עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מתכוון להשתמש רק בחומר אוראלי בסייקל? או שגם עם טסט?האם ניתן לעשות סייקל עם חומר אוראלי 17aa כאשר אני נמצא על נוגד דיכאון מסוג " ציפרלקס" האם יש בעיה כלשהי עם עומס לכבד או תגובות בין תרופתיות עם ה pct ? בעבר ראיתי באיזה מקום שנוגדי דיכאון מהסוג החדש מתחרה עם נולבדקס ונוצר חוסר יעילות..
הכבד משתמש באנזים הקרוי CYP2D6 על מנת לפרק טמוקסיפן.האם ניתן לעשות סייקל עם חומר אוראלי 17aa כאשר אני נמצא על נוגד דיכאון מסוג " ציפרלקס" האם יש בעיה כלשהי עם עומס לכבד או תגובות בין תרופתיות עם ה pct ? בעבר ראיתי באיזה מקום שנוגדי דיכאון מהסוג החדש מתחרה עם נולבדקס ונוצר חוסר יעילות..
כמה שאתה טועה...אתה יכול לוותר על הציפרלקס, שכן סייקל לכשעצמו הוא נוגד דיכאון.
סמיילי קורץכמה שאתה טועה...
זוכים לתגובות ממך רק בחגים ומועדים, אה?הכבד משתמש באנזים הקרוי CYP2D6 על מנת לפרק טמוקסיפן.
חלק מהתרופות המוגדרות אנטי-דיכאוניות כגון אלה מסוג SSRI (מעכבי ספיגת סרוטונין סלקטיביים) מביאים לשיתוק האנזים ועל כן לפגיעה בפעילות הטיפולית הרצויה של טמוקסיפן.
ציפרלקס, כ-ssri מוגדר כבעל אינטראקציה בינונית עם נולבדקס.
מבחינת משמעויות, אין בכך סיכון להתאוששות שכן הכלומיד אחראי לכך, אולם קיים סיכון מפני תופעות אסטרוגניות שהטמוקסיפן לא ימנע עקב הפגיעה באנזים האחראי לפירוקו.
האופן אישי הייתי מוסיף ארימידקס 0.5-1mg eod בכל הסייקל ונח על זרי הדפנה 😉
סימוכין:
Antidepressants and tamoxifen - Harvard Health
בסייקל עצמו, כפי שדניאל ציין, מחקרים מראים שאין השפעה על ה-"גיינז" 😉 למעט העובדה שאין סיכוי להם במהלך דיכאון קליני...
😘זוכים לתגובות ממך רק בחגים ומועדים, אה?
😘 איזה קוקיות עשית לילדה אינעל דינק ...