הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה פרונט סקווט

ImCarryGG

משתמש קבוע
1,096
235
נק' מוניטין:
473
1,096
235
לאחר הפרסום הקודם שלי כאן וטיפה משחק עבדתי על הטכניקה היום עם משקל מופחת(גם בגלל החיטוב וגם בגלל בעיתיות בברכיים ששמתי לב במשקלים גבוהים אז אשאר במשקל כזה בנתיים) והלך בסדר מבחינת מהירות ומבחינת יציאה מהתחתית הכי מהר שאני יכול, ב2 חזרות אחרונות נראה שאני קורס מעט קדימה וזה מוזר כי אני משתמש בקיו של חזה למעלה באותה צורה לכן אני לא בטוח אם יש בעיה אחרת כאן או שזה קורה בחזרות האחרונות בגלל עייפות שרירים מייצבים
בנוסף רואים אצלי טיפה באט ווינק ואני לא בטוח אם זה בגלל הגוף שלי ואין לי איך לשפר את זה או שיש קיו מסוים שיכול לעזור לי למתן את זה למינימום.
@MikeRozner @AQUANGEL
מצולם סט עבודה ראשון:

לאחר הפרסום הקודם שלי כאן וטיפה משחק עבדתי על הטכניקה היום עם משקל מופחת(גם בגלל החיטוב וגם בגלל בעיתיות בברכיים ששמתי לב במשקלים גבוהים אז אשאר במשקל כזה בנתיים) והלך בסדר מבחינת מהירות ומבחינת יציאה מהתחתית הכי מהר שאני יכול, ב2 חזרות אחרונות נראה שאני קורס מעט קדימה וזה מוזר כי אני משתמש בקיו של חזה למעלה באותה צורה לכן אני לא בטוח אם יש בעיה אחרת כאן או שזה קורה בחזרות האחרונות בגלל עייפות שרירים מייצבים
בנוסף רואים אצלי טיפה באט ווינק ואני לא בטוח אם זה בגלל הגוף שלי ואין לי איך לשפר את זה או שיש קיו מסוים שיכול לעזור לי למתן את זה למינימום.
@MikeRozner @AQUANGEL
מצולם סט עבודה ראשון:

תרחיב טיפה את העמידה ורד קצת יותר לאט, אתה קצת ממהר...

מחמיא לי שהוא תייג אותי לצידך 🤭
לגבי הבאט ווינק המדובר, אתה מתחיל עם היפר לורדוזיס, וזה פשוט מתאזן בתחתית
תנשום ותכווץ את הבטן כמו שצריך וזה יהיה פחות מורגש

• פותח/ת השרשור
כיוון הרגל באותה זווית או להרחיב גם אותה?
זה אחרי שניסיתי בכוח לרדת לאט גם
מחמיא לי שהוא תייג אותי לצידך 🤭
לגבי הבאט ווינק המדובר, אתה מתחיל עם היפר לורדוזיס, וזה פשוט מתאזן בתחתית
תנשום ותכווץ את הבטן כמו שצריך וזה יהיה פחות מורגש
בעיקרון זה איך שזה אמור להיות בפרונט אז אין בעיה נכון?
אני לא שומר יותר מדי לחץ כי אני לא מרגיש שזה נחוץ אבל אנסה לעשות ברייס יותר חזק

כיוון הרגל באותה זווית או להרחיב גם אותה?
זה אחרי שניסיתי בכוח לרדת לאט גם

בעיקרון זה איך שזה אמור להיות בפרונט אז אין בעיה נכון?
אני לא שומר יותר מדי לחץ כי אני לא מרגיש שזה נחוץ אבל אנסה לעשות ברייס יותר חזק
נראה שלא הבנת כלום מהתגובה שלי או של תומר.

שכח מהשטויות של הברייסינג, תרים מרפקים גבוה, תרחיב מעט את העמידה ורד בקצב קצת יותר נשלט. אתה סתם מסבך משהו פשוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית