הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון John Cena Lifting

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
הסתכלתי על סרטונים של ג'ון סינה מתאמן(יוטיוב... אל תשאלו איך...) ובאמת שאני מנסה להבין איך פיזיולוגית הבנאדם שובר מקביל כשהסט-אפ שלו לא נראה נכון.

העמידה די צמודה, כפות הרגליים כמעט ולא יוצאות החוצה. אין לי מושג איך הבנאדם עושה את זה.

2:40

• פותח/ת השרשור
ע"פ מה קבעת שהוא מרים יותר ממני ? חטוב ממני ? ביג דיל אם באמת אני ארצה לחטב - אעשה זאת.

שיהיה לו לבריאות עם הכסף אף פעם לא הייתה לי צרות עין בנושא הזה ולא אתחיל עכשיו.

ע"פ מה קבעת שהוא מרים יותר ממני ? חטוב ממני ? ביג דיל אם באמת אני ארצה לחטב - אעשה זאת.

שיהיה לו לבריאות עם הכסף אף פעם לא הייתה לי צרות עין בנושא הזה ולא אתחיל עכשיו.
עזוב... "אני מאושר בחלקי" זאת תשובה של לוזר 🙄

ע"פ מה קבעת שהוא מרים יותר ממני ? חטוב ממני ?
אתה טוען שאתה מרים יותר מגון סינה בעצם?
וגם אם הוא 20 אחוז שומן ואתה 7 כנראה שהוא יראה יותר טוב ממך
אין מה להשוות לבילדר מוזרק עשרות שנים

• פותח/ת השרשור
אתה טוען שאתה מרים יותר מגון סינה בעצם?
וגם אם הוא 20 אחוז שומן ואתה 7 כנראה שהוא יראה יותר טוב ממך
אין מה להשוות לבילדר מוזרק עשרות שנים

דיברנו על וין דיזל

מדהים שהשטות הזאת אשכרה עושה מיליונים. מה מגניב בלראות מכות מזוייפות? בגיל 6 אני עוד מוכן להבין, אבל למה לעזעזאל אנשים בוגרים מתלהבים מאנשים שמרביצים בכאילו? נשגב מבינתי.

מדהים שהשטות הזאת אשכרה עושה מיליונים. מה מגניב בלראות מכות מזוייפות? בגיל 6 אני עוד מוכן להבין, אבל למה לעזעזאל אנשים בוגרים מתלהבים מאנשים שמרביצים בכאילו? נשגב מבינתי.
במידה מסויימת זה מובן כמו אנשים שאוהבים אקשן בסרטים . . (אני לא אחד מהם )

במידה מסויימת זה מובן כמו אנשים שאוהבים אקשן בסרטים . . (אני לא אחד מהם )
אקשן בסרטים (אם הם טובים) לפחות נראה אמיתי. לא כמו אגרוף לפנים שמפספס מול המצלמה בזמן שרואים את נותן האגרוף קופץ על המשטח כדי להשמיע קול כאילו הייתה פגיעה. הם אפילו לא מנסים לגרום לזה להראות אמיתי, בחייך.

אקשן בסרטים (אם הם טובים) לפחות נראה אמיתי. לא כמו אגרוף לפנים שמפספס מול המצלמה בזמן שרואים את נותן האגרוף קופץ על המשטח כדי להשמיע קול כאילו הייתה פגיעה. הם אפילו לא מנסים לגרום לזה להראות אמיתי, בחייך.
אני חושב שמאז סוף שנות ה 80 כשה WCCW התחילו לביים את הקרבות ולהכין עלילה שקהל היעד העיקרי היה בעיקר ילדים ונערים מתבגרים,
בכל תקופת היסודי שלי ה WWF היה אחד הדברים היותר אופנתיים ביסודי\חטיבה וגם בקרב המבוגרים כי משפחות היו יושבות ורואות את זה בסלון ביחד בערבי שבת. (גם לא היו יותר מידי אופציות כמו היום)

כשהיה תסריט טוב ועלילה נחמדה, ובעיקר מתאבקים שהתנהלו כמו שחקנים לכל דבר - כמו למשל דווין ג'ונסון\האלק הוגן וכל אלה שהיו יותר מוכשרים בדיבור מאשר בטכניקה עצמה.. זה היה מעניין. בכל זאת קוראים לזה world wrestling entertainment , אני לא חושב שיש מישהו היום שיכול לתפוס את זה כספורט תחרותי או בכלל כספורט.. יותר כמו מופע. סוג של קרקס.

אבל בכל זאת, היו הופעות של מתאבקים מסויימים מוכשרים נורא שכל הקרב היה מבוסס טכניקה בלבד והיה נורא יפה לראות את זה.
כמו למשל הקרב הזה -

Only BJJ

בדיוק מתכנן לחזור. לא מצליח למצוא זמן עם העבודה, כנראה שאתאמן רק שעה בשבוע 😭
גם אני מתגלגל פעם בשבוע-שבועיים... המאמן הקודם, 75kg הורג אותי.
אומנות לחימה ענקית. עדיין זוכר איך בימיו הראשונים של ה-mma לא ידעו איך לאכול אותו.
פול קונטקט אמיתי.

גם לקפוץ מסולמות, לעשות סלטות באויר, לחנוק ולביים תרגילים ולשחק עלילה צריך להיות שחקן, מזה שונה מכל סרט אחר ?

עובדה שהדבר הזה קיים כמה עשרות שנים, זה מתקיים כל השנה, פעמיים בשבוע והם ממלאים עשרות אלפי צופים לכל ארוע.

שלא נדבר על שאר ההכנסות ממכירות של מוצרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית