הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Lowbar squat בדיקת טכניקה

Heydudez

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
מה נשמע? בדיוק חזרתי להתאמן, ואני רוצה לחזור לסקוואטים ודדליפטים, אפשר שתגידו לי מה אני עושה לא נכון בסרטון? כי יש לי תחושה שהטכניקה שלי לא מאה אחרי שנים לא עשיתי את התרגיל הזה

קבצים מצורפים

• 20230601_155621.mp4
    48.4 MB
כרגע בתור התחלה הייתי מבקש ממך להפסיק ולנסות לשמור את הגב שלך ישר לגמרי (האובר פשיטה הזאת) ולא להוציא תחת החוצה. פשוט תן לגב שלך להיות במצב הרגיל שלו, תכניס הרבה אוויר לבטן ותכווץ אותה וזהו. זה בתור התחלה, אחרי שהיית מתקן את זה הייתי רואה איך זה נראה ועובר הלאה.

• פותח/ת השרשור
כרגע בתור התחלה הייתי מבקש ממך להפסיק ולנסות לשמור את הגב שלך ישר לגמרי (האובר פשיטה הזאת) ולא להוציא תחת החוצה. פשוט תן לגב שלך להיות במצב הרגיל שלו, תכניס הרבה אוויר לבטן ותכווץ אותה וזהו. זה בתור התחלה, אחרי שהיית מתקן את זה הייתי רואה איך זה נראה ועובר הלאה.
סבבה אנסה את זה היום ואני אגיב לך עם עוד סרטון
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

עוד שאלה קטנה, בתרגילים אחרים כמו לדוגמא חתירה או חתירה בבודדות, או פולאובר בכבל,והרבה תרגילים אחרים, גם שם לא להוציא טוסיק החוצה? אני רוצה ממש לשמור על הגב שלי
נגיד בדדליפט גם לשמור על הגב ניוטרל ולאו דווקא לכווץ את התחת כלפי חוצה?

נערך לאחרונה:
סבבה אנסה את זה היום ואני אגיב לך עם עוד סרטון
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

עוד שאלה קטנה, בתרגילים אחרים כמו לדוגמא חתירה או חתירה בבודדות, או פולאובר בכבל,והרבה תרגילים אחרים, גם שם לא להוציא טוסיק החוצה? אני רוצה ממש לשמור על הגב שלי
נגיד בדדליפט גם לשמור על הגב ניוטרל ולאו דווקא לכווץ את התחת כלפי חוצה?
אין ממש קשר בין לעשות אובר פשיטה בגב ולשמור על הגב בריא, זה פוזיציה לא ממש מומלצת להיות בה וגם לא יעילה כדי להרים משקלים כבדים. תשמור על הגב שלך נייטרלי, בתרגילים שצריך ליצור לחץ תוך ביטני ("ברייסינג") תיצור אותו, תחזק את הגב לאט לאט ויהיה בסדר. וגם אם הוא קצת עגול בכל מיני תרגילים ככל הנראה לא יקרה לך כלום.

• פותח/ת השרשור
אין ממש קשר בין לעשות אובר פשיטה בגב ולשמור על הגב בריא, זה פוזיציה לא ממש מומלצת להיות בה וגם לא יעילה כדי להרים משקלים כבדים. תשמור על הגב שלך נייטרלי, בתרגילים שצריך ליצור לחץ תוך ביטני ("ברייסינג") תיצור אותו, תחזק את הגב לאט לאט ויהיה בסדר. וגם אם הוא קצת עגול בכל מיני תרגילים ככל הנראה לא יקרה לך כלום.
ניסיתי את מה שאמרת ובאמת גם הרגיש יותר טוב, אבל אני עדיין לא סגור שאני עושה את הטכניקה נכון, מה דעתך? שבת שלום

קבצים מצורפים

• WhatsApp Video 2023-06-02 at 18.38.01.mp4
    9.3 MB
ניסיתי את מה שאמרת ובאמת גם הרגיש יותר טוב, אבל אני עדיין לא סגור שאני עושה את הטכניקה נכון, מה דעתך? שבת שלום

המשקל גוף שלך קצת על העקבים (אצבעות רגליים באוויר), הייתי מנחה אותך לתת קצת יותר זוית לגב בירידה ולא לנסות להיות ישר כל כך, זה יעביר משקל גוף קדימה ותוכל להיות יותר יציב על מרכז כף הרגל. פשוט בתחילת הירידה נסה להטות קצת יותר את הגב שלך קדימה ולהרגיש שמשקל הגוף מאוזן על מרכז כף הרגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית