הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הזרקת טסט ע"י מחט אינסולין שווה להשכיל

• פותח/ת השרשור jacob
  • פורסם בתאריך

jacob

משתמש מתחיל
91
3
נק' מוניטין:
3
91
3
קודם כל מאמר שמראה שניתן להזריק גם לרקמות שומן ולא חייב להגיע לשריר עם מחט ארוכה: New Study: Subcutaneous Administration of Testosterone Safe, Effective Alternative to IM Injections - TransGuys.com

וכאן יש לכם סרטון פשוט איך להזריק טסט (או כל חומר אחר) בעזרת מזרק אינסולין בעל מחט פיצית 😃

אשמח לדעות בעניין וחוות דעת מחברה שכבר התחילו להשתמש בשיטה

עם מחט כתומה בקושי נכנס אז במזרק אינסולין? לא כל "פטנט" צריך לנסות
לא מתאים לך לפסול לפני שניסית... בפרט שהרבה בילדרים בעלי שם ניסו לפנייך ולא התאכזבו בכלל... אין שום דבר מקודש בבורות בפרט בתחום הזה.

לא מתאים לך לפסול לפני שניסית... בפרט שהרבה בילדרים בעלי שם ניסו לפנייך ולא התאכזבו בכלל... אין שום דבר מקודש בבורות בפרט בתחום הזה.
הסוד של אותם בילדרים, נעוץ בעובדה שהם מזריקים בדרך כלל סינטול עם השמנים האחרים. לכן זה עובר יופי.

אז אני אומר לך שהזרקתי לעצמי טסט רפואי יותר מחמישים פעם עם מחט אינסולין והכל עבר כשורה. סתם לחורר את עצמך זה טפשי.

@Tom
יש לך משהו להגיד בנושא ?
אם מישהו מצליח להזריק אורגנון למשל עם מחט אינסולין זה טוב מאוד. כדאי להפחית את הפגיעה ככל שניתן.
לתחת שלי משום מה האורגנון נכנס עם 23g בקושי כ"כ רב וגם זה רק לאחר מעט חימום.
אולי יש לי בעיה בתחת... 😳

אם מישהו מצליח להזריק אורגנון למשל עם מחט אינסולין זה טוב מאוד. כדאי להפחית את הפגיעה ככל שניתן.
לתחת שלי משום מה האורגנון נכנס עם 23g בקושי כ"כ רב וגם זה רק לאחר מעט חימום.
אולי יש לי בעיה בתחת... 😳
אורגנון זה אתיל אלואט?

היום אני אנסה לתת חצי מל עם מזרק אינסולין ליד אחורית.
אם יעבור חלק אני אעדכן וכנראה אכניס את זה קבוע ללוז
טרן אנטט של זנקו למי שתוהה.
אם עובר חלק זה יהיה נחמד, למרות שאני בספק.
חומר ממש סמיך

היום אני אנסה לתת חצי מל עם מזרק אינסולין ליד אחורית.
אם יעבור חלק אני אעדכן וכנראה אכניס את זה קבוע ללוז
טרן אנטט של זנקו למי שתוהה.
אם עובר חלק זה יהיה נחמד, למרות שאני בספק.
חומר ממש סמיך
דווקא לא כ"כ... זנקו גם קיק אבל מאוד נוח להזרקה, אולי הכי נוח להזרקה. לי יש טרן אצטט שלהם.
דווח 😃

סליחה שאני מקפיץ, אבל למה בסרטון הוא אומר שהוא מזריק בחזה כי זה החלק ה"חלש" שלו בגוף.

מה הקשר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית