הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חומרים של מדיטק

דני עבאדי

משתמש מתחיל
46
15
נק' מוניטין:
28
46
15
אהלן! חברה ברשותי חומרים של החברה מדיטק שני ויאלים של בולד וסוסט כמובן יש קוד שצריך לגרד ולבדוק באתר הכל נמצא כן לג׳יט רק הבעיה שסמתי לב אליה זה ש שתי הויאלים של הבולד שונים הקופסאות שלהם הכתוב אל המדבקא הראש והגומיה של הויאל מי יכול לעזור לי להבין למה זה ככה הרי הקוד באתר תקין למה ויאלים שונים בשניהם אותו תאריכים תודה מראש!

• פותח/ת השרשור
image.jpg
image.jpg
image.jpg

אהלן! חברה ברשותי חומרים של החברה מדיטק שני ויאלים של בולד וסוסט כמובן יש קוד שצריך לגרד ולבדוק באתר הכל נמצא כן לג׳יט רק הבעיה שסמתי לב אליה זה ש שתי הויאלים של הבולד שונים הקופסאות שלהם הכתוב אל המדבקא הראש והגומיה של הויאל מי יכול לעזור לי להבין למה זה ככה הרי הקוד באתר תקין למה ויאלים שונים בשניהם אותו תאריכים תודה מראש!
רגע אחד , אתה הכנסת את הקוד של שני הויאלים לבדיקת לגיט באתר הרשמי של מדיטק ?

• פותח/ת השרשור
כן באתר הרשמי הנכון שלהם . Net גם על הקופסאות כמו שאפשר לראות רשום האתר הנכון וזה מראה לי שהמוצרים נכונים לשני הויאלים

כן באתר הרשמי הנכון שלהם . Net גם על הקופסאות כמו שאפשר לראות רשום האתר הנכון וזה מראה לי שהמוצרים נכונים לשני הויאלים
שמע זה שהם מקוריים זה סבבה . לא רוצה להפחיד אותך אבל שמתי לב על משהו קצת שונה בבולדנון בין שני הויאלים השמאלי ירקרק והימני צהבהב נוטה לכתום . מה שאני יודע שבולדנון אורגינל אמור להיות כתמתם , בגלל שהחומר גלם הוא נוזלי כתום .. אבל זה יכול להשתנות בין השמנים כל שמן יש לו צבע שונה מעט

• פותח/ת השרשור
אה לא אחי זה יצא ככה בתמונה שניהם יותר כמו השמאלי רק אני לא מבין עם שניהם מקוריים אז למה הגוון של הכיתובים שונה ותודה על המענה!

אה לא אחי זה יצא ככה בתמונה שניהם יותר כמו השמאלי רק אני לא מבין עם שניהם מקוריים אז למה הגוון של הכיתובים שונה ותודה על המענה!
וואלה לא יודע אחי באטצים שונים כנראה אם זה מאומת עם קוד אין לך מה לדאוג

• פותח/ת השרשור
וואלה תודה רבה אחי נחמד לשמוע עם כל מה שהולך מארץ ובעולם עם חומרים העניין מלחיץ הרבה בולד מחליפים בדקה וזה לא נעים לקבל משהוא שאתה לא מתכנן טוב שיש חברות אמינות שאפשר לבדא קודים באתר זה מוריד אבן מהלב אל מדיטק הבנתי שיש ביקורת טובה באתר עם זה לא זיוף כמובן אז חשוב לא ליפול אל זיופים של חברות רציניות

וואלה תודה רבה אחי נחמד לשמוע עם כל מה שהולך מארץ ובעולם עם חומרים העניין מלחיץ הרבה בולד מחליפים בדקה וזה לא נעים לקבל משהוא שאתה לא מתכנן טוב שיש חברות אמינות שאפשר לבדא קודים באתר זה מוריד אבן מהלב אל מדיטק הבנתי שיש ביקורת טובה באתר עם זה לא זיוף כמובן אז חשוב לא ליפול אל זיופים של חברות רציניות

מצטער לבשר לך אבל ממש לא מאופס....
ראשית לא מעניין מזוייף מקורי אמיתי לא אמיתי.... מה שחשוב ממי קנית ומה המוניטין של המוצר וגם שם אתה יכול ליפול.... קודים על ויאלים מזייפים ברגע אז עזוב אותך בחייך.
לגבי בולדנון.... שלוש סוגים קיימים, אנטט אצטט ו eq שנחשב לווטרינר. אנטט ארוך מעצבן. אצטט סתם כואב. Eq זה מה שכולם מחפשים אבל לא מוצאים חחח. ולגבי זה שמחליפים בדקה אתה ממש אופטימי. דקה זה חומר יקר ברמה של טרן כמעט. הבולד לא מתקרב אליו.... אז למה שיחליפו. כמו רוב החומרים המקומבנים תקבל טסט אנטט. אם יעשו לך טובה לפחות ידללו אותו קצת.... אבל זה גם לא יקרה. ואז אתה ים תופעות לוואי של עודף טסט.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז זה שמזייפים קודים בשנייה מסכים איתך השאלה לאזה חברה.פה מדובר ספציפית במדיטק שהולך בארץ אני אישית בטוח שהבאתי אותו ממקום טוב ולא מאיזה בן אדם שאני לא מכיר בחדר כושר שאני לא הראה אותו יותר בחיים ועם זה היה אננטט היתי מרגיש אבל זה ממש לא . משהוא שניסה את החברה ויש לו חב ד אלייה?

אוקיי אז זה שמזייפים קודים בשנייה מסכים איתך השאלה לאזה חברה.פה מדובר ספציפית במדיטק שהולך בארץ אני אישית בטוח שהבאתי אותו ממקום טוב ולא מאיזה בן אדם שאני לא מכיר בחדר כושר שאני לא הראה אותו יותר בחיים ועם זה היה אננטט היתי מרגיש אבל זה ממש לא . משהוא שניסה את החברה ויש לו חב ד אלייה?
חברה מעולה ואין לך מה לדאוג . האתר הרשמי של מדיטק תקשיב טוב , א י - אפשר לזייף קודים בויאלים ולהגדיר אותם לתוך האתר הרשמי של מדיטק אני מציין שוב הרשמי לזייף קוד מוצר זה בלתי אפשרי בעליל מבחינת יישום באתר אינטרנט . תחשוב שניה נניח והויאלים שלך מזוייפים כן ? ייצרן סתם דוגמא רוצה לזייף את מדיטק הכין את החומרים שלו קנה ויאלים דומים למדיטק והוציא מדבקות עם סריאלים לבחירה שלו פשוט עד כאן לא ? ככה SIMON שלנו טוען . אבל ! איך הוא בדיוק הצליח להגדיר את הקודים שהוא בחר !!!!!! לתוך אתר רשמי של מדיטק ופשוט הצליח להסתנן למערכת האבטחה שלהם והכניס את הסריאלים שלו !!!! . פשוט מאוד לא סימון ? אחי תהיה רציני אל תבלבל במח אתה עדיין לא מאופס חח לפותח הפוסט עזוב אותך משטויות ואתה באמת רציני שאתה מגיב לו ? אם הם היו מזויפים לא הייתי מצליח בכלל לאמת אץ הסריאלים באתר שלהם מה נסגר איתכם אנשים אל תהיו טיפשים

הכל ניתן לזייף. אם את באייר זייפו...
אבל הכל טוב.
אגב יש המון זיופים טובים מהמקור
סבבה אחי ברור שאפשר הכל . לא אומר שאין אבל פותח הפוסט ציין שהוא בדק אותם באתר וטען שהם אומתו אז ברור שהם מקוריים לא ?

סבבה אחי ברור שאפשר הכל . לא אומר שאין אבל פותח הפוסט ציין שהוא בדק אותם באתר וטען שהם אומתו אז ברור שהם מקוריים לא ?
אחי אני היום לא סומך על כלום. מכניס נותן. עובד אני מרגיש. לא עובד גם מרגיש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית