הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Ray Williams 1005LBS

Just putting this out there, I have actually administered supplements to the glute of someone who holds records in the USAPL. There is a reason that the records in the USAPL are not much different from the non tested federations.

We also joked about how much of a joke it was at the time for people to consider drug testing to actually mean drug free, and joked about them one day going to compete in the USAPL just to show everyone how easy it is to cheat. They actually did it.
‪George Leeman - Just putting this out there, I have actually... | فيسبوك‬
פוסט של ג'ורג' לימן בפייסבוק לפני כמה ימים.

60 לדעתי זה מוגזם. אתה מדבר על משקלים מאד גבוהים (טופ 5~ העולמי).

בוא לא נשכח שחלק מתאמנים כבד באמת רק עם רצועות (כמוני למשל) ככה שלא ממש ניתן לדעת מה הסינגל ללא.

הייתי אומר מנסיון אישי ושל מתאמנים מסביבי, ברמה הבינונית זה סביב 20-30 קילו לסינגל.
אופיר רצועות הוסיפו לי 60 קילו בפעם הראשונה ששמתי אותם. בנוסף זה היה אחרי 3 חודשים ללא סקוואט בכלל.
אח שלי עשה איתן 260 סקוואט כשהסקוואט ללא שלו היה 210~

התחרות האחרונה (usapl raw) מוכיחה שלא צריך רצועות על מנת לייצר עיניין ולהביא תוצאות מעולות.

אינדיבידואלי, אבל הרבה, כמו שיניב כתב 60 קילו למישהו שמתורגל לעבודה ללא רצועות.
מי שמתבסס עליהן קבוע, אפילו במאות קילוגרמים.
אני נגיד ניסיתי פעם ראשונה רצועות, עשיתי 2 סטים של 3 בלי רצועות, סט שלישי ניסיתי עם רצועות ועשיתי 4 חזרות. אז זה בערך הוסיף לי חזרה או שתיים.

אופיר רצועות הוסיפו לי 60 קילו בפעם הראשונה ששמתי אותם. בנוסף זה היה אחרי 3 חודשים ללא סקוואט בכלל.
אח שלי עשה איתן 260 סקוואט כשהסקוואט ללא שלו היה 210~
אח שלך אם זכור לי עבד גם ללא חגורה ונתן 210 לחזרות ו260 לסינגל עם רצועות וחגורה, ראוי לציין

יצא לי לקרוא תגובות של אנשים כמה שופפים עם / ללא. יש יוצאי דופן... אבל הרבה פעמים לא מתאמנים על שתי הוריאציות באותה רצינות.

מה שכן... יש המון אנשים שלא יודעים להשתמש ברצועות / לקשור כמו שצריך ומאבדים הרבה ק"ג על המוט.

מה שכן... יש המון אנשים שלא יודעים להשתמש ברצועות / לקשור כמו שצריך ומאבדים הרבה ק"ג על המוט.
אני יודע שכבר טחנו את העיניין הזה חזור וטחון, אבל הפיסקה הזו היא בדיוק הסיבה למה רצועות צריכות להיות מחוץ לתחום ה raw.

אני לא חולק עליך שזה צריך להיות מחוץ לRAW

אבל זה עניין טכני, כמו שצריך לדעת לעשות לא מעט דברים כדי להתחזק ולנצל את הכוח הזמין שיש לך, זה אחד מהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית