שלום לכל הסוסים 😃
כבר כמה שנים שאני סובל מחוסר בטסטוסטרון בגוף ולכן החלטתי לקחת טסט אנטט רפואי.
בהתחלה הלכתי לרופא שהזריק לי כל 15 יום 250CC. לאחר מכן התעצלתי לנסוע אליו אז החלטתי לקנות מחבר ולקחת בעצמי.
בהתחלה אכן הזרקתי אמפולה אחת לשבועיים, לאחר מכן עליתי לאמפולה לשבוע ואז עברתי ל2 אפולות בשבוע (בזריקה אחת - כל יום חמישי קבוע).
עשיתי לא מזמן בדיקות דם וגיליתי כמה דברים על הפנים.
הטס עלה אבל ממש מעט, עומד על 0.02 (הערכים הנורמליים זה בין 5 ל32)... לפני שהתחלתי להזריק היה לי מינוס משהו אז זה עלה אבל ממש בטיפה.
ה-FSH והLH שלי ממש נמוכים (אין לי מושג מה אלה).
הפרולקטין שלי עומד על 500!! (מעבר ל360 זה חריג) .
האסטרוגון שלי עומד על 600!! (מעל 162 זה חריג!).
לשאלות:
1. אני מניח שהכל גבוה\נמוך בצורה חריגה בגלל שאני מזריק טסט ולכן החלטתי להפסיק אבל בהדרגה. עברתי מ2 בשבוע ל1 בשבוע למשך חודש ועכשיו אני על 1 כל שבועיים למשך חודשיים. האם זה נכון לעשות ככה?
2. האם יש דרך לתקן את ההורמונים???
3. האם צריך לעשות ניקוי מטסט? כלומר הדבר היחיד שלקחתי זה טסט . טסט אנטט רפואי אגב. האם צריך לעשות PCT? שאין לי מושג מה זה אגב!
תודה מראש לכל העונים (אם בכלל) D:
כבר כמה שנים שאני סובל מחוסר בטסטוסטרון בגוף ולכן החלטתי לקחת טסט אנטט רפואי.
בהתחלה הלכתי לרופא שהזריק לי כל 15 יום 250CC. לאחר מכן התעצלתי לנסוע אליו אז החלטתי לקנות מחבר ולקחת בעצמי.
בהתחלה אכן הזרקתי אמפולה אחת לשבועיים, לאחר מכן עליתי לאמפולה לשבוע ואז עברתי ל2 אפולות בשבוע (בזריקה אחת - כל יום חמישי קבוע).
עשיתי לא מזמן בדיקות דם וגיליתי כמה דברים על הפנים.
הטס עלה אבל ממש מעט, עומד על 0.02 (הערכים הנורמליים זה בין 5 ל32)... לפני שהתחלתי להזריק היה לי מינוס משהו אז זה עלה אבל ממש בטיפה.
ה-FSH והLH שלי ממש נמוכים (אין לי מושג מה אלה).
הפרולקטין שלי עומד על 500!! (מעבר ל360 זה חריג) .
האסטרוגון שלי עומד על 600!! (מעל 162 זה חריג!).
לשאלות:
1. אני מניח שהכל גבוה\נמוך בצורה חריגה בגלל שאני מזריק טסט ולכן החלטתי להפסיק אבל בהדרגה. עברתי מ2 בשבוע ל1 בשבוע למשך חודש ועכשיו אני על 1 כל שבועיים למשך חודשיים. האם זה נכון לעשות ככה?
2. האם יש דרך לתקן את ההורמונים???
3. האם צריך לעשות ניקוי מטסט? כלומר הדבר היחיד שלקחתי זה טסט . טסט אנטט רפואי אגב. האם צריך לעשות PCT? שאין לי מושג מה זה אגב!
תודה מראש לכל העונים (אם בכלל) D: