הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון squat 142.5 for a five |no belt

avihai_98

משתמש מתחיל
103
25
נק' מוניטין:
76
103
25
אני יודע שיש קצת בעיות בעומק אך עכשיו אני מסדר אותן, התחלתי לעשות סקוואט עם מדרגה כזו שאני פשוט מגיע עד אליה ועולה (לא מתיישב)
ובכללי אני חושב שהטכנקיה שלי השתפרה מעט, כשיהיה משקל נחמד עם החגורה (לפחות כמו זה) אצלם ואשלח.

• פותח/ת השרשור
למה בהיי באר צריך להתיישב אחורה? צריך לשמור על טורסו כמה שיותר מאונך לא?
אשמח ללמוד משהו חדש

המהות של התנועה סקוואט היא להתיישב לאחור ולבצע את התנועה מהאגן.
פשוט בהיי באר התנועה היא יורת אנכית כלורמ יושבים פחות לאחור מבלואו באר.

אני חושב שברגע שארחיב את העמידה שלי, אפנה את כפות הרגליים החוצה יותר (ל45 מעלות ולא 5 מעלות) ואקח את הברכיים קצת יותר החוצה, אוטומאתית הסקוואט יסתדר ויש מבצ שזה יעזור ליל הוסיף עוד משלק למוט.
עכשיו אני עושה את כל התנועה נטו מהקוואדס, אני לא מרגיש כלום בהאמסטרינג כשאני עושה סקוואט, אני יכול לתת אימון סקוואט בשיא הכוח ואז אימון דדליפט כמעט בשיא הכוח (כי עדיין הזוקפים והגב התחתון מעט מתעייפים)

המהות של התנועה סקוואט היא להתיישב לאחור ולבצע את התנועה מהאגן.
פשוט בהיי באר התנועה היא יורת אנכית כלורמ יושבים פחות לאחור מבלואו באר.

אני חושב שברגע שארחיב את העמידה שלי, אפנה את כפות הרגליים החוצה יותר (ל45 מעלות ולא 5 מעלות) ואקח את הברכיים קצת יותר החוצה, אוטומאתית הסקוואט יסתדר ויש מבצ שזה יעזור ליל הוסיף עוד משלק למוט.
עכשיו אני עושה את כל התנועה נטו מהקוואדס, אני לא מרגיש כלום בהאמסטרינג כשאני עושה סקוואט, אני יכול לתת אימון סקוואט בשיא הכוח ואז אימון דדליפט כמעט בשיא הכוח (כי עדיין הזוקפים והגב התחתון מעט מתעייפים)
אתה עדיין לא מבין את הרעיון ויש לך cues שגויים בראש, אתה לא צריך לחשוב על לשבת אחורה כששאתה עושה hb, אלא פשוט לחשוב על לרדת למטה, אתה לא צריך לחשוב על טורסו אנכי ככל האפשר כי אתה לא עושה פרונט סקוואט ומן הסתם שגב ייטה קצת אבל לא הרבה כמו בLB. אתה לא צריך לחשוב על "תיקון הטכניקה הזה יוסיף לי משקל לסקוואט" אתה צריך לחשוב על להוריד חלק נכבד מהמשקל שלך ע"מ לשפר את הטכניקה בקלות, במקומך הייתי שם את האגו בצד וחותך את המשקל בלפחות חצי. צפה:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה עדיין לא מבין את הרעיון ויש לך cues שגויים בראש, אתה לא צריך לחשוב על לשבת אחורה כששאתה עושה hb, אלא פשוט לחשוב על לרדת למטה, אתה לא צריך לחשוב על טורסו אנכי ככל האפשר כי אתה לא עושה פרונט סקוואט ומן הסתם שגב ייטה קצת אבל לא הרבה כמו בLB. אתה לא צריך לחשוב על "תיקון הטכניקה הזה יוסיף לי משקל לסקוואט" אתה צריך לחשוב על להוריד חלק נכבד מהמשקל שלך ע"מ לשפר את הטכניקה בקלות, במקומך הייתי שם את האגו בצד וחותך את המשקל בלפחות חצי. צפה:

אוקיי סבבה אחי.
בכל מקרה העמידה שלי צרה מידי לטעמי ואני צריך לטפל בה, פלוס להוציא ברכיים יותר החוצה ולהסיט את כפות הרגליים.
לגבי הכן לשבת אחורה או לא נראה איך מסדתר, כשאני עושה היי באר פחות מפריע לי הקטע שהברכיים עוברים את קו האצבעות כי זה בסדר לגמריה.
הבעיה שאצלי זה ממש גלישה שבולמת אותי גם מבחינת עומק, גם מבחינת זה שאני משתשמ בארבע ראשי נטו נטו בלי טיפה ערה של מרחיקי ירך ומקרבי ירך וההאמסטרינג.
אני בכלל בכלל לא מרגיש את ההאמסטרינג עובד בסקוואט

בכל מקרה העמידה שלי צרה מידי לטעמי ואני צריך לטפל בה, פלוס להוציא ברכיים יותר החוצה ולהסיט את כפות הרגליים.
לגבי הכן לשבת אחורה או לא נראה איך מסדתר, כשאני עושה היי באר פחות מפריע לי הקטע שהברכיים עוברים את קו האצבעות כי זה בסדר לגמריה.
הבעיה שאצלי זה ממש גלישה שבולמת אותי גם מבחינת עומק, גם מבחינת זה שאני משתשמ בארבע ראשי נטו נטו בלי טיפה ערה של מרחיקי ירך ומקרבי ירך וההאמסטרינג.
אתה פשוט לא יודע מה זה HB סקוואט, וזה ניכר בכל פעם שאתה אומר למישהו "אתה צודק, אני צריך לתקן". הבעיות שלך מתחילות בסט אפ ובאחיזה של המוט, שאלוהים יודע איך הגיע למצב כזה אצלך, והן הרבה הרבה יותר עמוקות ממה שאתה מתאר. עצם זה שאתה מדבר על 45 מעלות בכפות הרגליים מראה שאתה פשוט לא בכיוון.
תתחיל מהסרטון ש- @BlackSwan העלה לך, תלמד את התנועה מההתחלה, ותוציא לגמרי מהראש את המשקל שאתה רוצה להוסיף למוט.
למה בהיי באר צריך להתיישב אחורה? צריך לשמור על טורסו כמה שיותר מאונך לא?
אשמח ללמוד משהו חדש
אתה צודק (בערך). לא שומרים על טורסו לגמרי מאונך אבל יותר ממה שהוא עושה פה.
ונא לא להקשיב למי שמסביר שב-HB הקיו הוא להתיישב אחורה.

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט לא יודע מה זה HB סקוואט, וזה ניכר בכל פעם שאתה אומר למישהו "אתה צודק, אני צריך לתקן". הבעיות שלך מתחילות בסט אפ ובאחיזה של המוט, שאלוהים יודע איך הגיע למצב כזה אצלך, והן הרבה הרבה יותר עמוקות ממה שאתה מתאר. עצם זה שאתה מדבר על 45 מעלות בכפות הרגליים מראה שאתה פשוט לא בכיוון.
תתחיל מהסרטון ש- @BlackSwan העלה לך, תלמד את התנועה מההתחלה, ותוציא לגמרי מהראש את המשקל שאתה רוצה להוסיף למוט.

אתה צודק (בערך). לא שומרים על טורסו לגמרי מאונך אבל יותר ממה שהוא עושה פה.
ונא לא להקשיב למי שמסביר שב-HB הקיו הוא להתיישב אחורה.

לדעתך מה צריך להיות מנח כפות הרגליים בהיי באר ?

בינתיים הרחבתי את העמידה שלי ושינתי את מיקום כפות הרגליים במטרה לעשות לפחות לואו באר תקין יותר.
ובמקביל אעבוד על ההי באר, אני כן יודע מה זה היי באר פשוט המושגים מעט התבלבלו אציל ואני חייב לדעת להפריד ולסדר הכל בראש מחדש.
יש את הסרטון של אלן ט'רל שמסביר על ההבדל בין היי באר ללואו באר ועל הטעויות הנפוצות פצצה של סרטון בן 25 דקות שראיתי פעם ואני צריך כנראה לחזור עליו שוב.

מה גם שכשעשיתי את הסקוואט היום הרגשתי כמה אני גרוע במרחיקי הירך וכמה הגמישות שלי שם על הפנים, ואפילו התחלתי להרגיש מעט את ההאמסטרינג.
עד 100 קילו המשקלים פשוט טסו בלי לשים לב, אחר כך היה קצת יותר קשה לשמור על הטכניקה וב140 די איבדתי אותה.
אני חשוב שהאזור בין 100 ל120 יכול להיות סבבה בשביל לשפץ את הטכניקה ולדעת להבדיל בין היי בא ללואו באר

לדעתך מה צריך להיות מנח כפות הרגליים בהיי באר ?
בערך מה שעשית בסרטון.
בינתיים הרחבתי את העמידה שלי ושינתי את מיקום כפות הרגליים במטרה לעשות לפחות לואו באר תקין יותר.
לעשות עכשיו LB במצבך זה המתכון הבטוח להתבלבל לגמרי בין שתי הצורות ולא לעשות שום דבר נכון.
אני חשוב שהאזור בין 100 ל120 יכול להיות סבבה בשביל לשפץ את הטכניקה ולדעת להבדיל בין היי בא ללואו באר
תחשוב יותר לכיוון ה-60. אתה צריך ללמוד את זה החל מהסטאפ, מיקום המוט ואחיזת הידיים.
אתה לא חושב שהקיו הזה יעזור לפותח הפוסט להגיע למתיחה בצורה טובה יותר? אני משתמש בו גם בעמידה מאוד צרה.
הבעיה שלו זה לא המתיחה. הבעיה שלו זה ערבוב גרוע מאד בין HB ל-LB.
בכל מקרה, ב-LB הכיוון הוא אחורה, ב-HB - למטה (הכל בכיוון גס, כמובן).

הבעיה שלו זה לא המתיחה. הבעיה שלו זה ערבוב גרוע מאד בין HB ל-LB.
בכל מקרה, ב-LB הכיוון הוא אחורה, ב-HB - למטה (הכל בכיוון גס, כמובן).
צודק. עברתי על הסרטון שוב ב0.5. הבעיה שלו היא שבגלל שהמוט נמצא נמוך מדי הוא לא יכול לשמור על גב אנכי לרצפה בירידה.
אם הוא יעלה את המוט למעלה מהשכמות לטרפזים הוא יצליח לבצע היי באר יותר טוב.

בנוגע למה שאמרתי לגבי HB וישיבה אחורה, זה לא נכון, אני טעיתי. הקיו יכול להועיל למי שמבצע את הגרסא ההיברידית בצורה טובה (מוט על הטרפזים וישיבה אחורה תוך שמירה על אובראקסטנשן). אני מבצע את הסקוואט הזה מחוסר ברירה בגלל הפציעה שלי באגן ומבצע בו את הקיו הזה. פשוט בגלל מיקום המוט והעובדה שאני שומר על הגב אנכי התנועה נראית הרבה יותר קרובה לHB.

יש לי היי באר די טוב שאני יכול לשמור עליו אפילו ב120 !
הייתי מציע לך לשכוח לרגע מעניין המשקלים כי הטכניקה ממש לא טובה (הברכיים גולשות קדימה, המוט מטייל על הטרפזים, לא פותח ברכיים וכו'), תאמין לי בסקוואט אין קיצורי דרך , תוריד משקל ל-100 (לפחות) ותעלה סרטון אחרי שיישמת את כל הדגשים שנתנו לך כאן אנשים מנוסים, במידה ותקבל ביקורת חיובית על ה-100 תתחיל להעלות משקל כל אימון\שבוע.

אתה תגיע ל 140 עם טכניקה טובה הרבה יותר מהר מאשר אם תתעקש שאתה עושה סקוואט טוב ויש לך רק קצת תיקונים קומסטיים לעשות.

מחדש ? קצת הגזמתם !
יש לי היי באר די טוב שאני יכול לשמור עליו אפילו ב120 !
אביחי אחי לא נורא...
שאני עברתי מHB לLB התחלתי מ60 קילו למרות שיכלתי יותר ובלה בלה בלה, עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות, HB או LB?
תתחיל ללמוד הכל מהתחלה, תוך שבועיים תחזור למשקלים שהיית בהם או אפילו פחות אבל זה שווה את זה.
ולפי דעתי עדיין חסר עומק.
תתחיל מאיפה שאתה שם את המוט (תחליט LB או HB) תתרכז בסט אף יותר ותתקן את המיקום של הידיים ותכווץ את הגב ותשמור על חזה למעלה, קיצר יש יותר מדי דברים לא טובים בסקוואט שלך שבאמת שאין לי מאיפה להתחיל...
מצידי לך עכשיו למראה ותתרגל עם מקל מטאטא (אני עשיתי את זה) ותתקדם במשקלים רק שהסקוואט שלך יסתדר.

• פותח/ת השרשור
אביחי אחי לא נורא...
שאני עברתי מHB לLB התחלתי מ60 קילו למרות שיכלתי יותר ובלה בלה בלה, עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות, HB או LB?
תתחיל ללמוד הכל מהתחלה, תוך שבועיים תחזור למשקלים שהיית בהם או אפילו פחות אבל זה שווה את זה.
ולפי דעתי עדיין חסר עומק.
תתחיל מאיפה שאתה שם את המוט (תחליט LB או HB) תתרכז בסט אף יותר ותתקן את המיקום של הידיים ותכווץ את הגב ותשמור על חזה למעלה, קיצר יש יותר מדי דברים לא טובים בסקוואט שלך שבאמת שאין לי מאיפה להתחיל...
מצידי לך עכשיו למראה ותתרגל עם מקל מטאטא (אני עשיתי את זה) ותתקדם במשקלים רק שהסקוואט שלך יסתדר.

החלטתי ללכת חזק עם ההיי באר שאני מכיר טוב יורת ושולט בו הרבה יותר, במיוחד עכשיו ששיפצתי אותו.

ובלואו באר אקח משקלים קלים רק לתרגל מההתחלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית