הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון VS אוכל רגיל

Three Trees

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני מתאמן בחדר מאז גיל 15. אף פעם לא לקחתי אבקות חלבון או כל תוסף מזון כלשהו. פשוט טונה או קוטג' לאחר אימוןף לעומת זאת חברים שלי כן היו לוקחים שייקים ואבקות.
עד גיל 18 פיתחתי אחלה מסת שריר, מיותר לציין שחבריי שלקחו היו פי כמה מנופחים ממני.
כשהתגייסנו, אימוני המשקולות שלנו הוזנחו ב 3 השנים האלו. לאחר השחרור מסת השריר שלי לא ירדה בהרבה ולעומת זאת חברי שלקחו תוספי מזון הצטמקו.
האם זה קשור לעובדה? יכול להיות שתוספי מזון ואבקות חלבונים מתפרקים יותר מהר מהגוף מאשר פשוט לאכול אוכל אגיל אחרי האימון?

אני מתאמן בחדר מאז גיל 15. אף פעם לא לקחתי אבקות חלבון או כל תוסף מזון כלשהו. פשוט טונה או קוטג' לאחר אימוןף לעומת זאת חברים שלי כן היו לוקחים שייקים ואבקות.
עד גיל 18 פיתחתי אחלה מסת שריר, מיותר לציין שחבריי שלקחו היו פי כמה מנופחים ממני.
כשהתגייסנו, אימוני המשקולות שלנו הוזנחו ב 3 השנים האלו. לאחר השחרור מסת השריר שלי לא ירדה בהרבה ולעומת זאת חברי שלקחו תוספי מזון הצטמקו.
האם זה קשור לעובדה? יכול להיות שתוספי מזון ואבקות חלבונים מתפרקים יותר מהר מהגוף מאשר פשוט לאכול אוכל אגיל אחרי האימון?
תוספי מזון לא מתפרקים יותר מהר מהגוף, אבקת חלבון היא כמו אוכל רק שהחלבון נספג מהר מאוד, החלבונים שמתווספים לשריר מאבקת חלבון לאחר תהליך ארוך הם בדיוק אותם החלבונים שיגיעו מכל מקום אחר (ברגע שהם מתווספים לשריר), חברים שלך כנראה עלו יותר ממך כי אכלו יותר קלוריות ויותר קרוב לדרישות החלבון של הגוף שלהם ממה שאתה אכלת, הם גם איבדו הרבה מסה כי זה מה שקורה ברגע שמפסיקים להתאמן ולאכול, אתה אכלת מעט גם לפני כן ולכן השינוי עליך הוא לא ניכר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית