הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזמון ובחירת תוכנית אימונים

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
היי
אני מתאמן כשנה בקרב מגע בימים שני וחמישי.
נרשם בשבוע הבא לחדר כושר ורציתי להתחיל בתוכנית SS על מנת "לגדול".
העניין הוא שגם באימונים בשני וחמישי אנחנו מאמנים את השרירים (מתח, שכיבות שמיכה, סקוואטים) - אמנם ללא משקלים אבל הרבה חזרות.

מישהו יכול לייעץ לי איזו תוכנית כדאי לבחור, וכיצד לשלב אותה? (אמורים לא להתאמן על אותו שריר יום אחרי יום וכו', לא?).
מציין שוב שהמטרה שלי היא לעלות במסת השריר, אפילו בצורה הכי "מלוכלכת" שיש. תודה!

שאלה נוספת כדי לא לפתוח ת'רד נוסף.
יש לי כתפיים "שמוטות" שגורמות למראה של גיבנת קלה. נראה כאילו הפתרון הוא "הארכת" שרירי החזה ו"קיצור" שרירי השכמות\טרפז. האם מישהו יודע איך עושים זאת?

נערך לאחרונה:
מעדכן שהחלטתי ללכת על fbw מהאתר.

למישהו יש תשובה לגבי השאלה השניה?
דדליפט, פרס וסקווט ישפיעו על היציבה שלך בצורה הכי משמעותית.
אין טעם לנסות להאריך או לקצר שריר.

לגבי השאלה השנייה שלך - לא כל כך הבנתי בידיוק למה אתה מתכוון אבל לפי מה שהבנתי יש 2 אופציות שאני יכול לחשוב עליהם -

1. עקמת קלה
2. מקרבי שכמות חלשים מאוד ו\או שרירי דלתא קדמית וחזה חזקים מאוד (ביחס לנגדיים להם)

בגדול אתה צריך לשפר את היציבה שלך ולהיות ער לדבר ולנסות "בכוח" תמיד לשבת ישר, ובלי קשר להוסיף לתוכנית האימונים שלך תרגילים לחיזוק מקרבי השכמות, לדוג' - חתירה באחיזה רחבה, הרחקה אופקית במכונה\עם דאמבלים וכו'

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לגבי השאלה השנייה שלך - לא כל כך הבנתי בידיוק למה אתה מתכוון אבל לפי מה שהבנתי יש 2 אופציות שאני יכול לחשוב עליהם -

1. עקמת קלה
2. מקרבי שכמות חלשים מאוד ו\או שרירי דלתא קדמית וחזה חזקים מאוד (ביחס לנגדיים להם)

בגדול אתה צריך לשפר את היציבה שלך ולהיות ער לדבר ולנסות "בכוח" תמיד לשבת ישר, ובלי קשר להוסיף לתוכנית האימונים שלך תרגילים לחיזוק מקרבי השכמות, לדוג' - חתירה באחיזה רחבה, הרחקה אופקית במכונה\עם דאמבלים וכו'

בהצלחה

תודה. מתח/צ'ין אפס לא מחזק את השרירים האלה?

תודה. מתח/צ'ין אפס לא מחזק את השרירים האלה?

פחות, תחפש תנועה של הרחקת אופקית בכתף (קירוב שכמות) זה יותר ספציפי ויכול להטיב במצבך, אבל קח בחשבון שזה חלקי ושזאת תגובה כללית ואני לא באמת מכיר אותך וראיתי אותך ואני גם לא רופא או פיזיותרפיסט לכן מה שאני אומר הוא שאם אתה מתאמן קצת ורואה שאי ןשיפור שווה לבדוק את העניין אצל גורם מוסמך.

• פותח/ת השרשור
תודה.

שאלה אחרונה, יש לי פעמיים בשבוע (שני וחמישי) אימוני קרב מגע שכוללים קצת אימוני כח.
היית ממליץ להתאמן בחד"כ רק ביום שבת? (48 שעות בין אימון לאימון :( ).
@itayzl

תודה.

שאלה אחרונה, יש לי פעמיים בשבוע (שני וחמישי) אימוני קרב מגע שכוללים קצת אימוני כח.
היית ממליץ להתאמן בחד"כ רק ביום שבת? (48 שעות בין אימון לאימון 😭 ).
@itayzl

ככה או ככה זה יתנגש במידה מסוימת, תפעיל שיקול דעת ותראה איך זה מתאים לך בצורה הכי טובה (ניסוי וטעייה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית