ייעוץ סייקל מסה שני

• פותח/ת השרשור samo
  • פורסם בתאריך

samo

משתמש מתחיל
95
4
נק' מוניטין:
4
95
4
סיכום סייקל ראשון של טסט דיפו 10 שב'

משקל התחלה 121 - סיום 133
א"ש התחלה 25-24 - סיום 21-22

(מודה על הטעות שהתחלתי בא"ש גבוהה בסייקל הבא אני עושה על 14%)

רציתי המלצות של החברה לסייקל שני עליה חזק במיוחד לתקופת החורף ולא משנה צבירת הנוזלים ..

כן גם.
חיטוב לאחר סייקל מאסה תמיד יהיה כדאי עם חומרים, אלא אם כן רוצים מאוד לבזבז מההישגים.
כמו שאני רואה אז זה, כדאי שיחטב במסגרת סייקל לאחוז שומן סביר כמו 12. לאחר מכן שישקול מנוחה מספקת ורק אז סייקל מאסה

הדעה הרווחת היא שכדאי לחטב טבעית לאחוז שומן סביר, ולאחריו ניתן לבצע סייקל מאסה
אני לא מאמין שיש מתאמן ממוצע טבעי עם מאסת שריר כה גבוהה, שיזדקק להשתמש בחומרים במסגרת חיטוב ראשון אי פעם
הרעיון בביצוע סייקל חיטוב שני עם חומרים, הוא לא רק שימוש ההישגים והשריר, אלא גם לוודא שגם אם לא הייתה התאוששות מלאה מהסייקל הקודם, החומרים בחיטוב יעשו את העבודה ולא תהיה בעיה של איבוד שריר מבחינה של מחסור הורמונלי

תתכונן לטפס ל28% שומן מנסיון
אני במקומך הייתי עושה סייקל קצר עם פרופ+מסטרון למשך 6-8 שבועות בתוספת קלן ואפדרין עם תפריט דיאטה פסיכי בשילןב של אימוני אירובי עצימים ויורד ל16% שומן
טעות פטאלית להיכנס לסייקל עם אחוז שומן כזה,אני עשיתי את אותה טעות שקלתי יותר מאשר הייתי בסייקל ועם אחוז שומן נוראי בשילוב של רכרוכיות וזה היה סיוט

• פותח/ת השרשור
133 קילו בסיום סייקל ?
מה משקלי עבודה?
חתיכת מפלצת

משקלים ל6 חזרות :

לחיצת חזה חופשי 140 ק"ג
בנט אובר חופשי 125 ק"ג
פולי עליון רחב 162ק"ג ( כל הפלטות במכשיר)
סקואט 160 ק"ג ( לא מעמיס יותר מדי בעמידה)
כתפיים מוט ישר 100 ק"ג
הדעה הרווחת היא שכדאי לחטב טבעית לאחוז שומן סביר, ולאחריו ניתן לבצע סייקל מאסה
אני לא מאמין שיש מתאמן ממוצע טבעי עם מאסת שריר כה גבוהה, שיזדקק להשתמש בחומרים במסגרת חיטוב ראשון אי פעם
הרעיון בביצוע סייקל חיטוב שני עם חומרים, הוא לא רק שימוש ההישגים והשריר, אלא גם לוודא שגם אם לא הייתה התאוששות מלאה מהסייקל הקודם, החומרים בחיטוב יעשו את העבודה ולא תהיה בעיה של איבוד שריר מבחינה של מחסור הורמונלי

כל הקטע שאין טעם להשקיע בחיטוב עכשיו חורף , זה יהיה קריטי אם אני עושה עוד סייקל מסה ואחריו לקראת הקיץ מפציץ בסייקל חיטוב על מנת לשמור הישגים משני סייקלי המסה שעשיתי לפני ..?

משקלים ל6 חזרות :

לחיצת חזה חופשי 140 ק"ג
בנט אובר חופשי 125 ק"ג
כתפיים מוט ישר 100 ק"ג

כל הקטע שאין טעם להשקיע בחיטוב עכשיו חורף , זה יהיה קריטי אם אני עושה עוד סייקל מסה ואחריו לקראת הקיץ מפציץ בסייקל חיטוב על מנת לשמור הישגים משני סייקלי המסה שעשיתי לפני ..?
להכנס לעוד סייקל מסה במצב שאתה עכשיו זו תהיה טעות, כשאתה תסיים אותו אתה תראה כמו פיל וייקח לך המון זמן לחטב (גם עם חומרים).
וזה עוד בלי לדבר על כמות תופעות הלוואי שיהיו..
חוץ מזה למי אכפת קיץ או חורף, תעשה לפי מה שאתה צריך.
אם כל כך לחוץ לך להיות חטוב בקיץ, אתה יכול לנוח עכשיו עד מרץ ולהתחיל לחטב רק אז.

משקלים ל6 חזרות :

לחיצת חזה חופשי 140 ק"ג
בנט אובר חופשי 125 ק"ג
כתפיים מוט ישר 100 ק"ג

המועד לא משנה. מה שמשנה אלו הנסיבות וכעת מאוד לא מומלץ עבורך סייקל מאסה

משקלים ל6 חזרות :

לחיצת חזה חופשי 140 ק"ג
בנט אובר חופשי 125 ק"ג
כתפיים מוט ישר 100 ק"ג

אין דבר כזה סטרואידים לחיטוב/מסה. ישנם סטרואידים שסופחים יותר נוזלים (נגזרות טסט/ננדרולון) וכאלה המוגדרים "יבשים" יותר (נגזרות dht שאינם ניתנות להמרה לאסטרוגן עקב הקשר הכפול בטבעת A).
הכל בתזונה, וזאת שלך חייבת להיות כזאת שלא תעודד תופעות לוואי קשות והרס הסייקל (במקומך הייתי מתמקד בכך)
מבחינת בחירת סטרואידים, סייקל של טסט-טרן-וויני/טורינבול (אוראלי בסיום הסייקל) כול להיות מעולה כשבמידה ואתה מעוניין בקיק עוצמתי סופרדרול יכול להתאים.
אבל שוב, הכל בתזונה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית