הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיילים(יום הרווקות הסיני ובלאק פריידיי)

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אז כפי הידוע לכם(או שלא...) חודש הבא חל יום הרווקות הסיני ב-11.11 כך שיהיו הנחות מטורפות

וכמה שבועות אח"כ יחול הבלאק פריידיי וסייבר מאנדיי וכל הסיילים של הקריסמס.

אתם מוזמנים לרשום באשכול מה אתם רוצים לקנות וגם להעלאות קישורים למוצרים שווים.

אני אתחיל - האוזניות החדשות של בלודיו שהדגם נקרא T3 ב-42$

Bluedio T3 Wireless Bluetooth Headphones/headset with microphone for music wireless earphone-in Earphones & Headphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

המלצות לאוזניות BT לחד״כ שאתם מכירים ?
אוזניות In-Air שיהיו נוחות לאימון ולא קשת.

אם מישהו מכיר ויודע שתהיה הנחה,
אשמח לקבל חוות דעת.

• פותח/ת השרשור
חג רווקים שמח!

האוזניות של בלודיו ששמתי בתחילת האשכול ירדו מ-42$ ל-34$

מישו יכול להמליץ על אוזניות כפתור לא יקרות מידי ?

יום רווקים שמח?!
אתה חוגג אותו כל יום...

המלצות לאוזניות BT לחד״כ שאתם מכירים ?
אוזניות In-Air שיהיו נוחות לאימון ולא קשת.

אם מישהו מכיר ויודע שתהיה הנחה,
אשמח לקבל חוות דעת.
https://www.amazon.com/Jaybird-Spor...&qid=1478875957&sr=1-2&keywords=JayBird+Sport

קניתי אותם בבלאק פריידי של שנה שעברה, ללא ספק בין הקניות החכמות שלי בשנה האחרונה.

לא יודע אם קיים, אבל המכשיר החדש של גוגל Pixel XL מישהו יודע אם צפויות הנחות?

ממליץ לעקוב אחרי newegg לכל מי שצריך רכיבים אלקטרוניים, הם תמיד עושים flash sale במחירים הזויים וגם הקאשבק שם קופץ באתרים כמו ebates.

קניתי שנה שעברה 16gb זכרונות למחשב נייח של קינגסטון וטרה בית(חיצוני) באיזה 73 דולר לפני שילוח לארץ, יצא לי סה"כ באזור ה400 ש"ח עם שליח עד הבית וחסכתי המון, באזור ה300 שקל.

אוזניות ומוצרים אלקטרוניים פשוטים לדעתי הכי טוב להשקיע בזה באתרים כאלה

ממליץ לעקוב אחרי newegg לכל מי שצריך רכיבים אלקטרוניים, הם תמיד עושים flash sale במחירים הזויים וגם הקאשבק שם קופץ באתרים כמו ebates.

קניתי שנה שעברה 16gb זכרונות למחשב נייח של קינגסטון וטרה בית(חיצוני) באיזה 73 דולר לפני שילוח לארץ, יצא לי סה"כ באזור ה400 ש"ח עם שליח עד הבית וחסכתי המון, באזור ה300 שקל.
הם לא שולחים לארץ לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית