הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש תוכנית מסויימת

Yellow131

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן, קראתי קצת על ה-ss וחשבתי להתחיל אותו. אבל עד מתי לעשות אותה? נגיד ואחר כך אני ארצה גם לעבוד על השרירים שלא עבדתי עליהם,
בשביל מראה גוף שרירי... אני אצטרך לעשות חיטוב אחרי ה ss ואז להתחיל תוכנית בסגנון פיצול?

אהלן, קראתי קצת על ה-ss וחשבתי להתחיל אותו.
יפה החלטה נבונה
אבל עד מתי לעשות אותה?
אפילו לא התחלת אתה כבר רוצה לסיים? צעיר חצוף:beautiful62nj6ht:
נגיד ואחר כך אני ארצה גם לעבוד על השרירים שלא עבדתי עליהם,
בשביל מראה גוף שרירי
אני אצטרך לעשות חיטוב אחרי ה ss ואז להתחיל תוכנית בסגנון פיצול?
קראת על ss אבל לא מספיק. התוכנית עובדת על כל הגוף בצורה מושלמת, היא תגרום לשרירים שלא ידעת שהם קיימים להיתפס.
בנוגע למעבר לבילדינג, אני לא מבין כ"כ.

ומה עם תשובה לשואל?...
צודק. הייתי עצלן.
אבל עד מתי לעשות אותה?
עד לשלושה ריסטים בסקוואט לאחר מעבר להתקדמות דו שבועית (כלומר להפוך את האימון באמצע לאימון התאוששות ולהוסיף משקלים פעמיים בשבוע).
אני אצטרך לעשות חיטוב אחרי ה ss ואז להתחיל תוכנית בסגנון פיצול?
תצטרך לעשות חיטוב רק אם תרגיש שאתה רוצה חיטוב. אפשר גם לסיים את הSS ולהמשיך לאחריו מסה על תוכנית פיצולים. או פשוט להמשיך על נייטראלי. החלטה שלך. רוב הסיכויים אבל שאם תמשיך את SS עד הסוף האמיתי שלה אתה תסיים אותה "שמן" ותצטרך חיטוב.

בשביל מראה גוף שרירי... אני אצטרך לעשות חיטוב אחרי ה ss ואז להתחיל תוכנית בסגנון פיצול?
בשביל מראה גוף שרירי אתה תצטרך להתחזק ולאחר מכן בהדרגה להוסיף נפח.
התחזקות וגדילה במסת השריר זה תהליך.
כשתמצה את התוכנית תבחר אם לחטב או לא, ויש הרבה תוכניות מוכנות שניתן להתאים באופן אישי.
גם כאן בפורום כתבנו כמה וריאציות יחסית נורמליות של AB ואימוני FBW .

pee on it to show dominance
@Matty @Savo
To-Pee-Or-not-To-Pee-Funny-Baby-Image.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית