הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת טסט

• פותח/ת השרשור shemi
  • פורסם בתאריך

shemi

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
כיצד מבצעים העמסת טסט כאשר אני רוצה להמשיך אחרי העמסה עם 500 מג כל הסייקל 12 שבועות? והאם יש השלכות לא רצויות להעמסה??

• פותח/ת השרשור
אז זהו שאני מתלבט אם לעשות רק טסט ולבצע העמסה כדי לקבל תגובה מהירה או לשלב אוראלי לקיק. התלבטות מבחינת הערכים של הכבד.

אז זהו שאני מתלבט אם לעשות רק טסט ולבצע העמסה כדי לקבל תגובה מהירה או לשלב אוראלי לקיק. התלבטות מבחינת הערכים של הכבד.
ערכי הכבד יעלו בשימוש בכל סוג אוראלי, גם החלש ביותר. הסטרס על הכבד הוא זמני ולא אמור להביא לבעיות בשימוש מוגבל בזמן ומינון. היעילות והאפקט של שימוש באוראלי משמעותי יותר מכל העמסת טסט שתעשה

אני אחזק את דברי @Daniel Barack ואוסיף שלא רק שערכי אנזימי האבד המצביעים על סטרס לכבד יקפצו זמנית, הדבר נכון במרבית המקרים גם לאחר 12 שבועות של שימוש רציף באנדרול במינון של 100mg/ed.
הכבד הוא איבר פנימי בעל התאוששות מופלאה, אלא שהיינו מעוניינים להפחית ככל שניתן את הסיכון מנזקים בלתי הפיכים (משאבת מלחי מרה, גידולים ממאירים וכו'...) ובעצם זאת הסיבה העיקרית לכלל האצבע לשימוש מוגבל בזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית