ייעוץ תוכנית אימונים

גבר אני גם במכון מגעיל כזה.
ואצלנו אין כלוב כי המנהל חושב שאין צורך בכלוב.
האוכלוסיה שבאה לאותו חדר כושר לא צריכה כלוב ככה שבישבילו זה הוצאה מיותרת.

אני חושב שהוא יכול לעשות שם עד שיגידו לו משהו ושידבר עם המנהל שאם הוא לא מסכים לו לעשות שם סקוואט שיחזיר תכסף של המנוי.

עדיין לא ענית לשאלה שלי. אם אין כלוב יש ראק? ואם אין ראק יש כונן? ואם אין כונן יש בנץ' עם סטנד מתכוונן? אם אין את כל אלה אתה במתאמן בשוק ולא בחדר כושר.

נ.ב. אני צריך לשאול אם יש לכם בכלל מוטות אולימפיים או שגם את זה אין?

עדיין לא ענית לשאלה שלי. אם אין כלוב יש ראק? ואם אין ראק יש כונן? ואם אין כונן יש בנץ' עם סטנד מתכוונן? אם אין את כל אלה אתה במתאמן בשוק ולא בחדר כושר.

מי שרוצה להתאמן מתאמן

מי שרוצה למצוא תירוצים מוצא

אתה תלמד להתייאש מליצנים לאט לאט

אי אפשר לעשות תוכנית טובה ללא סקווט

אפשר לתת לנכה או בכיין תוכנית בלי סקווט

ראק? כונן?
מצטער על הבורות אבל אני לא יודע מה זה,רוב הסיבויים שאין.
בנץ' יש קבוע.
ויש מוטות מתכוונות אבל לא מצב תקין ככה שהם לא יכולות להחזיק מוט כבד. פעם זה היה הפתרון לסקוואט אבל גם את זה אסור.
אז עברנו לסקוואט דרך הלחיצת כתפיים.
אתה צודק ב100% זה לא מכון זה שוק.
אבל אין מה לעשות יש דאמבלים,יש מוטות אולימפים,יש משקולות זה מספיק לי בשביל לבנות אימון.

אם סקוואט אפשר לראות תוצאות מלאות וטובות של 100 אחוז.
בלי סקוואט אפשר להגיע לחצי מהתוצאות, ואם אתם אומרים אז אולי אפילו פחות, אבל מה שבתוח אפשר לראות הרבה תוצאות, זה מציאות בשתח.

אחד בפורום נתן לי תוכנית
A:
סקוואט בלי משקל
פרס 3X5
מתח 3XF
בנץ 1-2X8-10
B:
בנץ 3X5
פרס 1-2X8-10
דדליפט 3X5

אם סקוואט אפשר לראות תוצאות מלאות וטובות של 100 אחוז.
בלי סקוואט אפשר להגיע לחצי מהתוצאות, ואם אתם אומרים אז אולי אפילו פחות, אבל מה שבתוח אפשר לראות הרבה תוצאות, זה מציאות בשתח.

אחד בפורום נתן לי תוכנית
A:
סקוואט בלי משקל
פרס 3X5
מתח 3XF
בנץ 1-2X8-10
B:
בנץ 3X5
פרס 1-2X8-10
דדליפט 3X5

פעמיים בנצ' זה אחלה
מה עם כפיפות מרפקים ? צריך 2-3 תרגילים לכל אימון

אי אפשר לעשות תוכנית טובה ללא סקווט

אפשר לתת לנכה או בכיין תוכנית בלי סקווט

...או למי שלא יודע ופשוט אין לו מושג.
אני מנצל תהזדמנות לסיפור (קצר יחסית) לגבי הניסיון האישי שלי:

הסתובבתי בדי הרבה מכוני כושר החל מלפני עשרים שנה בערך.
והפעם הראשונה שעשיתי סקוואט היתה לפני כשנה בערך.
שלוש תובנות יש לי מזה.
ראשונה - פשוט לא היה מי שיכריח אותי לעשות תתרגיל הזה (וחבל) ולא היה לי מושג ולו קלוש שמדובר בתרגיל כל כך בסיסי וחשוב.
שנייה - הייתי קצת 'נכה'. כלומר תמיד כאבו לי הברכיים, ולפעמים גם הגב. כל זה נגמר ברגע שהתחלתי עם סקוואט.
שלישית - אם יש משהו שאני מאוד מצטער עליו זה שכאמור לא היה מי שדחף אותי. גם בגילי וגם עם כל האילוצים והמגבלות השונות שבאות על הגיל וילדים וכו וכו, התקדמתי בשנה האחרונה הרבה יותר מאשר ב 20 השנים שקדמו לה.

שלישית - אם יש משהו שאני מאוד מצטער עליו זה שכאמור לא היה מי שדחף אותי. גם בגילי וגם עם כל האילוצים והמגבלות השונות שבאות על הגיל וילדים וכו וכו, התקדמתי בשנה האחרונה הרבה יותר מאשר ב 20 השנים שקדמו לה.

טוב,
ובשנה שנתים הראשונים של האימונים שלך היו לך תוצאות? ברור שהיה עדיף לעשות סקוואט, ואתה רוצה להרוג את עצמך על זה שלא עשית סקוואט.
אבל בלי לחשוב לרגע על הסקוואט, כי יש אנשים שאין להם אפשרות.
אחרי השנה שנתים האלה אתה אמרת "חבל על זמן וכוח, התוצאות לא היו שוות את המאמצים", או שהיתה מרוצה המתוצאות ?
כי אני לדוגמה גם תקוע בלי סקוואט, ואני רואה הרבה אנשים כמוני ואני אומר שהיה שווה האימונים.

אין כזה דבר "אין אפשרות לעשות סקוואט", תמיד יש אפשרות אבל רוב האנשים פשוט לא מוכנים להתאמץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית