הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טמוקסיפן, אחרי או תוך כדי סייקל?

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
שלום לכולם,
דבר ראשון מאחל לכולם חג שמח 😃
קיצור ולעניין, קרוב משפחה בעל מידע ובעל ניסיון אדיר, המליץ לי לקחת את הטמוקסיפן בזמן הסייקל לא ב פי סי טי, טוען שזה יותר אמין, הרבה אמרו וגם פה בייעוצים שצריך לקחת עם הכלומיד אחרי 21 יום.
האם לקחת בזמן הסייקל זיותר אמין?
* יש לציין שעברתי כבר סייקל ראשון, אחרי הסייקל היתה לי ירידה משמעותית בחשק ובזקיפה, אבל בסוף הכל עבר אחרי פי סי טי.

תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע למה משמש טמוקסיפן באופן כללי? למה הוא משמש בזמן סייקל ומתי בכלל צריך לקחת אותו? מתי לא?

• פותח/ת השרשור
אתה יודע למה משמש טמוקסיפן באופן כללי?
אנטי אסטרוגן.
חייבים אותו ב פי סי טי.
למה הוא משמש בזמן סייקל
זבעצם השאלה שלי, בגדול לא יעשה פעולה אחרת אלא כדומה ב פי סי טי, כדאי לקחת במהלך הסייקל או לא?
אפשר תשובה בבקשה?

אם קיימת רגישות לג'ינו יש שימליצו לקחת טמוקסיפן לאורך כל הסייקל, יש שימליצו ארימידקס במקום. בכל מקרה היתרון היחידי לשימוש בטמוקסי תוך כדי הסייקל ולא בPCT הוא מניעת ג'ינו לפני/תוך כדי שהוא מתחיל..

הי דניאל, ממצב?

מנוסה ותיק, אלוף ישראל בבאדיבילדינג.

יגן יותר על הגוף מתופעות לוואי?
גודל הבייספס = גודל הידע?
העיצות ששמעתי שחבר'ה גדולים נותנים לעיתים אפילו יותר גרועות מכוסות רוח למת.
טמוקסיפן לוקחים כבר כשיש גוש/ניצן של ג'ינו ולא כשיש רגישות בפטמות, בשביל זה יש ארימידקס/ארומסין.
זאת הסיבה שלא לוקחים טמוקיספן במהלך סייקל:
Effect of tamoxifen on GH and IGF-1 serum level in stage I-II breast cancer patients. - PubMed - NCBI

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית