עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הוא המדד לבלנדר טוב ? כי לנינג'ה יש 1000 ואט ולבלנדר שלך ראיתי ש450, כמו כן גם הסכינים של הנינג'ה נראים טוב (לא שאני מבין בזה משהו),יש בלנדר במחסני חשמל ב220 שקל, ייצור בריטי morphy richards.
זה בלנד שגם כותש קרח/פירות קפואים וגם יש לו כד זכוכית, כל דבר שקרוב אליו יעלה 400 צפונה(לדוג' הnutri ninja שכתבו כאן עולה מעל 1000 אצלם בחנות).
נמצא אצלי בשימוש חצי שנה ומוציא אחלה שייקים, מגיע עם אחראיות סטנדרטית לשנה
טוב מבחינתי זה שהוא לא ישאיר גושים ויהיה מספיק חזק לפירות קפואים וקרח, הבלנדר שציינת יותר איכותי אבל עולה הרבה יותר, אם הבחור היה קונה אותו לבר או לשימוש מאסיבי אני מבין, אבל הוא רשם תקציב נמוך.מה הוא המדד לבלנדר טוב ? כי לנינג'ה יש 1000 ואט ולבלנדר שלך ראיתי ש450, כמו כן גם הסכינים של הנינג'ה נראים טוב (לא שאני מבין בזה משהו),
ואתה אומר שהוא רק קרוב אליו.
צודק וזה חשוב, מי שקונה בלנדר שיפנים שלוקח קצת זמן לנקותבשבילי המדד הכי חשוב הוא שקל לנקות אותו, וזה תמצא רק בבלנדר ידני...
אני פשוט משפריץ עליו מים מהברז באפשרות של ההשפרצה החזקה וזה מנקה הכל לבד.טוב מבחינתי זה שהוא לא ישאיר גושים ויהיה מספיק חזק לפירות קפואים וקרח, הבלנדר שציינת יותר איכותי אבל עולה הרבה יותר, אם הבחור היה קונה אותו לבר או לשימוש מאסיבי אני מבין, אבל הוא רשם תקציב נמוך.
צודק וזה חשוב, מי שקונה בלנדר שיפנים שלוקח קצת זמן לנקות
כנ"ל אני שם סבון ומשתמש בשפריצר, אבל פעם בשבועיים גם משרה במים חמים ועושה ניקוי יותר יסודי/מברשת ארוכהאני פשוט משפריץ עליו מים מהברז באפשרות של ההשפרצה החזקה וזה מנקה הכל לבד.