הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תדירות זריקה בפרופ

fitach

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
אוקי אז ידוע שבפרופ צריך להזריק כל יומיים אך זה שמוכר לי הציע לי לקחת ראשון שלישי וחמישי קבוע(3 בשבוע)
ולא ראשון שלישי חמישי שבת ואז שני רביעי שישי.. (3/4 בשבוע)

מה דעתכם?

פעם ראשונה הכי כואב חחחח זה כי האזור עליו אזרקת עדיין בתול עם הזמן לא תרגיש כלום ברמה שתשכח שאזרקת אחרי שעה אז אך תדאג

• פותח/ת השרשור
פעם ראשונה הכי כואב חחחח זה כי האזור עליו אזרקת עדיין בתול עם הזמן לא תרגיש כלום ברמה שתשכח שאזרקת אחרי שעה אז אך תדאג

אני אמור לצאת תכף לאימון חזה ידיים וממש כואב לי אני לא יכול לזוז
מה לעשות?
יש דרך להקל על הכאב?
ללכת בכל הכוח?

חזה ידיים פלג גוף אילון לא יפריע ואפילו להפך יותר דם יזרום בכל הגוף כולל באזור ההזרקה ויתרום לכך שהכאב יעבור מהר יותר ככה שרצוי אפילו

הכאב עלול לנבוע מכמה סיבות
1. שריר "בתול" - הזרקות ראשונות לאתר
2. טכניקת הזרקה לקויה
3. רגישות לחומר

אם מדובר בסעיף 1, זה המקרה הקל והלא מדאיג שבעניין. זה עשוי לעבור בתוך מספר ימים, גם די תלוי בגוף עצמו. אם ממש כואב, תוכל לקחת אופטלגין במינון של כדור 1 של 500mg 3 פעמים ביום במרווחי זמן שווים

• פותח/ת השרשור
הכאב עלול לנבוע מכמה סיבות
1. שריר "בתול" - הזרקות ראשונות לאתר
2. טכניקת הזרקה לקויה
3. רגישות לחומר

אם מדובר בסעיף 1, זה המקרה הקל והלא מדאיג שבעניין. זה עשוי לעבור בתוך מספר ימים, גם די תלוי בגוף עצמו. אם ממש כואב, תוכל לקחת אופטלגין במינון של כדור 1 של 500mg 3 פעמים ביום במרווחי זמן שווים

תאמת שזה לא נשמע טוב אבל את ההזרקה הראשונה עשה לי הדילר שהוא יודע להזריק הכי טוב והוא מפתח גוף ומתחרה בעצמו. וזה היה נראה בדיוק כמו בסרטוני הסברה..
בכל מקרה יש מצב שאני רגיש לחומר.. איך יודעים ומה עושים במצב כזה?
יש גם מצב שזה קשור חזה שהשריר "בתול" אבל הכאבים אמורים להיות עד כדי כך אכזריים?? ברמה שאני צולע ממש לא מצליח להרים רגיל לא מצליח בקושי לשבת, לעלות מדרגות ובכלל לעשות תנועות עם האגן..
כשאני עומד ושוכב ממש כואב...
בהתחלה זה היה נסבר אבל מהצהריים זה התחיל לכאוב פי הרבה..

תראה רוב הסיכויים זה כי זה זריקה ראשונה זה אמור לעבור תוך כמה ימים ואחר כך כימעט לא תרגיש כלום בשאר הזריקות השאלה עם זה כאב כאילו תפוס השריר או שיש גושים אדמומיות וחום באזור שזה כבר נובע בסוג השמן ובאיכות עם זה הראשון אין לך מה לדאוג עם זה השני אז גם אין בינתיים מה לדאוג תראה עם זה עובר עם לא אז זה כבר איכות גרועה של השמן ואיך שאתה מגיב אליו

תאמת שזה לא נשמע טוב אבל את ההזרקה הראשונה עשה לי הדילר שהוא יודע להזריק הכי טוב והוא מפתח גוף ומתחרה בעצמו. וזה היה נראה בדיוק כמו בסרטוני הסברה..
בכל מקרה יש מצב שאני רגיש לחומר.. איך יודעים ומה עושים במצב כזה?
יש גם מצב שזה קשור חזה שהשריר "בתול" אבל הכאבים אמורים להיות עד כדי כך אכזריים?? ברמה שאני צולע ממש לא מצליח להרים רגיל לא מצליח בקושי לשבת, לעלות מדרגות ובכלל לעשות תנועות עם האגן..
כשאני עומד ושוכב ממש כואב...
בהתחלה זה היה נסבר אבל מהצהריים זה התחיל לכאוב פי הרבה..
לאחר הזריקה של הדילר, לא הרגשת כל כך כאוב ומוגבל, נכון?
במידה וכן, כנראה שטכניקת ההזרקה שלך מאוד לא טובה וזו הסיבה. שמור על הכללים הבסיסיים להזרקה, אל תילחץ וקח את הזמן.

• פותח/ת השרשור
לאחר הזריקה של הדילר, לא הרגשת כל כך כאוב ומוגבל, נכון?
במידה וכן, כנראה שטכניקת ההזרקה שלך מאוד לא טובה וזו הסיבה. שמור על הכללים הבסיסיים להזרקה, אל תילחץ וקח את הזמן.

אין לי אדמומיות או שינוי בצבע או משו.. וברגע ההזרקה לא כאב לי כלום.. אפילו לא המהלך היום.. הזרקתי לפני יומיים ביום ראשון בשעה 13..
פשוט עכשיו אני ממש ממש סובל מכאבים בשריר התחת
כאבים שלא קרו לי בחיים ברמה שלא יכול לשבת לקפל תרגל לשכב לזוז כלום

• פותח/ת השרשור
קח אופטלגין זה יכול להקל מאוד
הייי בוקר טוב, לא נרדמתי כל הלילה
לא היה לי אופטלגין היה לי נורופן אז באמצע הלילה לקחתי נורופן 400 מ"ג ובבוקר הרגשתי קצת יותר טוב האמנם תפוס מאוד וכואב בכל תזוזה אבל מצליח לשבת וללכת באופן סביר
היום יש לי את הזריקה השנייה והיא תהיה בטוסיק השני
יקרה לי אותו מצב בדיוק?

הייי בוקר טוב, לא נרדמתי כל הלילה
לא היה לי אופטלגין היה לי נורופן אז באמצע הלילה לקחתי נורופן 400 מ"ג ובבוקר הרגשתי קצת יותר טוב האמנם תפוס מאוד וכואב בכל תזוזה אבל מצליח לשבת וללכת באופן סביר
היום יש לי את הזריקה השנייה והיא תהיה בטוסיק השני
יקרה לי אותו מצב בדיוק?
בהנחה וטכניקת ההזרקה נכונה, הכאב בצד השני, ובכלל, בכמה הזריקות הראשונות, יתפוגג עם הזמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית