עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יפה החלטה נבונהאהלן, קראתי קצת על ה-ss וחשבתי להתחיל אותו.
אפילו לא התחלת אתה כבר רוצה לסיים? צעיר חצוף:beautiful62nj6ht:אבל עד מתי לעשות אותה?
קראת על ss אבל לא מספיק. התוכנית עובדת על כל הגוף בצורה מושלמת, היא תגרום לשרירים שלא ידעת שהם קיימים להיתפס.נגיד ואחר כך אני ארצה גם לעבוד על השרירים שלא עבדתי עליהם,
בשביל מראה גוף שרירי
אני אצטרך לעשות חיטוב אחרי ה ss ואז להתחיל תוכנית בסגנון פיצול?
היא לאהתוכנית עובדת על כל הגוף בצורה מושלמת
סליחההיא לא
ומה עם תשובה לשואל?...היא לא
צודק. הייתי עצלן.ומה עם תשובה לשואל?...
עד לשלושה ריסטים בסקוואט לאחר מעבר להתקדמות דו שבועית (כלומר להפוך את האימון באמצע לאימון התאוששות ולהוסיף משקלים פעמיים בשבוע).אבל עד מתי לעשות אותה?
תצטרך לעשות חיטוב רק אם תרגיש שאתה רוצה חיטוב. אפשר גם לסיים את הSS ולהמשיך לאחריו מסה על תוכנית פיצולים. או פשוט להמשיך על נייטראלי. החלטה שלך. רוב הסיכויים אבל שאם תמשיך את SS עד הסוף האמיתי שלה אתה תסיים אותה "שמן" ותצטרך חיטוב.אני אצטרך לעשות חיטוב אחרי ה ss ואז להתחיל תוכנית בסגנון פיצול?
בלה בלה בלי בלה בלה בלה הופלה... 😳אם אתה רוצה גוף שרירי ss לא בישבילך ...
טוב אח שליבלה בלה בלי בלה בלה בלה הופלה... 😳
לא הייתי אומר שss היא התוכנית הכי טובה לגדילה אבל ה100 גרם שריר בחודש אם בכלל לא שווה להיות חלשבלה בלה בלי בלה בלה בלה הופלה... 😳
😆בלה בלה בלי בלה בלה בלה הופלה... 😳
בשביל מראה גוף שרירי אתה תצטרך להתחזק ולאחר מכן בהדרגה להוסיף נפח.בשביל מראה גוף שרירי... אני אצטרך לעשות חיטוב אחרי ה ss ואז להתחיל תוכנית בסגנון פיצול?