דיון John Cena Lifting

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
הסתכלתי על סרטונים של ג'ון סינה מתאמן(יוטיוב... אל תשאלו איך...) ובאמת שאני מנסה להבין איך פיזיולוגית הבנאדם שובר מקביל כשהסט-אפ שלו לא נראה נכון.

העמידה די צמודה, כפות הרגליים כמעט ולא יוצאות החוצה. אין לי מושג איך הבנאדם עושה את זה.

2:40

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-10-31-12-50-37.png
    Screenshot_2016-10-31-12-50-37.png
    KB 384 · צפיות: 142
מה עובר עליכם? מוט על הטרפזים, רגליים מיושרות קדימה וצרות, יורד זקוף לגמרי, כפות ידיים באחיזה סגורה, ראש מסתכל ישר. נו באמת. ריפ מתהפך בשנתו בטקסס.

מה עובר עליכם? מוט על הטרפזים, רגליים מיושרות קדימה וצרות, יורד זקוף לגמרי, כפות ידיים באחיזה סגורה, ראש מסתכל ישר. נו באמת. ריפ מתהפך בשנתו בטקסס.
אתה קובע אם זה HB או LB עפ"י מיקום מוט או עפ"י תנועה?

קבל התנצלותי, זה high bar אבל זה באמת נראה שהמוט יושב יחסית נמוך

האמת באתי להטריל קודם כי לא ממש הבנתי למה תוייגתי, אבל עכשיו כשאני מסתכל זה נראה שהמוט ממוקם מעט נמוך יותר מהיי באר אבל יותר קרוב להיי באר מאשר ללואו באר. מניח שבמציאות קל יותר לראות. ולא מבין איך מסיקים מה מיקום המוט על פי רוחב הנמידה, המבט ואופן האחיזה. אין שום קשר מחייב ביניהם.

האמת באתי להטריל קודם כי לא ממש הבנתי למה תוייגתי, אבל עכשיו כשאני מסתכל זה נראה שהמוט ממוקם מעט נמוך יותר מהיי באר אבל יותר קרוב להיי באר מאשר ללואו באר. מניח שבמציאות קל יותר לראות. ולא מבין איך מסיקים מה מיקום המוט על פי רוחב הנמידה, המבט ואופן האחיזה. אין שום קשר מחייב ביניהם.
ביסט, תאמין לי, אם נדמה לך שיש איזשהוא קשר קלוש בין הסקוואט של סינה ל-LB סקוואט, כנראה שהפערים בינך לבין סטארדאסט הרבה יותר קטנים משחשבת. יאללה סולחה.

ביסט, תאמין לי, אם נדמה לך שיש איזשהוא קשר קלוש בין הסקוואט של סינה ל-LB סקוואט, כנראה שהפערים בינך לבין סטארדאסט הרבה יותר קטנים משחשבת. יאללה סולחה.
אבל הוא צודק , בגלל זה שאלתי עפ"י מה אתה קובע , עפ"י הטכניקה או המיקום של המוט .

אבל הוא צודק , בגלל זה שאלתי עפ"י מה אתה קובע , עפ"י הטכניקה או המיקום של המוט .
אם עוד לא הבנת מהמשפט "מוט על הטרפזים, רגליים מיושרות קדימה וצרות, יורד זקוף לגמרי, כפות ידיים באחיזה סגורה, ראש מסתכל ישר" - שניהם HB, חומד.

דיי משעשע שאתה עוד לא הצלחת להבין שאפשר למשל לעמוד עם רגליים דיי מקבילות גם אם המוט בLB. זה פשוט לא יהיה אידיאלי. גם בHB, דרך אגב. ועוד יותר משעשע זה שעוד לא הבנת שהתייחסתי למיקום המוט - כי זה מה שקובע אם זה HB או LB. התנועה קובעת כמה אידיאלי הסקוואט מבוצע, ובהחלט יש הבדלים בין האידיאל של HB ושל LB - אבל זה ממש לא אומר שאי אפשר לעשות סקוואט סאב-מקסימלי במכניקה לא אידיאלית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית