הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון squat 142.5 for a five |no belt

avihai_98

משתמש מתחיל
103
25
נק' מוניטין:
76
103
25
אני יודע שיש קצת בעיות בעומק אך עכשיו אני מסדר אותן, התחלתי לעשות סקוואט עם מדרגה כזו שאני פשוט מגיע עד אליה ועולה (לא מתיישב)
ובכללי אני חושב שהטכנקיה שלי השתפרה מעט, כשיהיה משקל נחמד עם החגורה (לפחות כמו זה) אצלם ואשלח.

אתה המנהל בכספ לא?
אם כן משתתף בצערך

לגבי הסקוואט אתה מתיישב למטה ולא אחורה מה שגורם לגלישה של הברכיים קדימה מה שחותך לך את העומק
אם תנסה למשוך את התחת אחורה במקום למטה זה יפתור לך את כל הבעיות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה המנהל בכספ לא?
אם כן משתתף בצערך

לגבי הסקוואט אתה מתייבש למטה ולא אחורה מה שגורם לגלישה של הברכיים קדימה מה שחותך לך את העומק
אם תנסה למשוך את התחת אחורה במקום למטה זה יפתור לך את כל הבעיות

אני מנסה לעשות היי באר ולא לואו באר.
פשוט פה המוט התגלגל לי מעט למטה וגם אני מחזיק את המוט מאחורה קצת כמו שמארק ריפטו מראה אז זה נראה קצת מבלבל.

וכן אני מנהל בfxp חחח

אגב שכחתי לציין- זה סט שלישי מתוך 5 על 5.
עכשיו אני ועשה עם מדרגה שזה קצת יותר קשה גם בגלל העומק וגם בגלל שאני יורד טיפה יותר לאט ולפעמים אפילו נותן פאוז קטנטן, כשיהיה משקל יפה אעלה סרטון

• פותח/ת השרשור
צר לי לבאס אותך אבל אתה צריך להתחיל ללמוד סקוואט מההתחלה.

זה בהחלט לא אחד מהסקוואטים המוצלחים ביותר שלי..
אבל אני ידוע שזה נראה מעט מבלבל כי אני מחזיק את המוט מכו לואו באר אך יורד מכו היי באר ואני מרגיש איתו מעולה !

זה בהחלט לא אחד מהסקוואטים המוצלחים ביותר שלי..
אבל אני ידוע שזה נראה מעט מבלבל כי אני מחזיק את המוט מכו לואו באר אך יורד מכו היי באר ואני מרגיש איתו מעולה !
כל המהות של התרגיל היא לשבת אחורה ולא למטה. זה בדיוק מה שאייל הסביר לך ובגלל שזאת בעצם כל התנועה מבחינתי מדובר בסקוואט לקוי מיסודו.
הקטע הוא שגם בהיי באר צריך לשבת אחורה ולנצל את המתיחה בהאמסטרינגס, הסקוואט שלך הוא בדיוק הסיבה למה אנשים מתלוננים על בעיות ברכיים. אתה לא מנצל כאן שום מתיחה ופשוט "יורד למטה". לאן נראה לך שכל הלחץ מופעל?

אל תיקח ללב אבל גם כשאני הייתי מנהל בכספ לא ידעתי לעשות סקוואט 😃

• פותח/ת השרשור
תראו עשיתי את הסט בזמן שהגב התחתון שלי היה תפוס רצח יכול להיות מאוש שזה פגע בצרוה של התנועה, אני זוכר גם שהיה לי מאוד קשה והגב התחתון שלי שרף.
קשה לקרוא לעומק של זה רבע סקוואט אך זה בהחלט לא נראה סקוואט טב כאן אני מסכים.
אצלם סקוואטים אחרים ונראה כמה ההבדל.

זה נחמד שאתה לוקח אותי ברצינות 🤣
121.png

• פותח/ת השרשור
כל המהות של התרגיל היא לשבת אחורה ולא למטה. זה בדיוק מה שאייל הסביר לך ובגלל שזאת בעצם כל התנועה מבחינתי מדובר בסקוואט לקוי מיסודו.
הקטע הוא שגם בהיי באר צריך לשבת אחורה ולנצל את המתיחה בהאמסטרינגס, הסקוואט שלך הוא בדיוק הסיבה למה אנשים מתלוננים על בעיות ברכיים. אתה לא מנצל כאן שום מתיחה ופשוט "יורד למטה". לאן נראה לך שכל הלחץ מופעל?

לקחתי לצומת ליבי, ואתקן את מה שצריך וכשיהיו סרטונים מעניינים לשלוח אשלח.

תאמת פעם הסקוואט שלי היה סבבה באמת, דיפ היי באר כמו שצריך, פשוט עם הזמן (לא ידוע למה אפילו) הפכתי את העמידה בסקוואט יותר כמו בדדליפט, כפות הרגליים נוטות ב15 מעלות במקום ב45 ורוחב העמידה נהיה די צר, אשפר את שני אלו ואשים דגש על להתיישב יותר לאחור, ונראה.
מחר אחזזור למוט ריק ונראה.

יכול להיות כשכל העניין יסתדר אוכל להעיף 200 סקוואט לאל שום מאמץ (עכשיו הסיגנל שלי הוא בין 170ל180)

גם אני נמצא בכספ ולא רציתי לרשום כלום בשביל לא לפתח וויכוח מיוחד ושכל ילדי הנזלת בפורום הזה יצטרפו אבל כן זה לא נראה טוב אחי

למה בהיי באר צריך להתיישב אחורה? צריך לשמור על טורסו כמה שיותר מאונך לא?
אשמח ללמוד משהו חדש

למה בהיי באר צריך להתיישב אחורה? צריך לשמור על טורסו כמה שיותר מאונך לא?
אשמח ללמוד משהו חדש
למה בבנץ פרס מורידים תמוט לחזה תחתון-בטן עליונה ולא מורידים לאזור עצמות הבריח? הרי יש שאיפה לצמצם טווח תנועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית