בלנדר

kikidoyou

משתמש מתחיל
74
4
נק' מוניטין:
4
74
4
לא ראיתי שמישהו שאל על זה בשנים האחרונות..
אבל אני צריך בלנדר טוב לשייקים (מדובר בעיקר על שיבולת שועל, אגוזים, סוגים של פרי וכו)
ושאם אפשר לא יהיה יקר, תודה לעוזרים

אני יודע שבסופרים יש \ חנויות חשמל למיניהם אחד טוב יעלה 200-300

הבעיה בבלנדר זה טקס השטיפה שלו, אתה שוטף אותו בפעם הראשונות ואחכ מזניח על הכיור ,שוטף, ולא מתשמש כדי לא לשטוף שוב.
אני קניתי בלנדר מוט, 60 שח בשופרסל, עושה אחלה עבודה והחזיר לי כבר 3 שנים, די קרעתי אותו. קל לשטוף, הכי חשוב.

אחד יקר שישרוד לשנים עם המון אופציות שונות קל לניקוי מניסיון אישי
אני ממליץ על :
NUTRI NINJA

תבדוק את הבלנדר שמשתמשים בתוכנית will it blend

יש בלנדר במחסני חשמל ב220 שקל, ייצור בריטי morphy richards.
זה בלנד שגם כותש קרח/פירות קפואים וגם יש לו כד זכוכית, כל דבר שקרוב אליו יעלה 400 צפונה(לדוג' הnutri ninja שכתבו כאן עולה מעל 1000 אצלם בחנות).
נמצא אצלי בשימוש חצי שנה ומוציא אחלה שייקים, מגיע עם אחראיות סטנדרטית לשנה

יש בלנדר במחסני חשמל ב220 שקל, ייצור בריטי morphy richards.
זה בלנד שגם כותש קרח/פירות קפואים וגם יש לו כד זכוכית, כל דבר שקרוב אליו יעלה 400 צפונה(לדוג' הnutri ninja שכתבו כאן עולה מעל 1000 אצלם בחנות).
נמצא אצלי בשימוש חצי שנה ומוציא אחלה שייקים, מגיע עם אחראיות סטנדרטית לשנה
מה הוא המדד לבלנדר טוב ? כי לנינג'ה יש 1000 ואט ולבלנדר שלך ראיתי ש450, כמו כן גם הסכינים של הנינג'ה נראים טוב (לא שאני מבין בזה משהו),
ואתה אומר שהוא רק קרוב אליו.

מה הוא המדד לבלנדר טוב ? כי לנינג'ה יש 1000 ואט ולבלנדר שלך ראיתי ש450, כמו כן גם הסכינים של הנינג'ה נראים טוב (לא שאני מבין בזה משהו),
ואתה אומר שהוא רק קרוב אליו.
טוב מבחינתי זה שהוא לא ישאיר גושים ויהיה מספיק חזק לפירות קפואים וקרח, הבלנדר שציינת יותר איכותי אבל עולה הרבה יותר, אם הבחור היה קונה אותו לבר או לשימוש מאסיבי אני מבין, אבל הוא רשם תקציב נמוך.
בשבילי המדד הכי חשוב הוא שקל לנקות אותו, וזה תמצא רק בבלנדר ידני...
צודק וזה חשוב, מי שקונה בלנדר שיפנים שלוקח קצת זמן לנקות

טוב מבחינתי זה שהוא לא ישאיר גושים ויהיה מספיק חזק לפירות קפואים וקרח, הבלנדר שציינת יותר איכותי אבל עולה הרבה יותר, אם הבחור היה קונה אותו לבר או לשימוש מאסיבי אני מבין, אבל הוא רשם תקציב נמוך.

צודק וזה חשוב, מי שקונה בלנדר שיפנים שלוקח קצת זמן לנקות
אני פשוט משפריץ עליו מים מהברז באפשרות של ההשפרצה החזקה וזה מנקה הכל לבד.

אני פשוט משפריץ עליו מים מהברז באפשרות של ההשפרצה החזקה וזה מנקה הכל לבד.
כנ"ל אני שם סבון ומשתמש בשפריצר, אבל פעם בשבועיים גם משרה במים חמים ועושה ניקוי יותר יסודי/מברשת ארוכה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית