הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טסטוסטרון שלי

מצב
השרשור נעול

ניבבבבב

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום אני בן 20. פניתי לפורום זה בגלל תחושה של חול בעצמות חולשה בהם .. בבדיקת דם אחת לטסטוסטרון ראיתי רמה של 10.4 ושל קורטיזל 455. אולם קראתי שלהורמונים יש תנודות בדם ויש לבדוק מדי פעם.
וגם באתר לבדיקות קראתי שבין גיל 14 ל 17 הוא נמצא נמוך יותר לאותם גילאים. גם כן הדווח בין הרמות שבבדיקה זהה בכל גיל. לכן אף רופא לא התייחס אלי עכשיו בגיל 20. בגוגל בית חולים בבריטניה פרסם שערכים נעים בין 9.5 ואצל כללית 8.44

• פותח/ת השרשור
האם רמה נמוכה של טסטוסטרון בדם קשור לכאבים בעצמות? לגבי מגנזיום איך אדע שיש לי חוסר במגנזיום?

האם רמה נמוכה של טסטוסטרון בדם קשור לכאבים בעצמות? לגבי מגנזיום איך אדע שיש לי חוסר במגנזיום?
גוף האדם מערכת מאוד מורכבת ומצומדת (הרבה קשור בהרבה...).
כדאי שתפנה לבירור אצל רופא מומחה ובכל מקרה מקד את השאלות.

• פותח/ת השרשור
במטבוליזם אנדוקריני כדאי לי לפנות?
האם טסטוסטרון נמוך בדם יגביל אותי בפעילות גופנית או אכילה ואז לא הוכל להתאמן?
לגבי סטרואידים. האם יש קשר בין פעילות גופנית לחוסר?

• פותח/ת השרשור
עשיתי בדיקה לLH שיצא נמוך ולא מוגבר. אסטרדיול נמוך מאוד. רק הטסטוסטרון נשאר לי 10.
כנראה הבעיה היא אנדוקרינית ולא לאורולוג

• פותח/ת השרשור
רק סקרן אותי מאוד לדעת באיזו קופה אתה נמצא. או ביטוח
אני חושב שעליתי על שיטה שרבים מהמעטים מאנשים שבקרו בפורום ביצעו. משלמים כסף להדרכה. לוקחים טסטוסטרון באופן לא חוקי. ואז נגרם שיבוש הורמונלי של טסטוסטרון מתקין לחסור. באמצעות שיטה זו מקבלים NEBIDO לכל החיים? אני טעייתי. בקשתי את בדיקת הטסטוסטרון בגיל 20 שיצא תקין לפני המהלך של שיבוש הורמונלי. חוץ מזה ניתן להקריא מאמרים מדעיים שמוכיחים שבגיל נערות הטסטוסטרון נמוך בהרבה בהפרש של גיל 20.
אני כותב כאן בפורום במסר של אזהרה. קופת החולים עם הכי פחות קבילות למשרד הבריאות היא כללית. אומנם יש חסרון גדול שם הרופאים נותנים אבחנות מבדילות שיגרמו לקופה להוציא כסף רב (אומנם באינטרסים ממוניים) עבור טיפולים אמבולטוריים כמון אשפוז וניתוח לעקירת שן. בדיקות מטבוליות, גנטיות, טסטים לאלרגיה ומעקב של רופא ריאות, אלרגיה, פסיכיאטר. אשפוז, גסטרו.. לדעתי זו הסיבה שהרוב המכריע שמעוניין לטיפול הורמונלי נמנע מהגשת קבילה למשרד הבריאות. בכללית
הכל כדי למנוע מלהגיע לקצה הקרחון שנקרא NEBIDO העולה 250$ לכל טיפול
אני מניח שאתם כבר יודעים שניתן להקריא מאמרים מדעיים המסבירים כיצד ניתן לחשב את הטסטוסטרון בגיל 20 ולעשות בה תהליך המרה לגיל 13 שבמקרה שלי אם יש לי 10 געת אז בגיל 13 היה לי 0 אך היה לי רופאה מכשפה.
לכן לאחר קראית מאמרים מדעיים בנושא.
TOM נדמה לי שהשרירים הם גודל המוח שלך. באמצעות השרירים של ארנולד שוורצנגר הוא הפך לגאון
לכן לאחר כל מה שנכתב. והפנמה רבה. אני מעוניין בתוכנית הדרכה.
רציתי לשאול ל"כמה חודשים" בדרך כלל ממשיכים בתוכנית.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
את הטסטוסטרון נותנים לאנשים שמנים עם תת תזונה. אין רואים את זה לפי בדיקת דם ושתן. שמשהו יגיד את האמת נראה אם הוא גבר ומוכן להתוודות. אבל אין אחד שיחשוף תיק רפואי כי הוא פחדן. יש אתר בשם ies עם בדיקות מיוחדות. זה כבר התחום של פרופסור לסטרואידים ואינזמים.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית