הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס מדריכי חדר כושר

Snatch

משתמש מתחיל
268
13
נק' מוניטין:
33
268
13
האמת שבאתי במטרה לברר לגבי הלימודים,
אבל לאחר שקראתי נושאים זהים, הבנתי שיש פה המון פסימיות לגבי הצלחה בתחום ההדרכה והאימון הגופני.

אני משתחרר במרץ הקרוב והשאיפה שלי הייתה לסיים את הקורס בהקדם כדי להתחיל לעבוד,
ומשם תוך כדי עבודה להתפתח לאימון אישי וכדומה.

אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות, ואם יש בכל זאת דרכים ליצור הכנסה מספקת בתור מאמן.
* הערה - זה לא שאני נכנס בשביל הכסף.. אבל בתור עבודה זה הדבר היחיד כרגע שמעניין אותי

החבר'ה שכאן שהם מאמנים עשו את הלימודים בווינגייט/שיאים נטו בשביל התעודה, לא בשביל שום דבר אחר.

גם ככה את הניסיון האמיתי אתה תקבל "בשטח" בין אם זה בעבודה או באימונים עם לקוחות פרטיים.

ההכנסה היחידה האמיתית במקצוע הזה אלו האימונים האישיים, זה הלחם והחמאה של כל המאמנים בארץ.

יש הרבה מאמנים בארץ אפילו יותר מדי, סה"כ אתה צריך להתבלט ולצבור מוניטין ושיהיו לך שינויים של לקוחות.

מלעמוד כמו טמבל בחדר כושר ולהחזיר משקולות למקום 4-6 שעות למשמרת בשביל שכר מינימום - זה לא הכסף שאתה תחייה ממנו או אפילו רוצה.

• פותח/ת השרשור
החבר'ה שכאן שהם מאמנים עשו את הלימודים בווינגייט/שיאים נטו בשביל התעודה, לא בשביל שום דבר אחר.

גם ככה את הניסיון האמיתי אתה תקבל "בשטח" בין אם זה בעבודה או באימונים עם לקוחות פרטיים.

ההכנסה היחידה האמיתית במקצוע הזה אלו האימונים האישיים, זה הלחם והחמאה של כל המאמנים בארץ.

יש הרבה מאמנים בארץ אפילו יותר מדי, סה"כ אתה צריך להתבלט ולצבור מוניטין ושיהיו לך שינויים של לקוחות.

מלעמוד כמו טמבל בחדר כושר ולהחזיר משקולות למקום 4-6 שעות למשמרת בשביל שכר מינימום - זה לא הכסף שאתה תחייה ממנו או אפילו רוצה.
ברור לי,
גם אני עושה את זה נטו בשביל התעודה. אמרתי שהשאיפה זה לסיים בהקדם כדי להתחיל לעבוד

השאלה אם חוץ מאימון אישי, יש "התמחות" נוספת שאפשר לעשות ?

לא, ודוגרי, זה לא שווה את הכסף אלא אם אתה אוהב להיות איש מכירות וחושב שתהיה מוצלח בזה.
אין שום חשיבות לרמה המקצועית שלך והרוב המוחלט של המאמנים שמכניסים הרבה כסף (ויש גם מעט כאלה) מוכרים כל מיני בולשיט כמו TRX ואימוני חרטא.

אני גם לא אומר את זה בתור מישהו שהתבאס על זה שהוא עשה את הקורס, זו אחלה עבודת סטודנט ובזה זה נגמר.

לעשות קריירה מטורפת רק מההכשרה הבסיסית של מאמן חדר כושר לא תוכל לעשות
רוב המצליחים בתחום הם אלו שיודעים לשווק את עצמם, להיות במקום הנכון בזמן הנכון, להשיג לקוחות על ידי כל מיני מניפולציות ומעטים הם אלו שבאמת שווים את מה שהם מוכרים ומצליחים להתמיד ולהתפרנס בצורה יפה מכך
להיות מאמן בחדר כושר זה אומר משכורת מינימום ברוב המקרים, ולעיתים גם מעט משמרות או משמרות לא מלאות
גם אימונים אישיים זה לא הכסף הגדול, כי גם פה צריך להתאמץ ולהתפתח וזה עניין גם של זמן
חלק מהמאמנים פותחים סטודיו משלהם (כמו של TRX וכד') או שנכנסים שותפים במקומות אחרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית