הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הזרקת טסט ע"י מחט אינסולין שווה להשכיל

• פותח/ת השרשור jacob
  • פורסם בתאריך

jacob

משתמש מתחיל
91
3
נק' מוניטין:
3
91
3
קודם כל מאמר שמראה שניתן להזריק גם לרקמות שומן ולא חייב להגיע לשריר עם מחט ארוכה: New Study: Subcutaneous Administration of Testosterone Safe, Effective Alternative to IM Injections - TransGuys.com

וכאן יש לכם סרטון פשוט איך להזריק טסט (או כל חומר אחר) בעזרת מזרק אינסולין בעל מחט פיצית 😃

אשמח לדעות בעניין וחוות דעת מחברה שכבר התחילו להשתמש בשיטה

אני יכול להעיד שהפעמים הראשונות בהן הזרקתי לעצמי היו במזרק אינסולין לכתף. אמנם החומר היה סטנוזולול (בסיס מים), אבל בהחלט הזרקה אל תוך שריר הכתף עם מחט קצרה אפשרית.

אני יכול להעיד שהפעמים הראשונות בהן הזרקתי לעצמי היו במזרק אינסולין לכתף. אמנם החומר היה סטנוזולול (בסיס מים), אבל בהחלט הזרקה אל תוך שריר הכתף עם מחט קצרה אפשרית.
מים כן ניסית זמנים עם אינסולין לכתף ? השמן לא ייכנס לתוך השריר קצת מפחיד לדעת לאן הוא יגיע חח

אני מזריק לרגל עם מחט קצרה יחסית (כתומה נראה לי שזה נקרא 25G) ואני יודע בוודאות שזה משפיע כי כל ההורמונים בגוף שלי השתבשו.
עד עכשיו הזרקתי לכתף עם המחט הכתומה, אבל, זה עשה לי מלא פצעים בגב ובכתפיים לכן עברתי לרגל - חשבתי שזה יעזור... ככה זה שאין ידע חחח
בכל אופן אני בהחלט מסכים עם jornoawat - אפשר להזריק עם מחט כתומה קצרה.

אני מזריק לרגל עם מחט קצרה יחסית (כתומה נראה לי שזה נקרא 25G) ואני יודע בוודאות שזה משפיע כי כל ההורמונים בגוף שלי השתבשו.
עד עכשיו הזרקתי לכתף עם המחט הכתומה, אבל, זה עשה לי מלא פצעים בגב ובכתפיים לכן עברתי לרגל - חשבתי שזה יעזור... ככה זה שאין ידע חחח
בכל אופן אני בהחלט מסכים עם jornoawat - אפשר להזריק עם מחט כתומה קצרה.
כתומה זה 27G כחולה זה 25G וירוקה 23G

עשיתי סייקל בסיסי של טסט אנטנת 500 מ״ג לשבוע עם מחט אינסולין לחזה,
הכל עבר חלק, בהתחלה פחדתי שאני אולי מבזבז חומר(פחד טיפשי כי הגוף יספוג את הטסט בכל מקרה) אז עשיתי בדיקות דם מצורפות כאן
כמו שאתם רואים 😃 עובד ואין בעיה חח

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 28.6 · צפיות: 347
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית