עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה, אם האם יש המלצה מועדפת?אפשר גם 3 פעמים בשבוע
אוקי תודה !רק שזה לא יהיה יום אחר יום
אפשר למשל ראשון שלישי חמישי/שישי
פעם ראשונה הכי כואב חחחח זה כי האזור עליו אזרקת עדיין בתול עם הזמן לא תרגיש כלום ברמה שתשכח שאזרקת אחרי שעה אז אך תדאג
הכאב עלול לנבוע מכמה סיבות
1. שריר "בתול" - הזרקות ראשונות לאתר
2. טכניקת הזרקה לקויה
3. רגישות לחומר
אם מדובר בסעיף 1, זה המקרה הקל והלא מדאיג שבעניין. זה עשוי לעבור בתוך מספר ימים, גם די תלוי בגוף עצמו. אם ממש כואב, תוכל לקחת אופטלגין במינון של כדור 1 של 500mg 3 פעמים ביום במרווחי זמן שווים
לאחר הזריקה של הדילר, לא הרגשת כל כך כאוב ומוגבל, נכון?תאמת שזה לא נשמע טוב אבל את ההזרקה הראשונה עשה לי הדילר שהוא יודע להזריק הכי טוב והוא מפתח גוף ומתחרה בעצמו. וזה היה נראה בדיוק כמו בסרטוני הסברה..
בכל מקרה יש מצב שאני רגיש לחומר.. איך יודעים ומה עושים במצב כזה?
יש גם מצב שזה קשור חזה שהשריר "בתול" אבל הכאבים אמורים להיות עד כדי כך אכזריים?? ברמה שאני צולע ממש לא מצליח להרים רגיל לא מצליח בקושי לשבת, לעלות מדרגות ובכלל לעשות תנועות עם האגן..
כשאני עומד ושוכב ממש כואב...
בהתחלה זה היה נסבר אבל מהצהריים זה התחיל לכאוב פי הרבה..
לאחר הזריקה של הדילר, לא הרגשת כל כך כאוב ומוגבל, נכון?
במידה וכן, כנראה שטכניקת ההזרקה שלך מאוד לא טובה וזו הסיבה. שמור על הכללים הבסיסיים להזרקה, אל תילחץ וקח את הזמן.
הייי בוקר טוב, לא נרדמתי כל הלילהקח אופטלגין זה יכול להקל מאוד
עם זה כאב
עם זה הראשון
עם זה השני
עם זה עובר
# אםעם לא
בהנחה וטכניקת ההזרקה נכונה, הכאב בצד השני, ובכלל, בכמה הזריקות הראשונות, יתפוגג עם הזמןהייי בוקר טוב, לא נרדמתי כל הלילה
לא היה לי אופטלגין היה לי נורופן אז באמצע הלילה לקחתי נורופן 400 מ"ג ובבוקר הרגשתי קצת יותר טוב האמנם תפוס מאוד וכואב בכל תזוזה אבל מצליח לשבת וללכת באופן סביר
היום יש לי את הזריקה השנייה והיא תהיה בטוסיק השני
יקרה לי אותו מצב בדיוק?