תחרויות
נגיד מי עושה את הסקוואט הכי גבוה ביחס למשקל גוף עם סרטון תיעוד
אין דבר כזה "ביחס למשקל גוף". יש מי יותר חזק.
Fuck relative strength.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תחרויות
אם אני טוניסאי אני יכול להתחרות?תחרות למי יש את ההיקף בטן הכי גדול
ותחת הכי גדול
+11אם אני טוניסאי אני יכול להתחרות?
אין דבר כזה "ביחס למשקל גוף". יש מי יותר חזק.
Fuck relative strength.
כן, אבל אני ינצח את כולכם כי אני טריפוליטאי.אם אני טוניסאי אני יכול להתחרות?
באמת? אם צריך להרים מקרר לקומה השלישית, אתה תגיד שאתה לא בקטגוריית משקל המתאימה?
אני לא כל כך מבין למה אתה מתכוון, אבל אתה יכול להדגיש את המילה או להגדיל אותה ו/או להדגיש יחד.הוא הביא את הציטוט שלי לפה כדי להגיד שהדגשה של מילים פה לא מגדילה את הכתב כמעט...
הכוונ ההיא להעלות למונות ישירות מהמחשב של המשתמש,ללא כל הסרבול עם אתר שלמירת תמונות
תחרויות
אתם יכולים לשלב את הפורום כ-subframe בתוך kilogram. זה יגדיל את החשיפה הדו-צדדית לפורום ולפורטל ויבטל את ההפרדה הזו שמשתמשים חדשים או לא מנוסים מרגישים בין הפורטל לפורום כאילו הם שני אתרים נפרדים. אני מאמין שהשתמשתם בפלטפורמת CMS כלשהי להרצת הפורטל ורוב הפלטפורמות הפופולריות מאפשרות הטמעה קלה של פורום/אתר "חיצוני" בתוך דפי המערכת.
סתכל מה קורה למילה מודגשת בציטוט..אני לא כל כך מבין למה אתה מתכוון, אבל אתה יכול להדגיש את המילה או להגדיל אותה ו/או להדגיש יחד.
בתור תגובה או בתור אלבום בפרופיל? בעיקרון אין לי הרבה מה לעשות עם זה אלא אם תביא לי דוגמה מפורום אחר, זה דבר שמובנה במערכת ואם קיים מוד כזה או אחר אשמח להוסיף. (אני לא מכיר).
אני חושב שיהיו אולי 5 משתתפים, הרבה כאן לא ישתתפו כי הם יחשבו שהסקוואט שלהם נמוך יחסית, אפשר לנסות להריץ את זה אבל אני בעד (האממ, אלכס, האממ).
אני לא מבין כל כך למה אתה מתכוון, האם אתה מתכוון שכאשר ילחצו על "פורום ייעוץ" לדוגמה, יגיעו לעמוד פנימי במערכת קילוגרם שזה בעצם יהיה העמוד הראשי של הפורום? מה ההגיון בזה?
אם לא אשמח להסבר.
המערכת שקילוגרם מריץ זה WORDPRESS, יש רק מוד אחד שמחבר VB ל WORDPRESS והוא לא מוצלח במיוחד, אני יודע שב VB4 הולכים לעשות מערכת CMS מובנת, אבל צריך לבחון את העניין וזה יצא עוד חצי שנה (ללא באגים, גירסה סופית).
אשמח לשמוע עוד עצות והצעות.
אני חושב שיהיו אולי 5 משתתפים, הרבה כאן לא ישתתפו כי הם יחשבו שהסקוואט שלהם נמוך יחסית, אפשר לנסות להריץ את זה אבל אני בעד (האממ, אלכס, האממ).
אני לא מבין כל כך למה אתה מתכוון, האם אתה מתכוון שכאשר ילחצו על "פורום ייעוץ" לדוגמה, יגיעו לעמוד פנימי במערכת קילוגרם שזה בעצם יהיה העמוד הראשי של הפורום? מה ההגיון בזה?
אם לא אשמח להסבר.
המערכת שקילוגרם מריץ זה WORDPRESS, יש רק מוד אחד שמחבר VB ל WORDPRESS והוא לא מוצלח במיוחד, אני יודע שב VB4 הולכים לעשות מערכת CMS מובנת, אבל צריך לבחון את העניין וזה יצא עוד חצי שנה (ללא באגים, גירסה סופית).
אשמח לשמוע עוד עצות והצעות.
באמת? אם צריך להרים מקרר לקומה השלישית, אתה תגיד שאתה לא בקטגוריית משקל המתאימה?
שזה נטוי?סתכל מה קורה למילה מודגשת בציטוט..
אולי התחרות תעודד אנשים לשפר את הטכניקה ולהעלות את משקלי העבודה
אם אני זוכר טוב, אפשר לעשות Subdomain מקילוגרם לפורום נכון?
כמו : forum.kilogram.co.il
Moshe בתור תגובה כמו שזה עובד באתר של סטאס וזה נורא נח http://newforum.israsport.org/default.asp
למה CFT? חשבתי שאמרת שקרוספיט זה כוסיות...אם כבר, נעשה תחרות אמיתית. כל אחד יעלה סרטון של ה-Crossfit Total שלו ומשקל גוף. כל ההרמות חייבות להתבצע באותו היום.
אם זה יזרום, אפשר לארגן CFT אמיתי איפשהו.