אני שוקל לקנות את הספה הזאת מסאל ספורט אבל חושב שהרוחב יהיה צר מידי עבורי והשאר עם כתפיים בחוץ מה אתם חושבים? ממליצים על משהו אחר?
סטנדים וספות : ספת כושר ישרה Again Faster
סטנדים וספות : ספת כושר ישרה Again Faster
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הספה שציינת קצת יקרה עבורי אך אם אין בררה אני אשקול לקנות אותה האם 3 הספות שציינתי למטה לא יכלו לתת תמורה מלאה למתאמן שרוצה להתאמן בצורה מהקצועית ביותר?יש לנו את הספה המתכווננת של סל ספורט, היא עשויה בסין והוראות ההרכבה לא שוות שקל, אבל הספה רחבה, עמידה ומאוד בטיחותית.
עם ספה כזו(מתכווננת) ועמודים שיש להם במחיר די זול אתה יכול לעשות הכל בערך
אפשר לשאול מה הסיבה שדווקא בחרת אותה לעומת יותר זולות כמו:http://www.profitness.co.il/Product/ספת-משקולות-שטוחה-tsp-ts1201
קיבלתי אותה לפני שלושה שבועות, אין לי מילים לתאר כמה הספה הזאת מדהימה.
בגלל הרוחב שלה.אפשר לשאול מה הסיבה שדווקא בחרת אותה לעומת יותר זולות כמו:
ציוד מקצועי-ספות כושר-ספת דחיקה ישרה מקצועית
או
סטנדים וספות : ספת כושר ישרה
לא כלכך הבנתי על איזה מהספות אתה מדבר?רק קח בחשבון שכאשר שני הרגליים של הספה נגמרות בטי על הריצפה זה עלול להפריע להתמקמות שלך וללג דרייב.
זה אינדיבדואלי אבל זה שיקול אם אתה לא רואה את הספה עצמה
יספיק בהחלט כל עוד אתה מתכנן לעשות רק תרגילים בשכיבה על הספה.
בין הספות שהעלית הייתי לוקח את זו שהכי רחבה, כדאי גם לראות את הספה בעין לפני שקונים
רוחב של 53 סמ יספיק? הגוף שלי לא יברח מהספה?בגלל הרוחב שלה.
אני אבדוק את זה. למה עכשיו יש לי ספה לחיצה ברוחב של 25 סמ אבל הכתפיים שלי בורחים. אני חושב 30 זה גבולי.53 זה רוחב כל הספה כולל הרגליים.
לא רשום שם רוחב המשענת.
כשהיה לי 25 גם היה לא נוח אבל עכשיו עם ה 30 עולם אחר לגמרי לא קרוב ללצאת.אני אבדוק את זה. למה עכשיו יש לי ספה לחיצה ברוחב של 25 סמ אבל הכתפיים שלי בורחים. אני חושב 30 זה גבולי.