הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם עדיף לשמור על מרווח זמן בין אופטימן ומגנזיום ציטראט ?

• פותח/ת השרשור
וגם שם הגבתי שזה נחמד אבל מאוד לא ישים ושולי. קבל החלטה בנושא
מבחינתי אתה אוטוריטה, לדעתך המחקר בנושא לא רלוונטי ?

בנוסף לדעתך עדיף לפצל את 3 הכדורים של המולטי או לקחת את שלושתם יחד זה בסדר?

הוא רלוונטי, אבל גם לו היו תגובות בנושא המתודה. למשל Alan Aragon טען שהמחקר לא רלוונטי בשל מתודה לא מתאימה. בכל מקרה גם אם המחקר 100% ענייני, מאוד קשה ליישם את ההפרדה. מלבד זאת יש יתרונות אחרים ללקיחת הויטמינים זמנים מסוימים, גם כאלה ש"מתנגשים" עם המלצות המחקר. שוב, באשכול המקורי של ברק, רשמתי שלמשל לקיחת ויטמין c לפני או עם ארוחה בשרית, מעלה את איכות ספיגה מינרלים כמו ברזל ומשפחת ויטמיני B. אז הרי לך יתרון משמעותי לכן לקחת את המולטי בזמנים מתנגשים. בסופו של יום זו החלטה שמאוד מושפעת מנוחיות, לכן ברוב המקרים זה לא יתאפשר ולר צריך לרדוף אחר זה

• פותח/ת השרשור
הוא רלוונטי, אבל גם לו היו תגובות בנושא המתודה. למשל Alan Aragon טען שהמחקר לא רלוונטי בשל מתודה לא מתאימה. בכל מקרה גם אם המחקר 100% ענייני, מאוד קשה ליישם את ההפרדה. מלבד זאת יש יתרונות אחרים ללקיחת הויטמינים זמנים מסוימים, גם כאלה ש"מתנגשים" עם המלצות המחקר. שוב, באשכול המקורי של ברק, רשמתי שלמשל לקיחת ויטמין c לפני או עם ארוחה בשרית, מעלה את איכות ספיגה מינרלים כמו ברזל ומשפחת ויטמיני B. אז הרי לך יתרון משמעותי לכן לקחת את המולטי בזמנים מתנגשים. בסופו של יום זו החלטה שמאוד מושפעת מנוחיות, לכן ברוב המקרים זה לא יתאפשר ולר צריך לרדוף אחר זה
כרגע אני לוקח כדור אחד בבוקר עם ארוחת בוקר ו-2 נוספים בסביבות 13:00 עם ארוחת ביניים , לפי התגובה שלך אני מבין שאני יכול להמשיך ככה

כרגע אני לוקח כדור אחד בבוקר עם ארוחת בוקר ו-2 נוספים בסביבות 13:00 עם ארוחת ביניים , לפי התגובה שלך אני מבין שאני יכול להמשיך ככה
כן אין בעיה להמשיך כך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית