הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מה חסר אצלי? שינוי מסה

• פותח/ת השרשור Miata
  • פורסם בתאריך

Miata

משתמש מתחיל
140
4
נק' מוניטין:
92
140
4
היי,
סיימתי את החיטוב במשקל 74.5 ולאחר חודש וחצי של נייטרלי ופלוס קלורי הגעתי כיום למשקל 79.
חשוב לי לציין שהתחלתי לקחת קריאטין מיד בסיום החיטוב, ובשבועיים של הנייטרלי עליתי ל76.5.

עכשיו, אני לא יודע אם אני מתקדם מהר מדיי..אני מרגיש שאני עולה בצורה לא נכונה ובקושי יש לי מסת שריר , ומנגד האחוז שומן שלי לא נמוך וזה קצת מתסכל :(
מה אתם אומרים על השינוי? אני מרגיש כאילו יש לי חוסר פרופורציה בגוף באיזשהו חלק ולא מצליח לזהות איפה.
אני ממש אשמח לביקורת להמשך..אני באמת שם מליון אחוז פוקוס על תזונה, שוקל ומודד, ומשתדל שהכל יהיה כמו שצריך..
אגב, הקריאטין לא משפיע עליי :(
תודה ואשמח לתגובות!!

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 35.3 · צפיות: 552
כמה פחמימה היית בסוף חיטוב וכמה עכשיו ?
קריאטין לא מעלה 2 קילו נוזלים .
מה הערכים של התפריט שהיה בסוף חיטוב ולכמה העלת כל פעם ?

יש פער במסת שריר כללית בכל הגוף לא משהו נקודתי.
פרסם תפריט תזונה וערכים סופיים, פרסם את תוכנית האימונים שלך.

• פותח/ת השרשור
בסוף החיטוב הייתי על אזור ה50 גרם פחמימה.
אחרכ ב3 הימים הראושנים לנייטרלי לא בדיוק חשבתי וכנראה שעברתי את ה200...אחרכ ירדתי ח150 וראיתי שאני ממשיך לעלות במשקל אז הורדתי לאזור ה100-150
לאחר מכן הוספתי לכיוון ה200..ואחרי שבועיים עליתי ל250 .
עכשיו אחרי שבועיים נוספים חשבתי להעלות עוד קצת כדי ליצור התקדמות על אותו עיקרון של קיצוץ בחיטוב (גם שם הייתי על 150-200) ולקראת הסוף אחרי 4 חודשים הורדתי עד 50
חשוב לי להגיד שהפחמימות שלי באות בעיקר מבטטות שיבולת כוסמת ופירכיות...אפילו קינואה ועדשים טני משתדל לשלב.
אני שם דגש גם על שומן ל75 גרם בממוצע, טחינה גולמית, חמאת בוטנים שמן זית ואגוזים הכל שקול ומדוד
הערכים הסופיים שלי כרגע הם
75 גרם שומן
250-300 פחמימה (משתנה ביום אימון וללא אימון)
170-200 חלבון (כנל)

מה שקשה לי להבין, זה האם זה נכון. אני נשקל כל שבוע, אבל לפעמים נשקל יום אחרי יום וזה משתנה בקטע מוזר. היום כשעליתי כל המשקל ראיתי 78.5, לפני יומיים 80.2 ואתמול 79.5
אני נשקל אחרי שירותים בבוקר...אבל קשה לי לחזות עם כל התנודות האלה.
אני מודד גם היקיפים...הרגליים גדלו מ58-62 (וזה לא שאני מת על זה)
המותן (מתחת לקו התבור 85-87
הידיים גדלו בסמ אולי אפילו פחות.
לגבי תכנית אימונים, אני עובד במתכונת של ab בשני וריאציות, עם מורכבים ל5*5 ו2 תרגילי עזר .

רגליים חזה וטרייספס
גב כתפיים ובייספס

משקלים:
סקוואט 110
דדליפט 120
חתירה 75 (באחיזה הפוכה יותר)
בנצ 80
מתח אני גרוע ...רגיל עם 4 קילו
צין אפס עם 10 ואפילו לא..

וזהו בגדול

על כל בערך 100 גרם פחמימה אתה סופח חצי קילו של נוזלים (בקירוב) + קריאטין שאתה לוקח .
אם אתה משלב מוצרי חלב יד בהם נתרן שכם מעלה נוזלים , אבל נראלי שזה די בסדר .

• פותח/ת השרשור
זאת התכנית אימונים שלי

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 82 · צפיות: 241
איך אתה מתקדם במישקלים בתוכנית הזאת? אתה מצליח להתקדם? כל כמה זמן?

• פותח/ת השרשור
האמת שאני עובד איתה רק חודש,
בבנצ עשיתי דילאוד ועוד לא הגעתי לשבירת שיא,
בסקוואט התקדמתי עד עכשיו רצוף, כנל גם בדדליפט ( מוסיף 2.5 ) קילו בשבוע.
בפרס היה לי קצת קשה באימון האחרון..אימון הבא נדע מה קורה..
בגלל שזה סוף של אימון כוח אחד בשבוע ואימון שני נפח התאוששות או לא יודע איך לקרוא לזה..יוצא מצב שאם אני נתקע ועושה דילאוד זה יכול לקחת שבועיים שלושה..

לא נראה שיש חוסר פרופורציה כלשהי מה שכן חסרה מסה כללית,לפי דעתי תעלה את מספר החזרות ואל תשכח שבאוכל עולים בהדרגה וברגע שאתה רואה שהגוף נתקע רק אז תעלה בפחמימה וגם זה בהדרגה..בהצלחה גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית