נק' מוניטין:
-38
- 331
- 43
😱
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אמרתי שזה לא רשום.לא יודע זה מה שרשום תראה כאן:
אופיר רצועות הוסיפו לי 60 קילו בפעם הראשונה ששמתי אותם. בנוסף זה היה אחרי 3 חודשים ללא סקוואט בכלל.60 לדעתי זה מוגזם. אתה מדבר על משקלים מאד גבוהים (טופ 5~ העולמי).
בוא לא נשכח שחלק מתאמנים כבד באמת רק עם רצועות (כמוני למשל) ככה שלא ממש ניתן לדעת מה הסינגל ללא.
הייתי אומר מנסיון אישי ושל מתאמנים מסביבי, ברמה הבינונית זה סביב 20-30 קילו לסינגל.
אני נגיד ניסיתי פעם ראשונה רצועות, עשיתי 2 סטים של 3 בלי רצועות, סט שלישי ניסיתי עם רצועות ועשיתי 4 חזרות. אז זה בערך הוסיף לי חזרה או שתיים.אינדיבידואלי, אבל הרבה, כמו שיניב כתב 60 קילו למישהו שמתורגל לעבודה ללא רצועות.
מי שמתבסס עליהן קבוע, אפילו במאות קילוגרמים.
אח שלך אם זכור לי עבד גם ללא חגורה ונתן 210 לחזרות ו260 לסינגל עם רצועות וחגורה, ראוי לצייןאופיר רצועות הוסיפו לי 60 קילו בפעם הראשונה ששמתי אותם. בנוסף זה היה אחרי 3 חודשים ללא סקוואט בכלל.
אח שלי עשה איתן 260 סקוואט כשהסקוואט ללא שלו היה 210~
לא זכור לך.אח שלך אם זכור לי עבד גם ללא חגורה ונתן 210 לחזרות
אני יודע שכבר טחנו את העיניין הזה חזור וטחון, אבל הפיסקה הזו היא בדיוק הסיבה למה רצועות צריכות להיות מחוץ לתחום ה raw.מה שכן... יש המון אנשים שלא יודעים להשתמש ברצועות / לקשור כמו שצריך ומאבדים הרבה ק"ג על המוט.