הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע בדיקות דם על הפנים!

מוטי123

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
שלום לכל הסוסים 😃

כבר כמה שנים שאני סובל מחוסר בטסטוסטרון בגוף ולכן החלטתי לקחת טסט אנטט רפואי.
בהתחלה הלכתי לרופא שהזריק לי כל 15 יום 250CC. לאחר מכן התעצלתי לנסוע אליו אז החלטתי לקנות מחבר ולקחת בעצמי.
בהתחלה אכן הזרקתי אמפולה אחת לשבועיים, לאחר מכן עליתי לאמפולה לשבוע ואז עברתי ל2 אפולות בשבוע (בזריקה אחת - כל יום חמישי קבוע).
עשיתי לא מזמן בדיקות דם וגיליתי כמה דברים על הפנים.
הטס עלה אבל ממש מעט, עומד על 0.02 (הערכים הנורמליים זה בין 5 ל32)... לפני שהתחלתי להזריק היה לי מינוס משהו אז זה עלה אבל ממש בטיפה.
ה-FSH והLH שלי ממש נמוכים (אין לי מושג מה אלה).
הפרולקטין שלי עומד על 500!! (מעבר ל360 זה חריג) .
האסטרוגון שלי עומד על 600!! (מעל 162 זה חריג!).
לשאלות:
1. אני מניח שהכל גבוה\נמוך בצורה חריגה בגלל שאני מזריק טסט ולכן החלטתי להפסיק אבל בהדרגה. עברתי מ2 בשבוע ל1 בשבוע למשך חודש ועכשיו אני על 1 כל שבועיים למשך חודשיים. האם זה נכון לעשות ככה?
2. האם יש דרך לתקן את ההורמונים???
3. האם צריך לעשות ניקוי מטסט? כלומר הדבר היחיד שלקחתי זה טסט . טסט אנטט רפואי אגב. האם צריך לעשות PCT? שאין לי מושג מה זה אגב!

תודה מראש לכל העונים (אם בכלל) D:

כמה גובה, משקל ואחוז שומן אתה?
מהחבר קנית חומר רפואי בוודאות? אם החומר רפואי לא ייתכן שלא עלו רמות הטסט.
איך אתה מרגיש, מצב רוח/חשק מיני/התאוששות?
ממינון TRT עברת לחצי גרם טסט בשבוע, למה?
תחזור לרופא ושהוא יטפל בך.

• פותח/ת השרשור
קיוותי שלא אצטרך ללכת לרופא D:
הטסט רפואי בוודאות, נלקח מבית מרקחת.
גובה 170 משקל 85
אחוז שומן אני מאמין 13-14
מה זה TRT?
מצב רוח סבבה, חשק מיני תמיד יש, גם שהטסט על מינוס יש לי חשק מיני...

קיוותי שלא אצטרך ללכת לרופא D:
הטסט רפואי בוודאות, נלקח מבית מרקחת.
גובה 170 משקל 85
אחוז שומן אני מאמין 13-14
מה זה TRT?
מצב רוח סבבה, חשק מיני תמיד יש, גם שהטסט על מינוס יש לי חשק מיני...

משהו פה לא מסתדר לי.......................................

שלום לכל הסוסים 😃

כבר כמה שנים שאני סובל מחוסר בטסטוסטרון בגוף ולכן החלטתי לקחת טסט אנטט רפואי.
בהתחלה הלכתי לרופא שהזריק לי כל 15 יום 250CC. לאחר מכן התעצלתי לנסוע אליו אז החלטתי לקנות מחבר ולקחת בעצמי.
בהתחלה אכן הזרקתי אמפולה אחת לשבועיים, לאחר מכן עליתי לאמפולה לשבוע ואז עברתי ל2 אפולות בשבוע (בזריקה אחת - כל יום חמישי קבוע).
עשיתי לא מזמן בדיקות דם וגיליתי כמה דברים על הפנים.
הטס עלה אבל ממש מעט, עומד על 0.02 (הערכים הנורמליים זה בין 5 ל32)... לפני שהתחלתי להזריק היה לי מינוס משהו אז זה עלה אבל ממש בטיפה.
ה-FSH והLH שלי ממש נמוכים (אין לי מושג מה אלה).
הפרולקטין שלי עומד על 500!! (מעבר ל360 זה חריג) .
האסטרוגון שלי עומד על 600!! (מעל 162 זה חריג!).
לשאלות:
1. אני מניח שהכל גבוה\נמוך בצורה חריגה בגלל שאני מזריק טסט ולכן החלטתי להפסיק אבל בהדרגה. עברתי מ2 בשבוע ל1 בשבוע למשך חודש ועכשיו אני על 1 כל שבועיים למשך חודשיים. האם זה נכון לעשות ככה?
2. האם יש דרך לתקן את ההורמונים???
3. האם צריך לעשות ניקוי מטסט? כלומר הדבר היחיד שלקחתי זה טסט . טסט אנטט רפואי אגב. האם צריך לעשות PCT? שאין לי מושג מה זה אגב!

תודה מראש לכל העונים (אם בכלל) D:
למה עשית מינון טיארטי מלכתחילה לפני ששאלת התייעצת ? הבעיה שלך היא גנטית ? או מתוצאה של סייקלים החוסר טסט ? , יש לי כמה חברים במצב שלך עושים פיסיטי אגרסיבי להעלות טסט lh fsh אבל זה כבר מתוצאה של המון סייקלים ללא פיסיטי .
התכנון הוא :
פרגניל 5000 איו מחולק לפעמיים בשבוע
פרובירון 100מג ליום
hmg 150 iu שלוש פעמים בשבוע
כל הפיסיטי הזה למשך 3 חודשים ולאחר מכן בדיקות דם הכוללות LH FSH אסטרוגן פרולקטין טסט טוטאל וכמובן בדיקות זרע בבלינסון .

נערך לאחרונה:
תודה jornoawat.
אתה יכול להסביר לי מה זה PCT ומה זה TRT?
TRT זה לאנשים שמטופלים בחוסר טסטוסטרון מולד ולא לאנשים שעשו הרבה סייקלים * ונפגעו כתוצאה מסייקלים שעושים בלי הפסקות בין לבין , ופיסיטי שלא נלקח בכלל .
* אגב יש גם מטופלים שנותנים להם TRT גם אם אין להם בעיה מלידה . זה רק התחיל מיזה ...
PCT Post Cycle Therapy בעברית : טיפול תרופתי שנקלח לאחר הסייקל עם כלומיד בשילוב נולבדקס כדי לאושש את הציר ההורמונלי וה HPTA . נולבדקס הוא אנטי אסטרוגן שאמור להוריד את רמות האסטרוגן בגלל ההמרה שנעשתה עקב שימוש בסטרואידים וכלומיד תפקידו לתת אותות להיפותולמוס שאמור לייצור את ההורמונים LH -- FSH וכו ' וכו .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז כנראה שנתנו לי TRT.
השאלה שלי אם אני צריך לעשות PCT בגלל 2 זריקות של טסט בשבוע?
שאלתי כמה אנשים (מתאמנים לא רופאים) ואמרו לי שעל טסט לא צריך לעשות ניקוי.

רק לוודא שהבנתי.
אני מפסיק לגמרי עם הטסט ומשיג פרגניל, פרובירון, hmg 150 iu איכשהו, לוקח ועושה בדיקות דם אחרי 3 חודש?

די תמוה לי שניתן לך טיפול כה קיצוני (TRT אינו טיפול נפוץ ונוח) ואתה לא יודע בכלל מה זה
ויותר מדאיג שעל דעת עצמך העלת מינונים. למה? אם לא הבנת מה ניתן לך במקור (ה-TRT), איך הגעת למצב של שינוי הרכב הטיפול על דעת עצמך?
קצת להלה לנד מה שהולך פה, בלי להעליב

• פותח/ת השרשור
הכל טוב.
העלתי במינון כי לא הרגשתי שינוי והיה לחץ בחדר כושר...

קבצים מצורפים

• 11-1.jpg
    11-1.jpg
    KB 121.8 · צפיות: 187
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית