הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור hmo0o
  • פורסם בתאריך

hmo0o

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
שלום

בן 26 אחרי סייקל ראשון של דינאבול לבד של 200 כדורים של 10 מ"ג 10\20\30\40\50\60\60
התחלתי PCT של tamoxifen של 40 מ"ג שבוע ראשון ואחר כך 20 מ"ג

מרגיש ליבידו ממש נמוך .

מה הסיבה יכול להיות לכך ?

חיפשתי הרבה ומצאתי שתופעת ליווי של tamoxifen אובדן חשק מני

האם זה יעבור ואתאושש ? להמשיך עם tamoxifen ?

תודה

השגתי בסוף ikaclomin של טבע
אבל היום אני מסיים טימוקס אז להתחיל עוד פעם בטימוקס ביחד עם הכלומיד או לא צריך רק להתחיל לקחלת כלומיד לבד
ומי אמור להשפיע על החשק המיני בניהם ?
@Daniel Barack Help F1 SOS

יש בניהם סינרגיה לפעילות ששניהם מבצעים, אבל במצבך, שבו נלקח רק טמוקסי, זה לא עוזר לבד. כעת, עם הכלומיד, המשוב השלילי להורדת האסטרוגן יעבוד, כך תוכל להתאושש ועם זה גם החשק המיני יגיע לאיטו

יותר חשוב להפיק לקחים לשימוש הבא. לא לוקחים אוראלי לבד.

• פותח/ת השרשור
יש בניהם סינרגיה לפעילות ששניהם מבצעים, אבל במצבך, שבו נלקח רק טמוקסי, זה לא עוזר לבד. כעת, עם הכלומיד, המשוב השלילי להורדת האסטרוגן יעבוד, כך תוכל להתאושש ועם זה גם החשק המיני יגיע לאיטו

יותר חשוב להפיק לקחים לשימוש הבא. לא לוקחים אוראלי לבד.

אבל מה שלא מבין גם טסט וגם דינאבול גורמים להשבתת יצור הטסט הטבעי אז מה היתרון של הטסט אם שניהם משבתים את יצור הטסט גם עם לגחת פרגניל
אז מה היתרון של הטסט עם פרגניל ולאחר מכן pct , האם הגוף יכנס לאותו מצב שהגעתי אלוי?

ממש תודה וכבר למדתי מזה הרבה

מה היתרון של הטסט? זה הורמון המין הגברי...
אם לקחת דיבול בלי טסט מה עשית? השבתת את הטסט הטבעי שלך לחלוטין או נניח כמעט לחלוטין... לכן חייב להכניס לגוף טסט ממקור חיצוני אחרת איך תבנה מסת שריר ללא טסט? זה הכי basic שיש, ממליץ לך אחרי ה pct להתחיל לקרוא וללמוד כמה שיותר לפני שאתה מחליט להתחיל סייקל

בנוסף למה שהבחור אמר מעליי דיבול לבד הציף אותך באסטרוגן כנראה שגם בגלל זה החשק המיני ירד לך ... כלומיד יעזור לך כי הוא מעלה את ה LH ואחריו את ה FSH זה ההורמון שאחראי לייצור הזרע בשק האשכים , בגדול הכלומיד מאותת להיפותולמוס לייצר את ההורמונים כל אחד בתורו , ובכך החשק המיני שלך חוזר לתפקד כרגיל .

• פותח/ת השרשור
בנוסף למה שהבחור אמר מעליי דיבול לבד הציף אותך באסטרוגן כנראה שגם בגלל זה החשק המיני ירד לך ... כלומיד יעזור לך כי הוא מעלה את ה LH ואחריו את ה FSH זה ההורמון שאחראי לייצור הזרע בשק האשכים , בגדול הכלומיד מאותת להיפותולמוס לייצר את ההורמונים כל אחד בתורו , ובכך החשק המיני שלך חוזר לתפקד כרגיל .

תודה לכם
אני מתחיל עם כלומיד של 100MG ל-3 שבועות וגם אמשיך עוד שבוע עם טימוקס 20MG

המשך ל3 שבועות כלומיד 100mg ולשבוע טמוקסי 20mg
אשמח אם תצרף מחקר שמחזק את טענתך שיש לקחת כלומיד במינון שציינת.

תודה לכם
אני מתחיל עם כלומיד של 100MG ל-3 שבועות וגם אמשיך עוד שבוע עם טימוקס 20MG
אני ממליץ שבועיים 50 ואז שבועיים 25, למרות שאישית הייתי מתחיל מ25 ואם אין שינויים עולה ל 50.

Outcomes of clomiphene citrate treatment in young hypogonadal men. - PubMed - NCBI

אני ממליץ שבועיים 50 ואז שבועיים 25, למרות שאישית הייתי מתחיל מ25 ואם אין שינויים עולה ל 50.

Outcomes of clomiphene citrate treatment in young hypogonadal men. - PubMed - NCBI

תפסיק להיות פוץ שמחפש בכל הודעה לקבל ביסוס מחקרי,
לדניאל ניסיון אישי של פי כמה ממך וממני יחדיו.
הוא נתן עצה לבחור , לא חיפש לקבוע לו עובדה ולהביא עליה ביסוס מחקרי, אם הבחור ירצה הוא יקח אם לא גם טוב.

הוא נתן עצה לבחור , לא חיפש לקבוע לו עובדה ולהביא עליה ביסוס מחקרי, אם הבחור ירצה הוא יקח אם לא גם טוב.
חביבי, פה זה לא משחק, אם ניתן לקחת תרופה ולהגיע לאותה תוצאה במינון מופחת עם פחות תופעות לוואי זאת המטרה.
כל שני וחמישי כל אחד מפחד על הכבד שלו ובפיסיטי דוחף כמויות של תרופות בלי לחשוב פעמיים כי 'זה ריפוי עחי' אז אפשר להעמיס.

המאמר המצורף אינו מתאים משום שמתייחס לטיפול היפוגונאדי חלופי ולא ל-Steroid use/abuse.
ישנם מחקרים רבים בנושא והמלצתי שתאגד אותם ותציג אותם בפנינו (אם לא יסתדר לך מסיבה כלשהי, עצלנות אולי, אציג אותם במקומך)
לעבודה 😉

נערך לאחרונה:
ל @Daniel Barack יש ידע. ניסיון משול לזבל, מתאים רק עבור הסובייקט.

נערך לאחרונה:
המאמר המצורף אינו מתאים משום שמתייחס לטיפול היפוגונאדי חלופי ולא ל-Steroid use/abuse.
ישנם מחקרים רבים בנושא והמלצתי שתאגד אותם ותציג אותם בפנינו (אם לא יסתדר לך מסיבה כלשהי, עצלנות אולי, אציג אותם במקומך)
לעבודה 😉
טוב אז היפוגונדיזם זה מצב המאופיין ב: (depressive symptoms, fatigue, decreased libido and erectile dysfunction), כרגע אנו דנים במצב הורמונלי ולא ממה הוא נגרם, במידה וכל המטבוליטים של הסטרואידים שנצרכו יצאו מהמערכת, נתייחס לזה כאל היפוגונדיזם פר סה, ולכן המחקר שציינתי הוא כן רלוונטי.
המשכתי לחפש והנה התוצאות:
Recovery of spermatogenesis following testosterone replacement therapy or anabolic-androgenic steroid use McBride J A, Coward RM - Asian J Androl

כאן מצוינות מספר שיטות לשימוש בכלומיד לטובת תפקוד שחזור תפקוד תקין של ה hypothalamic-pituitary-gonadal axis.
החל מ100 מג כפי שציין דניאל:
Impotence related to anabolic steroid use in a body builder. Response to clomiphene citrate.
(הבחור לקח לסירוגין 1.5-1.8 גרם טסט סיפיונט בשבוע ו560 מג אנדרול במשך שמונה חודשים.
ולקח חודש כל יום 100 מג כלומיד שהחזיר לו את תפקוד ציר הHPG, אחרי חודש של HCG שלא תרם לו בכלום(עם מינונים לא ידועים)).

ועד כאלה שלקחו 50 מג 3 פעמים בשבוע וזה גם עזר להם להחזרת החשק המיני ותפקוד ציר ה HPG.

וכאן אצרף עוד מחקר שהראה את יעילות הכלומיד בהחזרת רמות הטסט לרמות תקינות, שיפור היחס בין הטסט לאסטרוגן ללא תופעות לוואי וזה במינון של 25 מג ביום:
Clomiphene citrate effects on testosterone/estrogen ratio in male hypogonadism. - PubMed - NCBI

לסיכום אני אגיד שלמדתי, ואת הפיסטי צריך להתאים לכל משתמש בהתאם לחומרים שנלקחו, זמן השימוש ומינונים. יש לקחת בחשבון את עקרון המידתיות, כמו שסייקל ראשון לא עושים דקה טסט ואורלי ככה יש להתחיל ממינון נמוך של 25 מג שנמצא יעיל לכל דבר, במיוחד שהכלומיד נלקח עם נולבדקס, ומשם לעלות אם אין שינויים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית