עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה המנהל בכספ לא?
אם כן משתתף בצערך
לגבי הסקוואט אתה מתייבש למטה ולא אחורה מה שגורם לגלישה של הברכיים קדימה מה שחותך לך את העומק
אם תנסה למשוך את התחת אחורה במקום למטה זה יפתור לך את כל הבעיות
צר לי לבאס אותך אבל אתה צריך להתחיל ללמוד סקוואט מההתחלה.
כל המהות של התרגיל היא לשבת אחורה ולא למטה. זה בדיוק מה שאייל הסביר לך ובגלל שזאת בעצם כל התנועה מבחינתי מדובר בסקוואט לקוי מיסודו.זה בהחלט לא אחד מהסקוואטים המוצלחים ביותר שלי..
אבל אני ידוע שזה נראה מעט מבלבל כי אני מחזיק את המוט מכו לואו באר אך יורד מכו היי באר ואני מרגיש איתו מעולה !
אז מה זה?זה לא סקוואט.
שילוב של גוד מורנינג ורבע סקוואט..?אז מה זה?
כפיפת ברכיים בעמידה כנגד מוטאז מה זה?
זה נחמד שאתה מסביר איך משהו לא סקוואט בעזרת המילה סקוואט.שילוב של גוד מורנינג ורבע סקוואט..?
זה נחמד שאתה לוקח אותי ברצינות 🤣זה נחמד שאתה מסביר איך משהו לא סקוואט בעזרת המילה סקוואט
זה נחמד שאתה לוקח אותי ברצינות 🤣
כל המהות של התרגיל היא לשבת אחורה ולא למטה. זה בדיוק מה שאייל הסביר לך ובגלל שזאת בעצם כל התנועה מבחינתי מדובר בסקוואט לקוי מיסודו.
הקטע הוא שגם בהיי באר צריך לשבת אחורה ולנצל את המתיחה בהאמסטרינגס, הסקוואט שלך הוא בדיוק הסיבה למה אנשים מתלוננים על בעיות ברכיים. אתה לא מנצל כאן שום מתיחה ופשוט "יורד למטה". לאן נראה לך שכל הלחץ מופעל?
אל תיקח ללב אבל גם כשאני הייתי מנהל בכספ לא ידעתי לעשות סקוואט 😃
גם אני נמצא בכספ ולא רציתי לרשום כלום בשביל לא לפתח וויכוח מיוחד ושכל ילדי הנזלת בפורום הזה יצטרפו אבל כן זה לא נראה טוב אחי
למה בהיי באר צריך להתיישב אחורה? צריך לשמור על טורסו כמה שיותר מאונך לא?כל המהות של התרגיל היא לשבת אחורה ולא למטה. זה בדיוק מה שאייל הסביר לך ובגלל שזאת בעצם כל התנועה מבחינתי מדובר בסקוואט לקוי מיסודו.
הקטע הוא שגם בהיי באר צריך לשבת אחורה ולנצל את המתיחה בהאמסטרינגס, הסקוואט שלך הוא בדיוק הסיבה למה אנשים מתלוננים על בעיות ברכיים. אתה לא מנצל כאן שום מתיחה ופשוט "יורד למטה". לאן נראה לך שכל הלחץ מופעל?
אל תיקח ללב אבל גם כשאני הייתי מנהל בכספ לא ידעתי לעשות סקוואט 😃
למה בבנץ פרס מורידים תמוט לחזה תחתון-בטן עליונה ולא מורידים לאזור עצמות הבריח? הרי יש שאיפה לצמצם טווח תנועה.למה בהיי באר צריך להתיישב אחורה? צריך לשמור על טורסו כמה שיותר מאונך לא?
אשמח ללמוד משהו חדש