עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להגיד שלומדים טכניקה של סקוואט ע"י סקוואט בסמיט' זה כמו להגיד שלומדים להיות חייל ע"י משחק בCALL OF DUTY.VADJIO בתור "משתמש כבוד" הייתי מצפה ממך לקצת יותר. סקוואט בסמית' הוא מצויין לצורך לימוד נכון של טכניקה. כמו כן ,במידה ואין במכון "כלוב" או אפשרות אחרת לבצע סקווט חופשי , בהחלט עדיף לבצע את הסקוואט בסמית' מאשר לא לבצע בכלל. סקוואט במכונה אכן לא יעיל כמו סקוואט חופשי , אך הוא מצויין לכל מי שאין לו אפשרות אחרת או "מפחד" לעבוד עם מוט חופשי.
תגיד אתה מסתלבט?VADJIO בתור "משתמש כבוד" הייתי מצפה ממך לקצת יותר. סקוואט בסמית' הוא מצויין לצורך לימוד נכון של טכניקה. כמו כן ,במידה ואין במכון "כלוב" או אפשרות אחרת לבצע סקווט חופשי , בהחלט עדיף לבצע את הסקוואט בסמית' מאשר לא לבצע בכלל. סקוואט במכונה אכן לא יעיל כמו סקוואט חופשי , אך הוא מצויין לכל מי שאין לו אפשרות אחרת או "מפחד" לעבוד עם מוט חופשי.
👏להגיד שלומדים טכניקה של סקוואט ע"י סקוואט בסמיט' זה כמו להגיד שלומדים להיות חייל ע"י משחק בCALL OF DUTY.
VADJIO בתור "משתמש כבוד" הייתי מצפה ממך לקצת יותר. סקוואט בסמית' הוא מצויין לצורך לימוד נכון של טכניקה. כמו כן ,במידה ואין במכון "כלוב" או אפשרות אחרת לבצע סקווט חופשי , בהחלט עדיף לבצע את הסקוואט בסמית' מאשר לא לבצע בכלל. סקוואט במכונה אכן לא יעיל כמו סקוואט חופשי , אך הוא מצויין לכל מי שאין לו אפשרות אחרת או "מפחד" לעבוד עם מוט חופשי.
VADJIO סקוואט בסמית' הוא מצויין לצורך לימוד נכון של טכניקה. .
להגיד שלומדים טכניקה של סקוואט ע"י סקוואט בסמיט' זה כמו להגיד שלומדים להיות חייל ע"י משחק בCALL OF DUTY.
??????????????????????????????????????????הסמית מקבע לך את המוט והוא יכול לזוז רק למעלה ולמטה.
בסקוואט יש לך גם תזוזה של המוט קדימה ואחורה.
בתור "משתמש רגיל" הייתי מצפה ממך ליותר..VADJIO בתור "משתמש כבוד" הייתי מצפה ממך לקצת יותר. סקוואט בסמית' הוא מצויין לצורך לימוד נכון של טכניקה. כמו כן ,במידה ואין במכון "כלוב" או אפשרות אחרת לבצע סקווט חופשי , בהחלט עדיף לבצע את הסקוואט בסמית' מאשר לא לבצע בכלל. סקוואט במכונה אכן לא יעיל כמו סקוואט חופשי , אך הוא מצויין לכל מי שאין לו אפשרות אחרת או "מפחד" לעבוד עם מוט חופשי.
לכל הלייצנים.... מר COLDFIRE אני לא בא בתלונות לאף אחד ובטח שאני לא כותב בולשיט... בטח שמומלץ לעשות סקוואט במכונה במידה ואין לך אפשרות לעשות זאת חופשי ובנוסף זה בהחלט מקום טוב ללמוד בו טכניקה (כן אני יודע שזו לא אותו הדבר כמו חופשי אבל זה בהחלט נותן ביטחון , בטח שלמתאמן מתחיל!!!). למרות שהמוט זז רק למעלה ולא קדימה ואחורה עדיין בהחלט אפשר לעבוד על מיקומי רגליים נכונים , ירידה נכונה וכו...
ולכל הילדים הקטנים שלמדו אתמול ללכת, בתור מדריך לוט"ר לשעבר, ישנן הרבה מאוד סימולציות של קרב אשר נעשות במחשב ולומדים מהן המון!!!!
אבל הסימולציות הן לא בCOD נכון? אל תעשה סימולציות של סקוואט סמיט', תעשה סקוואט עם מוט ריק או משהו, אבל אם אתה צריך בטחון תדבר עם חברת אבטחה, רק תתאמן כמו בן אדם.לכל הלייצנים.... מר COLDFIRE אני לא בא בתלונות לאף אחד ובטח שאני לא כותב בולשיט... בטח שמומלץ לעשות סקוואט במכונה במידה ואין לך אפשרות לעשות זאת חופשי ובנוסף זה בהחלט מקום טוב ללמוד בו טכניקה (כן אני יודע שזו לא אותו הדבר כמו חופשי אבל זה בהחלט נותן ביטחון , בטח שלמתאמן מתחיל!!!). למרות שהמוט זז רק למעלה ולא קדימה ואחורה עדיין בהחלט אפשר לעבוד על מיקומי רגליים נכונים , ירידה נכונה וכו...
ולכל הילדים הקטנים שלמדו אתמול ללכת, בתור מדריך לוט"ר לשעבר, ישנן הרבה מאוד סימולציות של קרב אשר נעשות במחשב ולומדים מהן המון!!!!
לכל הלייצנים.... מר COLDFIRE אני לא בא בתלונות לאף אחד ובטח שאני לא כותב בולשיט... בטח שמומלץ לעשות סקוואט במכונה במידה ואין לך אפשרות לעשות זאת חופשי ובנוסף זה בהחלט מקום טוב ללמוד בו טכניקה (כן אני יודע שזו לא אותו הדבר כמו חופשי אבל זה בהחלט נותן ביטחון , בטח שלמתאמן מתחיל!!!). למרות שהמוט זז רק למעלה ולא קדימה ואחורה עדיין בהחלט אפשר לעבוד על מיקומי רגליים נכונים , ירידה נכונה וכו...
VADJIO בתור "משתמש כבוד" הייתי מצפה ממך לקצת יותר. סקוואט בסמית' הוא מצויין לצורך לימוד נכון של טכניקה. כמו כן ,במידה ואין במכון "כלוב" או אפשרות אחרת לבצע סקווט חופשי , בהחלט עדיף לבצע את הסקוואט בסמית' מאשר לא לבצע בכלל. סקוואט במכונה אכן לא יעיל כמו סקוואט חופשי , אך הוא מצויין לכל מי שאין לו אפשרות אחרת או "מפחד" לעבוד עם מוט חופשי.