הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אתלטיות

• פותח/ת השרשור יהב2
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
י

יהב2

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
מה הדרך הכי טובה לדעתכם לשפר אתלטיות?
אני מדבר על כח מתפרץ בעיקר, ורטיקל ג'אמפס, ספרינטים,קפיצות לרוחק מהמקום וכו'.
פשוט לבצע אותם עד שמשתפרים?
פליאומטריים?
רבעי סקוואטים?
הנפות?
@MikeRozner
@ספורטאים מכל תחום

אם אתה מעוניין בשיפור הקפיצה, אל תצפה שמישהו יזרים לך את כל המידע כי זה לא יעבוד, תקרא בעצמך, אולי בחלק מהדברים יתנו לך כי זה פשוט.
בקשר לקפיצה, יש הרבה מה ללמוד.
אני אכוון אותך לספר שיתן לך את כל הכלים והמידע שאתה זקוק לו.

הספר נקרא : Vertical Jump Development Bible

אני ממליץ עליו מניסיון, תהיה מוכן, הרבה מזה קשור לכח, במיוחד בהתחלה, תתכונן לעשות אימונים כבדים ☝️

• פותח/ת השרשור
אם אתה מעוניין בשיפור הקפיצה, אל תצפה שמישהו יזרים לך את כל המידע כי זה לא יעבוד, תקרא בעצמך, אולי בחלק מהדברים יתנו לך כי זה פשוט.
בקשר לקפיצה, יש הרבה מה ללמוד.
אני אכוון אותך לספר שיתן לך את כל הכלים והמידע שאתה זקוק לו.

הספר נקרא : Vertical Jump Development Bible

אני ממליץ עליו מניסיון, תהיה מוכן, הרבה מזה קשור לכח, במיוחד בהתחלה, תתכונן לעשות אימונים כבדים ☝️
שיפור קפיצה לא באמת מעניין אותי כמו הקרי אובר של זה. זפרינטים וקפיצות מאוד קשורים אחד בשני.
חוץ מזה, אני מתאמן 6 פעמים בשבוע, קשה הוא החבר הכי טוב שלי
סתם מתוך עניין, מה הגיל והגובה שלך וכמה עם האצבע בערך(או אחרי אם יש לך ורטיקל מטורף) אתה מגיע לטבעת בקפיצת 2 רגליים?

פליאומטריים?
רבעי סקוואטים?
הנפות?
@MikeRozner
@ספורטאים מכל תחום
תוכניות כוח סטנדרטיות + עבודה ספציפית על התחום המבוקש

אני לא ספורטאי אבל בקצרה אם יורשה לי לתת את חוות דעת שלי, מה ש @shahar18 אמר, כלומר בסיס טוב של כוח, ואם אין את זה אז להתחיל לשפר את הכוח מרבי, מומלץ סקוואט של פי 1.5 מהמשקל גוף לפני שבכלל מתחילים לעבוד על אימון פליאומטרי, וכמובן לעבוד ספציפית על ענף ספורט שאתה מתעסק בו.

• פותח/ת השרשור
תוכניות כוח סטנדרטיות + עבודה ספציפית על התחום המבוקש
כן העונת פוטבול מתחילה עוד 4 שבועות.
אני לא ספורטאי אבל בקצרה אם יורשה לי לתת את חוות דעת שלי, מה ש @shahar18 אמר, כלומר בסיס טוב של כוח, ואם אין את זה אז להתחיל לשפר את הכוח מרבי, מומלץ סקוואט של פי 1.5 מהמשקל גוף לפני שבכלל מתחילים לעבוד על אימון פליאומטרי, וכמובן לעבוד ספציפית על ענף ספורט שאתה מתעסק בו.
יש לי כח. אין מתפרץ. יש לי חברים חלשים ממני בהרבה וספרינטרים/קופצים טוב יותר משמעותית. הביצועים האתלטים שלי בינוניים מאוד.
חוץ מזה נתתי כבר 140 סקואט לסינגל באוף סיזן ואני עדיין מסקביט פשוט קצת פחות

140 סקוואט זה לא מרשים. אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלבחור הורים טובים יותר.

פליאומטריים?
רבעי סקוואטים?
הנפות?
@MikeRozner
@ספורטאים מכל תחום
כל התשובות נכונות. לשאלה כללית יש תשובה כללית...

כן העונת פוטבול מתחילה עוד 4 שבועות.

יש לי כח. אין מתפרץ. יש לי חברים חלשים ממני בהרבה וספרינטרים/קופצים טוב יותר משמעותית. הביצועים האתלטים שלי בינוניים מאוד.
חוץ מזה נתתי כבר 140 סקואט לסינגל באוף סיזן ואני עדיין מסקביט פשוט קצת פחות

140ק"ג זה נחמד, לא יכול להזיק לשפר את הסקוואט שלך יותר, פי 1.5 מהמשקל גוף זו המלצה כוללת להתחלה בשביל אימון פליאומטרי, אבל יחד עם זאת, עד כמה שזה אולי נשמע מבאס, ואלכס צודק בתשובה שלו, כוח מתפרץ זה גנטי, either you have it, or you don't. השיפור בזה גם הוא נורא מינורי, לגבי החברים שלך, הם עוצמתיים כי הם כבר כאלה, בלי קשר לאימונים

אמת מפיו כמו תמיד, תקשיב טוב עד 7 דקות בערך

שיפור קפיצה לא באמת מעניין אותי כמו הקרי אובר של זה. זפרינטים וקפיצות מאוד קשורים אחד בשני.
חוץ מזה, אני מתאמן 6 פעמים בשבוע, קשה הוא החבר הכי טוב שלי
סתם מתוך עניין, מה הגיל והגובה שלך וכמה עם האצבע בערך(או אחרי אם יש לך ורטיקל מטורף) אתה מגיע לטבעת בקפיצת 2 רגליים?
שמע, אני עוד חלש, אני מאמין שהקפיצה תשתפר עם הזמן, אני מגיע לטבעת, מצד שני אני 190 בן 16 שוקל 70 וקצת, חלש, מסקביט רק 60 בינתיים, קצת מסתבך עם איזה תוכנית כח לעשות במהלך העונה אם יש לך המלצה. חשבתי להתחיל SS כי עשיתי קצת מדקאו עד עכשיו.

• פותח/ת השרשור
140ק"ג זה נחמד, לא יכול להזיק לשפר את הסקוואט שלך יותר, פי 1.5 מהמשקל גוף זו המלצה כוללת להתחלה בשביל אימון פליאומטרי, אבל יחד עם זאת, עד כמה שזה אולי נשמע מבאס, ואלכס צודק בתשובה שלו, כוח מתפרץ זה גנטי, either you have it, or you don't. השיפור בזה גם הוא נורא מינורי, לגבי החברים שלך, הם עוצמתיים כי הם כבר כאלה, בלי קשר לאימונים

אמת מפיו כמו תמיד, תקשיב טוב עד 7 דקות בערך

אני מסרב להאמין שאני לא יכול לשפר את הכח המתפרץ שלי
140 סקוואט זה לא מרשים. אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלבחור הורים טובים יותר.
אין לך מקום אחר שישנאו אותך בו? אני בטוח שיש לך
כל התשובות נכונות. לשאלה כללית יש תשובה כללית...
שזה אומר ?
שמע, אני עוד חלש, אני מאמין שהקפיצה תשתפר עם הזמן, אני מגיע לטבעת, מצד שני אני 190 בן 16 שוקל 70 וקצת, חלש, מסקביט רק 60 בינתיים, קצת מסתבך עם איזה תוכנית כח לעשות במהלך העונה אם יש לך המלצה. חשבתי להתחיל SS כי עשיתי קצת מדקאו עד עכשיו.
מדקאו בעונה איך ss
ההתקדמות במדקאו מעולב כל שבוע 5 קילו אם תדבוק בכך
למען האמת בין כל האימונים אני פשוט מוצא יומיים פנויים בשבוע ועוש בהם סקואטים דדליפט פעם אחת פעם אחת קלינים פעם אחת פוש פרס פעם אחת בנץ ומתח. ויום קל איפשהו

סליחה אחי. עם סקוואט 140 ואנשים לא מאומנים שיותר מהירים ממך, אני צופה לך עתיד מזהיר בכל ספורט אשר תבחר. אתה ה creme de la creme של המאגר הגנטי של האנושות. כל עוד אתה מאמין כמובן.

• פותח/ת השרשור
סליחה אחי. עם סקוואט 140 ואנשים לא מאומנים שיותר מהירים ממך, אני צופה לך עתיד מזהיר בכל ספורט אשר תבחר. אתה ה creme de la creme של המאגר הגנטי של האנושות. כל עוד אתה מאמין כמובן.
אה כן? בוא נערוך תחרות קטנה של 100 מטר
נראה כמה ה200 קילו סקואט שלא התקדם 10 שנים שווה.
חושב שתנצח?

אני מסרב להאמין שאני לא יכול לשפר את הכח המתפרץ שלי

שזה אומר ?

מדקאו בעונה איך ss
ההתקדמות במדקאו מעולב כל שבוע 5 קילו אם תדבוק בכך
למען האמת בין כל האימונים אני פשוט מוצא יומיים פנויים בשבוע ועוש בהם סקואטים דדליפט פעם אחת פעם אחת קלינים פעם אחת פוש פרס פעם אחת בנץ ומתח. ויום קל איפשהו

זכותך...בהצלחה

אני מאמין שאתה עוד יכול להתקדם הרבה, אפילו האתלטים הטובים בעולם מתקדמים מדיי שנה. אלא אם כן אתה אפילו לא מוכן לקרוא את הספר שהצעתי לך לקרוא, כי אם אתה לא מוכן אפילו לקרוא ספר שילמד אותך המון, איך תשפר את הכח המתפרץ? אני מאוד ממליץ לקרוא. ואני לא אגיד את זה עוד פעם.

נ.ב תודה לי אחרי שתסיים לקרוא.

אני מאמין שאתה עוד יכול להתקדם הרבה, אפילו האתלטים הטובים בעולם מתקדמים מדיי שנה. אלא אם כן אתה אפילו לא מוכן לקרוא את הספר שהצעתי לך לקרוא, כי אם אתה לא מוכן אפילו לקרוא ספר שילמד אותך המון, איך תשפר את הכח המתפרץ? אני מאוד ממליץ לקרוא. ואני לא אגיד את זה עוד פעם.

המהירות של האתלטים הטובים בעולם משתפרת באחוזים בודדים במשך כל הקריירה שלהם. כל הספרינטרים שנמצאים ברמה עולמית נולדו כאלה. אבל נחמד להאמין שכל אחד יכול.

• פותח/ת השרשור

אני אקרא את הספר בהחלט, תודה על ההמלצה. אני צריך למצוא זמן
המהירות של האתלטים הטובים בעולם משתפרת באחוזים בודדים במשך כל הקריירה שלהם. כל הספרינטרים שנמצאים ברמה עולמית נולדו כאלה. אבל נחמד להאמין שכל אחד יכול.
אתה כל כך small minded ואו.
חוץ מזה ממתי אני elite ומתקדםה באחוזים בודדין

אמרתי כבר, תאמין בעצמך ותצליח. הכל אפשרי. זה מה שיוסיין בולט עשה. אה רגע.

כמה דוגמאות יש לאנשים שהתחזקו והצליחו להטביע, זה בסדר חבר, הבנו שאתה לא רוצה להתקדם, תישאר במקום זה בריא. יש דרך אחת והיא הדרך שמלמדים בבית הספר, נכון ? או שזו הדרך היחידה שאתה מכיר, ומכיוון שזו הדרך היחידה שאתה מכיר, אין לך אפשרות נוספת אלא להמליץ לאנשים ללכת בדרך הזו.
כי זה מה שלימדו אותך, תצליח בלימודים ותעבוד אצל מישהו לשארית חייך, תתקדם מידיי פעם ואלה יהיו השאיפות שלך. לעומת זאת, לבן אדם פה למעלה יש שאיפות אחרות וחשיבה שונה.

אתם ממש זוג חמוד ביחד. מצפה בקוצר רוח ל 100 מטר ב-10.5 שניות.

אה כן? בוא נערוך תחרות קטנה של 100 מטר
נראה כמה ה200 קילו סקואט שלא התקדם 10 שנים שווה.
חושב שתנצח?
אני מוכן לערוך איתך ריצת 100 מטר
ואז נראה כמה הסקוואט 220 קילו יעיל נגד ה140
שאגב זה נכון,אם תלא נולד עם כוח מתפרץ טוב קשה מאוד לשפר אותו.
בוא נצפה לתגובה חסרת בגרות שלך,מחכה לזה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית