עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבעיה שאני מתאמן ב 10 בבוקר וקראתי שעדיף לשמור על טווח של 5 שעות לפחות בין אימון למולטימגנזיום לוקחים בלילה לפני השינה
מולטי אני הייתי ממליץ לקחת ישר בבוקר
וגם שם הגבתי שזה נחמד אבל מאוד לא ישים ושולי. קבל החלטה בנושאהבעיה שאני מתאמן ב 10 בבוקר וקראתי שעדיף לשמור על טווח של 5 שעות לפחות בין אימון למולטי
מבחינתי אתה אוטוריטה, לדעתך המחקר בנושא לא רלוונטי ?וגם שם הגבתי שזה נחמד אבל מאוד לא ישים ושולי. קבל החלטה בנושא
כרגע אני לוקח כדור אחד בבוקר עם ארוחת בוקר ו-2 נוספים בסביבות 13:00 עם ארוחת ביניים , לפי התגובה שלך אני מבין שאני יכול להמשיך ככההוא רלוונטי, אבל גם לו היו תגובות בנושא המתודה. למשל Alan Aragon טען שהמחקר לא רלוונטי בשל מתודה לא מתאימה. בכל מקרה גם אם המחקר 100% ענייני, מאוד קשה ליישם את ההפרדה. מלבד זאת יש יתרונות אחרים ללקיחת הויטמינים זמנים מסוימים, גם כאלה ש"מתנגשים" עם המלצות המחקר. שוב, באשכול המקורי של ברק, רשמתי שלמשל לקיחת ויטמין c לפני או עם ארוחה בשרית, מעלה את איכות ספיגה מינרלים כמו ברזל ומשפחת ויטמיני B. אז הרי לך יתרון משמעותי לכן לקחת את המולטי בזמנים מתנגשים. בסופו של יום זו החלטה שמאוד מושפעת מנוחיות, לכן ברוב המקרים זה לא יתאפשר ולר צריך לרדוף אחר זה
כן אין בעיה להמשיך כךכרגע אני לוקח כדור אחד בבוקר עם ארוחת בוקר ו-2 נוספים בסביבות 13:00 עם ארוחת ביניים , לפי התגובה שלך אני מבין שאני יכול להמשיך ככה