד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית