הצעות לשיפור וייעול האתר

תחרות למי יש את ההיקף בטן הכי גדול
ותחת הכי גדול

אתם יכולים לשלב את הפורום כ-subframe בתוך kilogram. זה יגדיל את החשיפה הדו-צדדית לפורום ולפורטל ויבטל את ההפרדה הזו שמשתמשים חדשים או לא מנוסים מרגישים בין הפורטל לפורום כאילו הם שני אתרים נפרדים. אני מאמין שהשתמשתם בפלטפורמת CMS כלשהי להרצת הפורטל ורוב הפלטפורמות הפופולריות מאפשרות הטמעה קלה של פורום/אתר "חיצוני" בתוך דפי המערכת.

באמת? אם צריך להרים מקרר לקומה השלישית, אתה תגיד שאתה לא בקטגוריית משקל המתאימה?

באמת? אם צריך להרים מקרר לקומה השלישית, אתה תגיד שאתה לא בקטגוריית משקל המתאימה?

סביר להניח שאם יצוץ מישהו ( שבמקרה הוא גמד) שהוא חזק יותר ממני, ומעוניין לעשות את העבודה, אני אפיל אותה עליו. 😉

כולנו מכירים אנשים נמוכים חזקים יותר מאנשים גבוהים (ביחס אליהם) , ויש אין ספור דוגמאות ליחס ההפוך בין כח לבין מראה וגודל. עניין של השקפה ופרשנות

• פותח/ת השרשור
הוא הביא את הציטוט שלי לפה כדי להגיד שהדגשה של מילים פה לא מגדילה את הכתב כמעט...
אני לא כל כך מבין למה אתה מתכוון, אבל אתה יכול להדגיש את המילה או להגדיל אותה ו/או להדגיש יחד.

הכוונ ההיא להעלות למונות ישירות מהמחשב של המשתמש,ללא כל הסרבול עם אתר שלמירת תמונות

בתור תגובה או בתור אלבום בפרופיל? בעיקרון אין לי הרבה מה לעשות עם זה אלא אם תביא לי דוגמה מפורום אחר, זה דבר שמובנה במערכת ואם קיים מוד כזה או אחר אשמח להוסיף. (אני לא מכיר).

תחרויות
נגיד מי עושה את הסקוואט הכי גבוה ביחס למשקל גוף עם סרטון תיעוד

אני חושב שיהיו אולי 5 משתתפים, הרבה כאן לא ישתתפו כי הם יחשבו שהסקוואט שלהם נמוך יחסית, אפשר לנסות להריץ את זה אבל אני בעד (האממ, אלכס, האממ).

אתם יכולים לשלב את הפורום כ-subframe בתוך kilogram. זה יגדיל את החשיפה הדו-צדדית לפורום ולפורטל ויבטל את ההפרדה הזו שמשתמשים חדשים או לא מנוסים מרגישים בין הפורטל לפורום כאילו הם שני אתרים נפרדים. אני מאמין שהשתמשתם בפלטפורמת CMS כלשהי להרצת הפורטל ורוב הפלטפורמות הפופולריות מאפשרות הטמעה קלה של פורום/אתר "חיצוני" בתוך דפי המערכת.

אני לא מבין כל כך למה אתה מתכוון, האם אתה מתכוון שכאשר ילחצו על "פורום ייעוץ" לדוגמה, יגיעו לעמוד פנימי במערכת קילוגרם שזה בעצם יהיה העמוד הראשי של הפורום? מה ההגיון בזה?
אם לא אשמח להסבר.
המערכת שקילוגרם מריץ זה WORDPRESS, יש רק מוד אחד שמחבר VB ל WORDPRESS והוא לא מוצלח במיוחד, אני יודע שב VB4 הולכים לעשות מערכת CMS מובנת, אבל צריך לבחון את העניין וזה יצא עוד חצי שנה (ללא באגים, גירסה סופית).

אשמח לשמוע עוד עצות והצעות.

אני לא כל כך מבין למה אתה מתכוון, אבל אתה יכול להדגיש את המילה או להגדיל אותה ו/או להדגיש יחד.

בתור תגובה או בתור אלבום בפרופיל? בעיקרון אין לי הרבה מה לעשות עם זה אלא אם תביא לי דוגמה מפורום אחר, זה דבר שמובנה במערכת ואם קיים מוד כזה או אחר אשמח להוסיף. (אני לא מכיר).

אני חושב שיהיו אולי 5 משתתפים, הרבה כאן לא ישתתפו כי הם יחשבו שהסקוואט שלהם נמוך יחסית, אפשר לנסות להריץ את זה אבל אני בעד (האממ, אלכס, האממ).

אני לא מבין כל כך למה אתה מתכוון, האם אתה מתכוון שכאשר ילחצו על "פורום ייעוץ" לדוגמה, יגיעו לעמוד פנימי במערכת קילוגרם שזה בעצם יהיה העמוד הראשי של הפורום? מה ההגיון בזה?
אם לא אשמח להסבר.
המערכת שקילוגרם מריץ זה WORDPRESS, יש רק מוד אחד שמחבר VB ל WORDPRESS והוא לא מוצלח במיוחד, אני יודע שב VB4 הולכים לעשות מערכת CMS מובנת, אבל צריך לבחון את העניין וזה יצא עוד חצי שנה (ללא באגים, גירסה סופית).

סתכל מה קורה למילה מודגשת בציטוט..

אולי התחרות תעודד אנשים לשפר את הטכניקה ולהעלות את משקלי העבודה

אם לא אשמח להסבר.

אם אני זוכר טוב, אפשר לעשות Subdomain מקילוגרם לפורום נכון?

כמו : forum.kilogram.co.il

• פותח/ת השרשור
סתכל מה קורה למילה מודגשת בציטוט..
שזה נטוי?

אולי התחרות תעודד אנשים לשפר את הטכניקה ולהעלות את משקלי העבודה

אם היה פרס, אם אין, מה הקטע?

אם אני זוכר טוב, אפשר לעשות Subdomain מקילוגרם לפורום נכון?

כמו : forum.kilogram.co.il

מה זה יעזור? זה אפשרי, אבל מה הקטע? במילא כשתלחץ על זה, יפתח לך עמוד חדש.

Moshe בתור תגובה כמו שזה עובד באתר של סטאס וזה נורא נח http://newforum.israsport.org/default.asp

א. יש שם מערכת פורומים אחרת (יותר גרועה ד"א, גם מבחינת אבטחה, גם מבחינת הקוד, טוב נו זה בחינם מה אפשר לצפות?)

ב. אשמח אם תכוון אותי יותר, אני מכיר את האתר של סטס ויש לי שם משתמש לפני כמה שנים אפילו אבל לא מבין עדיין אם אלו תמונות בתוך תגובה או באלבום או מה?

אם כבר, נעשה תחרות אמיתית. כל אחד יעלה סרטון של ה-Crossfit Total שלו ומשקל גוף. כל ההרמות חייבות להתבצע באותו היום.

אם זה יזרום, אפשר לארגן CFT אמיתי איפשהו.

אם כבר, נעשה תחרות אמיתית. כל אחד יעלה סרטון של ה-Crossfit Total שלו ומשקל גוף. כל ההרמות חייבות להתבצע באותו היום.

אם זה יזרום, אפשר לארגן CFT אמיתי איפשהו.
למה CFT? חשבתי שאמרת שקרוספיט זה כוסיות...
בואו נעשה טוטאל אמיתי, עם בנץ', כדי שכל הבכיינים יוכלו לבכות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית