הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פרונט וקלין חלשים

• פותח/ת השרשור יהב2
  • פורסם בתאריך
י

יהב2

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
הפרונט סקוואט (70 קילו) והקלין (65 קילו) שלי מאוד חלשים ביחס לסקוואט שלי(120 דיפ).
גם הדדליפט שלי, אגב, מאז ומתמיד היה חזק מהסקוואט בהרבה
כנראה שמדובר בקוואדס חלשים וcore
מה אפשר לעשות בעניין? האם אפשר בזמן שאני בניטרלי(אפילו מאזן שלילי)
@White Walker @Crossfiter
מישהו נתקל בבעיה כזאת פעם ועבד עלייה ופתר אותה?

הפרונט סקוואט (70 קילו) והקלין (65 קילו) שלי מאוד חלשים ביחס לסקוואט שלי(120 דיפ).
גם הדדליפט שלי, אגב, מאז ומתמיד היה חזק מהסקוואט בהרבה
כנראה שמדובר בקוואדס חלשים וcore
מה אפשר לעשות בעניין? האם אפשר בזמן שאני בניטרלי(אפילו מאזן שלילי)
@White Walker @Crossfiter
מישהו נתקל בבעיה כזאת פעם ועבד עלייה ופתר אותה?
קודם כל צלם סרטון ביצוע. על כמה עומד הסקווט הרגיל שלך?

120 קילו סקוואט עמוק לשלשה
חבל ששכחתי לצלם היום קלינים, הטכניקה לא מושלמת אבל היא סבילה 😃
הפרונט לרוב יהיה 75-85% מהבק כלומר זה באמת נמוך באופן יחסי. מניסיוני לרוב זה ליקוי טכני ולא קוודס או קור חלשים.

• פותח/ת השרשור
הפרונט לרוב יהיה 75-85% מהבק כלומר זה באמת נמוך באופן יחסי. מניסיוני לרוב זה ליקוי טכני ולא קוודס או קור חלשים.
למען האמת אני כן חושב שיש לי קור חלש אולי קוואדס לו אבל אתה יודע יותר חבר.
אם הדדליפט שלי גבוה מהסקוואט די משמעותית/מהדדליפט מפוזיציה עם תחת ממש נמוך אתה לא חושב שזה משהו באנטריור צ'יין?

למען האמת אני כן חושב שיש לי קור חלש אולי קוואדס לו אבל אתה יודע יותר חבר.
אם הדדליפט שלי גבוה מהסקוואט די משמעותית/מהדדליפט מפוזיציה עם תחת ממש נמוך אתה לא חושב שזה משהו באנטריור צ'יין?
לא הייתי ממהר להסיק מסקנות. צלם ותעלה...

מייק, אם אנחנו כבר דנים בזה. מה עושים כשהאחזיה בפרונט קשה בגלל חוסר גמישות או בייספס גדולים? אני מרגיש מאוד לא נוח עם משקלים כבדים.
בקושי הצלחתי 120-130 לשלשה.

מייק, אם אנחנו כבר דנים בזה. מה עושים כשהאחזיה בפרונט קשה בגלל חוסר גמישות או בייספס גדולים? אני מרגיש מאוד לא נוח עם משקלים כבדים.
בקושי הצלחתי 120-130 לשלשה.
יש פרוטוקולים של הגמשה ל Rack Position, ניסית?

סרטונים מאוד יעזרו פה, אבל בכל אופן בדרך כלל בפרונט סקוואט הקוואד הוא לא הגורם המגביל אז זה כנראה ליקוי בטכניקה (או חוסר ניסון עם התרגיל)

יש מצב שיש פרוטוקולים כאלה גם לירידה עמוקה (לגמישות בהאמסטרינג) ? כי יש לי באט ווינק בתחתית של סקוואט רגיל וזה כנראה מחוסר גמישות.
בטוח שיש, צריך לחפש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית